Perussuomalaiset

Björkbacka Kalervo

Kansanedustajien asumisjärjestelyt

3 kommenttia

Jouni Kalmakoski kirjoittaa (LK 7.8.18) otsikolla ”Kuinka te kehtaatte?”. Kalmakoski on vasemmiston valtuutettu Simosta. Kirjoituksessa Kalmakoski on huolissaan kansanedustuslaitoksen arvostuksesta, voin hyvin yhytä hänen huoleensa. En myöskään puolustele Hakkaraisen tekemisiä tai tekemättä jättämisiä. Hän on ollut usein myrskyn silmässä ihan omasta ansiostaan. Mutta kirjoitukset kuitenkin pitäisi jokseenkin perustua edes vähän faktoihin, ei tunteisiin. Media onkin jättänyt äitinsä omistamassa asunnossa puoli-ilmaiseksi asuvan vihreiden Olli-Poika Parviaisen kokonaan rauhaan. Hänellehän on median mukaan vain käynyt ”satumainen tuuri”.

Tämänkertaiseen kohuun Hakkarainen on kuitenkin syytön. Mitä kulukorvauksen korotusosaan tulee, se on tarkoitettu kakkosasunnosta aiheutuviin kuluihin, ja siihen Hakkarainen on sitä käyttänyt. Hakkarainen ei ole vaikuttanut vuokrasopimuksensa sanamuotoihin, eikä hänellä ole ollut mitään syytä olettaa, että hänen vuokraamansa kohde ei olisi asunto.

Vähämäki oli lehti ilmoituksessa nähnyt sopivan asunnon ja sopinut näytön. Heti näytön yhteydessä, kun hän oli nähnyt tilan, hän oli ottanut sen. Käytännössä hän teki siis suullisen sopimuksen. Hän ei ollut ymmärtänyt, että kysymyksessä oli ”saunalaitos”. Tämän jälkeen hän oli saanut sopimusvedoksen sähköpostiin. Hän oli hämmästynyt, kun sopimuksessa oli lukenut 62 m2 saunalaitos. Tällöin hän oli lähettänyt sopimuksen lähettäneelle henkilölle viestin, jossa oli todennut, että tämä ei mene läpi eduskunnan hallinto-osastolla. Vähämäki oli pyytänyt, että sopimus vastaisi sitä, mitä lehti ilmoituksessa oli esitetty. Hän oli esittänyt itse muotoilua, jonka oli ymmärtänyt olevan asunnon pohjaa vastaava. Olihan hän käynyt katsomassa jotain muuta tilaa kuin saunalaitosta. Hän oli kuitenkin tehnyt sopimuksen, ja se on nähtävästi osoittautunut virheeksi, joskin vaikuttaa siltä, että lainvastaista se ei ole ollut.

Tämän jälkeen hän ilmoitti lomakkeella tiedot eduskunnan hallinto-osastolle. Jossain vaiheessa hän oli kuullut Teuvo Hakkaraiselta, että hän haluaisi vaihtaa asuntoa. Vähämäellä oli tällöin haussa samasta taloyhtiöstä toinen huoneisto. Vähämäki oli näyttänyt tiloja Hakkaraiselle ja hän oli kiinnostunut. Tässä vaiheessa hän oli kysynyt vuokranantajan valtuuttamalta henkilöltä, voisiko sopimuksen muuttaa yhteisvastuulliseksi, jossa vuokralaisina ovat sekä Vähämäki että Hakkarainen. Tämä oli sopinut vuokranantajan edustajalle.

Kuten Kalmakoski kirjoituksensa lopussa toteaa, ainakin mitä lehdistä on lukenut. Ei kannattaisi uskoa kaikkea lukemaansa vaan tutkia ensin ja hutkia sitten. Pohjakuva asunnosta löytyy Ilta-Sanomista 30.7.2018.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005774781.html

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
#3

Siis Hakkarainen on syytön , miksi sitten hänen kuvansa loistaa kissankokoisilla kirjaimilla/kuvilla viikkotolkulla lehtien sivuilla ??? Poliisitkin on yllytetty ajojahtiin ! Näyttää että kysymyksessä on hirmuinen rikos , ainakin sivullisesta ?! Murhaakin pahempi !?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

PS äänestäjä 1960
Hämmentynyt
#4

Totuus on se, että Hakkarainen on sössinyt miltei kaiken. Jodlaukset eduskunnassa ekoina päivinä, tuomio korkeimmassa, Veera Ruohon kähmintä, uloskannot baareista ja sitten kirsikkana kakun päällä tää saunakammaricase. Tää naurattaisi varmuudella, jos tämä olisi vitsi, mutta kun ei. Jos PS puolue haluaa jatkossa olla vakavasti otettava todellinen vaihtoehto, niin kyllä tämmöset hörhot on karsittava pois, eiks joo?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Mielensäpahoittaja
Utelias
#5

Eikös ole tarkoitus että eduskunta koostuu kansan Eri kerrostumista eli läpileikkaus Suomen kansasta meitä on moneksi, siellä pitää olla myös keskiverto kansanedustajia,ei kaikki tarvitse olla konsulttien opettamia sanan selittäjiä jotka aukoo suutaan kertomatta mitään, niitä siellä on riittävästi, jättäkää Hakkarainen rauhaan,on ihan oikeitakin asioita mitä vois pohtia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000