Perussuomalaiset

Anu Elovaara

Hyvää Juhannusta 2020 jokaiselle tasapuolisesti!

7 kommenttia

Hyvää Juhannusta 2020 jokaiselle tasapuolisesti ja erityisesti Pohjois-Pohjanmaan PerusNaisille!

Koronavirustauti COVID-19 muutti meidän maailmaa pysyvästi. Talvi ja kevät ovat olleet raskasta aikaa. Tauti on levinnyt ja riehunut ympäri maailmaa. Suomessa olemme selvinneet suhteellisen vähällä tähän mennessä koronavirustaudin seurauksista mutta tutkijat varoittavat tulossa olevasta toisesta aallosta. Vielä emme voi huokaista helpotuksesta. Maailmanlaajuisesti noin 460 000 ihmistä on tähän mennessä kuollut koronaan.

Koronakaranteenin seurauksena on tullut paljon eristäytymistä, yksinäisyyttä, työttömyyttä ja köyhyyttä. Monet ihmiset ovat menettäneet työpaikkansa ja etenkin perheiden köyhyys on kasvanut. Nyt ja tulevaisuudessa tarvitsemme poliitikoilta viisaita päätöksiä maanlaajuisen talouden eheyttämiseksi. Valitettavasti nykyinen hallitus tuntuu välittävän enemmän ulkomaan tapahtumista kuin omasta kotimaasta. ”yhdysvalloissa mellakointiin johtaneet Black Lives Matter-liikkeen mielenosoitukset saavat tukea Suomen valtiojohdolta” . Esimerkiksi meidän nuori Pääministeri Sanna Marin antaa tukensa Black Lives Matter rähinöille ja samantien uhkaava nuorisojoukko kivittää poliiseja Helsingissä. Samalla kannalla liputtaa Sisäisestä turvallisuudesta vastaava sisäministeri Maria Ohisalo (vihr). Amerikassa mellakoinnit ovat riistäytyneet käsistä. Täytyykö meillä osoittaa tukea samankaltaiselle liikehdinnälle?

Moni tärkeä asia on kevään kuluessa hautautunut Koronavirusuutisoinnin alle. Samalla Suomessa mediakulttuuri on merkittävästi muuttunut sensuurin suuntaan. Enää et voi tuoda omaa mielipidettäsi julkisesti esille ainakaan niin ettet jokaisen sanan kohdalla mieti onko julkaisussasi jotain sanaa josta voitaisiin keksiä rasistisia piirteitä. Osa kulttuurista on katoamassa koska sieltä siivotaan näitä edellämainitsemiani rasistisia piirteitä pois. Pekka ja Pätkä Neekereinä elokuvaa tuskin enää arkistoista löytyy kun legendaarista Tuulen viemää-elokuvaa ei esimerkiksi HBO suostu näyttämään. Aikansa kulttisarjan Frendit tekijät pyytävät anteeksi ettei sarjassa ollut yhtään tummaihoista hahmoa. Saksalainen kirjailija Heinrich Heine kirjoitti viisaasti vuonna 1821 ”Missä poltetaan kirjoja poltetaan lopulta myös ihmisiä”.

Tuulivoimasta ei enää keskustella. Sen terveyshaitat on haudattu koronan alle. Maaseutu eli kehäkolmosen pohjoispuoli asutetaan susilla joiden kanssa täytyy oppia elämään mutta kun Helsingissä juoksee kolme villisikaa niin ne ammutaan ihmisille vaarallisina heti. Susi on hieno eläin ja sen turkki ekologinen ja rahanarvoinen mutta ei susien silti pidä antaa liikaa kesyyntyä ja muuttaa asumaan ihmisten asutuksien tuntumaan. Sudet saalistavat laumoissa ja on vain ajan kysymys milloin ne vievät pienen lapsen pennuilleen ravinnoksi. Jotain hyvääkin on susien ansioksi laskettava nimittäin sudet harventavat tehokkaasti supikantaa. Sama koskee metsissämme elävää hienoa kissapetoa Ilvestä. Täytyy silti ihmetellä että vaikka koiran ja suden risteytys hybridi koirasusi on kielletty jo yli vuosi sitten niin edelleen Suomesta löytyy paljon kasvattajia jotka tehtailevat jatkuvasti koirasuden pentuja tavallisille ihmisille ja perheisiin. Koiravaljakot ja matkailuala asia erikseen.

Tammikuussa Yle uutisoi että vain yksi Al-Holin isisnaisista halusi palata takaisin Suomeen. Leirillä oli kaikkiaan yksitoista suomalaista naista ja kolmisenkymmentä lasta. Mitä elämä Syyriassa terrorijärjestön kalifaatissa on tehnyt naisille – jotka ovat sinne aikoinaan omasta halusta lähteneet – ja entä lapset pienet terroristinalut jotka eivät ole koskaan Suomessa olleet. Kauhuskenaario on että jossain päin Suomea tapahtuu terroriteko kunhan tulijat ensin kotoutetaan takaisin Suomalaiseen yhteiskuntaan.

Kaikesta huolimatta toivotan kaikille ihanille Perussuomalaisille Naisille ja Miehille hyvää ihanaa Juhannusehtoota ja nautitaan keskikesän aikaa. Suomen kesä on hieno ja moninainen mutta lyhyt. Elokuun loistokkaisiin täydenkuun öihin on vielä tovi aikaa. Nauttikaamme kesästä ja vielä hetki keskiyön auringosta. Vaalivuosi on meneillään ja koronavirustilanne huomioiden telttatapahtumia järjestetään maltillisesti hyvät turvavälit ja hygienia huomioiden. Emme halua riskeerata yhdenkään läheisen terveyttä. Tavataan teltoilla ja hymyillään kun tavataan mutta ei vielä kätellä!

Pohjois-Pohjanmaan PerusNaiset Ry

Puheenjohtaja

Anu Elovaara

Osallistu keskusteluun!


7 kommenttia
Nimetön
Vihainen
#1

On aikas erikoista,että tuota koirasusi tehtailua ei saada kuriin,eikä sitä oikein kukaan valvo!Tyypillistä EU:n touhua,lakeja,ja direktiivejä säädetään mutta niiden noudattamista ei valvota.Ainoa asia mitä Suomessa valvotaan prikulleen on Susien suojelu.YLE:llä oli kommentointi mahdollisuus, liittyen Luken julkaisemaan uuteen susien kanta-arvioon.Tuolla kommentointi palstalla joku kehtasi väittää,että 1800 luvulla Varsinaissuomen alueella lapsia tappaneen naarassuden taljan olisi Seuran toimittaja löytänyt.Tehdessään juttua kyseiseen lehteen vuonna 1979,ja että tuosta taljasta tehdyissä dna testeissä olisi paljastunut,että kyseessä olisi ollut koirasusi.Mutta kun tuo ei pidä alkuunkaan paikkaansa,kyseisen eläimen taljaa ei olla löydetty tähänkänpäivään mennessä.Ja vielä tuohon dna testiin,kaiketi sitä on ensimmäisen kerran maailmassa käytetetty vuonna 1986.Ja suomessa ensimmäisen kerran vuonna 1993.Jotenka täyttä potaskaa oli tuo juttu taljan löytymisestä,ja siitä otetusta dna:sta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#2

Hei. Kiitos Anullekkin ja Hyviä tulevia aikoja. Laaja-alaisesti osasit pohtia ja kirjoittaa nykyajasta, joka on meidän ihmisten; jumalattomuutemme tähden muuttunut suuresti sielunvihollisen toiveiden mukaiseksi. Ja meidän Jumalamme Sana sanoo; Ihmisen sydämestä; lähtevät pahat ajatukset ja muodostuvat teoiksi. Jeesus Kristus taas sanoo; minä olen sisllisesti teissä; ettekö, sitä huomaa? Elämme huomaamisen päiviä ja öitä ja selvästi näemme; kuinka perkele tekee enkeliensä kautta; omia töitä. Onneksemme; Jeesus pitäisi tulla pian. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#3

Anu , olen miettinyt kuinkas meidän tulisi suhtautua , tähän Black Lives jupakkaan ?! Tuntuu vähän huolestuttavalta/ kummalliselta , että sitä menee peukuttamaan , hallituksenkin jäsenet ?! Olikos siellä mukana myös E X resitenttikin ??

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

On täysin loogista, että punavihreät ja erityisesti vasemmistolainen Marin antavat tukensa BLM-mellakoinnille, joka on täysin valjastettu vasemmistolaiseen globalisaatiohankkeeseen. BLM on yksi keino monien joukossa rikkoa, demoralisoida ja lopuksi romahduttaa kansalliset yhteiskunnat. Tätä ei moni usko, mutta se on totuus. Globalisaatio käyttää mitä tahansa keinoja päästäkseen tavoitteeseensa. Eihän sitä suoraan kerrota – jos kerrottaisiin, se ei menisi läpi ollenkaan. Mutta kun globalisaatiota ajetaankin perusoikeuksien, tasa-arvon, anti-rasismin, ihmisoikeuksien, jne. varjolla niin ainakin nuoret lähes kaikki saadaan tukemaan näitä hienoja arvoja, mutta joiden varjolla ja naamioituna tehdäänkin yhtä maailmaa hallitsevaa diktatuurimaista kommunismia. Nuoret erityisesti eivät vain tajua kuinka manipuloitavissa he ovat. Tuntuu, että mikä myrkky tahansa niellään, kunhan se on terveellisellä ja herkullisella hunajalla päällystetty.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

BLM-liikkeestä erinomainen ja hyvin taustoitettu Juha Ahvion blogi-teksti OikeanMedian sivustolla: https://oikeamedia.com/o1-139324

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#6

Hei, Kiitos jälleen Anukin. Sinunkin ansiostasi voin kirjoittaa. Kiva. Korona on meille; Jumalamme antama vitsaus. Olemme lääkäreiden kanssa tappaneet, kuin aikanaan Herodes; viattomia lapsia; vuosikausia. Millä talttuu vitsaus? Raamatun Sana: Tunnustamalla synti ja hyljäten. Kommentaariraamatusta puuttuu suuri määrä näitä asioita käsittelevää aimeistoa; 4 Moos. 16:36-50. * Matt. 6:33, vaan etsikää ensin Jumalan Valtakuntaa ja Hänen vanhurskauttaan; niin kaikki muukin teille sen ohessa annetaan. Meidän ikiomamme Jumalamme; Hyvä ja tarpeellinen. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Elokuvaharrastaja
Tyytyväinen
#7

Itse asiassa ”Pekka ja Pätkä neekereinä” -elokuvan voi katsoa valtion elokuva-arkiston (KAVI) pyörittämästä elokuva-palvelu Elonetistä ilmaiseksi 4K-laatuisena: https://elonet.finna.fi/Record/kavi.elonet_elokuva_117452

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000