Perussuomalaiset

Iiro Silvander

Se koira älähtää

Vanha suomalainen sananlasku sanoo, että se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa. Sanonta viittaa siihen toteamukseen, jonka mukaan äänekkäimmin ns. ”syytöksestä” valittava on syyllinen. Tämä edellä oleva sanonta tulee väkisinkin mieleen, kun lukee Keravan kaupunginhallituksen puheenjohtaja, Samuli Isolan (SDP) vastausta (K-U, 20.2.) tällä palstalla olleeseen omaan kirjoitukseeni tietulleista ja niiden vastustamisesta (K-U, 18.2.). 

Se, että Isolan mukaan Kuuma-alue on teettänyt tietulleista tutkimuksen, jonka mukaan on näyttö siitä, että kaavaillut tietullit maksatettaisiin kehyskuntien ja autonkäyttäjien kustannuksella tai että Kerava on ollut puheen tasolla koko ajan tietulleja vastaan, ei muuta mielestäni sitä tosiasiaa mihinkään, että Kerava ei ole omissa virallisissa päätöksentekoelimissään (kaupunginhallitus ja valtuusto) virallisesti sanoutunut irti tietulleista.

Juuri tästä syystä esitin em. kokouksissa jo aikanaan irtautumista tietulleista Keravan kaupungin osalta. Kuten tunnettua Keravan kaupunki ei kuitenkaan näin ole tehnyt. Sen sijaan useat Uudenmaan kehyskunnat, kuten Kirkkonummi, on näin toiminut. Se, että Kuuma-kunnat ovat lisäksi lausuneet asiasta jotakin ei asiaa muuta miksikään. Tosiasia on edelleen se, että Kerava ei ole torjunut tietulleja valtuuston päätöksellä. 

Kun arvostelen SDP:tä tai maamme vihervasemmistohallitusta niin arvostelen politiikkaa, jota SDP paikallisella tai valtakunnan tasolla tekee. Politiikassa, kun on kyse arvoista, poliittisista linjoista ja valinnoista niiden välillä. Esimerkkinä tästä voidaan juuri mainita punavihreä ilmastopolitiikka, jolla vaikeutetaan suomalaisen teollisuuden toimintaedellytyksiä ja nostetaan jokaisen suomalaisen, tässä tapauksessa keravalaisten liikkumisen elinkustannuksia, mitä todennäköisimmin. Se, että SDP tietää, että edes sen omat äänestäjät eivät kannata tietulleja saa Isolan vaikeroimaan sitä, että Kuuma-komissio on tiedottanut asiasta jotain. 

Totuus kuitenkin on, että Perussuomalaiset eivät tietulleja kannata. Tämä linja on selvä. Demareista Keravalla ja muualla en niinkään edelleenkään tiedä, sillä heidän linjansa tietulliasiassa on vähintäänkin häilyvä. Jos näin ei olisi niin he olisivat kannattaneet jo esityksiäni siitä, että Kerava ei ota tietulleja aikanaan käyttöön. 

Iiro Silvander / ps

kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen jäsen

Perussuomalaiset – Kerava

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
Iloinen
#1

Siis ei tietulleja !! Kiitos !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000