Perussuomalaiset

Iiro Silvander

Keravan ”Demariveljet” omivat taas Perussuomalaisten ideat!

Keski-Uusimaan toimittaja Oskari Lehto kirjoitti sinänsä ansiokkaasti tässä lehdessä (K-U 30.3.) Keravan kaupungin tavoitteesta ja sen suunnitelmista asemanseudun kehittämiseen sekä rakentamiseen liittyen. Asiaa tuntemattomille uutisointi teemasta oli kuitenkin siinä määrin vajavainen, että se vaatii muutaman selvennyksen koska artikkeli ei maininnut sanallakaan sitä, että Keravan kaupunginhallituksessa että valtuustossa tästä teemasta on käyty suppeahkot lähetekeskustelut – joskaan asia ei vielä ole ollut päätöksenteossa.
Ensinnäkin esitin jo aikoinaan kaupunginvaltuustossa tämän vuoden puolella, että Keravan kaupungin tulee selvittää asemalle suuntautuva saattoliikenne ja tähän liittyvät liikennejärjestelyt ennen kuin lopulliset suunnitelmat asemanseudun kehittämisestä hyväksytään. Nimittäin nyt on vaarana se, että esillä olleet liikenneratkaisut tulevat pitkässä juoksussa näyttäytymään asukkaille toimimattomiksi. Näen asian edelleen samoin. Nyt Keski-Uusimaan artikkelissa Keravan ”Demariveljet” Samuli Isola ja Markku Liimatainen olivat kuitenkin omineet tämän ajatuksen itselleen.
Toisaalta esitin alkuvuodesta kaupunginhallituksessa niin ikään Keravan Perussuomalaisten valtuustoryhmän nimissä sekä Liikennepoliittiseen ohjelmaan että Palveluverkkosuunnitelmaan esityksen siitä, että Keravan lähipalvelut tulee olla saavutettavissa jatkossakin kävellen, autolla tai julkisilla. Näin siksi koska muunlaisiin ratkaisuihin sitoutuminen tarkoittaisi kirjaimellisesti sitä, että pitkässä juoksussa liikkuminen, asuminen ja ylipäänsä eläminen vaikeutuisi Keravalla tolkuttoman paljon johtuen juuri liian suppeahkosta kokonaissuunnitelmasta. Pahimmassa tapauksessa se söisi kotikaupunkimme Keravan kilpailukykyä. Näin ollen, taas nähtiin, että Keravan ”Demariveljet” omivat tämänkin Perussuomalaisten idean omakseen.
Lopuksi totean kuitenkin, että politiikka on yhteisten asioiden hoitoa keravalaisten parhaaksi!
Iiro Silvander / ps
kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen jäsen
Perussuomalaiset – Kerava

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Lasse Hietanen
Iloinen
#1

Hei. Kiitos Iirokin. Kyllä nykyään on varkaita, niin paljon. Kristus saisi olla: Useamman ihmisen sydämessä. Siksihän Hän tänne tuli, että Paholaisen ❤️ sydänasunto-olot, huononisivat ihmissydämissä. “Olkoon meillä Se Mieli, kuin Jeesuksella Kristuksella oli, ei Hän katsonut saaliikseen olla Jumalan kaltainen, vaan nöyryytti itsensä ja oli kuuliainen Isänsä tahdolle.” Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#2

Iiro , taitaa olla aika normaalia , kun valtapuolueet / puolueet yrittävät varastaa ja tulevat , persujen linjoille !! Mukamas he ovat tehneet nämä / nämä taloitteet !!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000