Perussuomalaiset

Anu Elovaara

Kunnan elinvoimaisuus on yhteisen hyvän perusta.

Nimeni on Anu Elovaara. Olen 49-vuotias perheellinen nainen Nivalasta ja ehdolla kuntavaaleissa 2021. Kuntavaalit ovat hetken päästä. Toivottavasti vaalit voidaan pitää suunnitellusti keväällä koronarajoitukset huomioiden.

Olen toiminut kuntapolitiikassa mukana vuodesta 2017 alkaen. Minulle tärkeää on säilyttää kotikunta elinvoimaisena ja kuntalaisille hyvänä paikkana elää. Liian paljon on viety kunnasta palveluita pois. Ensiarvoisen tärkeää on pyrkiä säilyttämään ne palvelut joita vielä on jäljellä. Kuntalaisille ovat tärkeitä tietoliikenneyhteydet, julkinen liikenne, asuntotarjonta ja uusiutuvan energian kartoitus ja kehitysnäkymät. Hyvät koulutusmahdollisuudet kaiken ikäisille ja keskiasteen koulutuksen jatkuva kehittäminen, harrastustoimintaa unohtamatta.

Nivalan teollisuuskylä synnyttää uusia työpaikkoja ja tulevaisuuden näkymiä. Avoimet työpaikat, harjoittelupaikat, yrittäjyys, pienyrittäjät, maatalous. Nivalalla on kapasiteettiä kehittyä.

Pieni kunta tarvitsee kasvuvoimaa ja kuntalaisia. Toiveena on alle 3-vuotiaiden lasten kotihoidontukeen kuntalisä ja lisäksi vauvaraha Nivalassa syntyville lapsille. Tulevaisuuden kannalta on erityisen tärkeää saada Nivalan kuntalaisten syntyvyys nousuun.

Politiikassa olen vanhusten, vammaisten, sairaiden, lapsiperheiden ja syrjäytyneiden asialla. Arvokas vanhuus ja asianmukainen hoito. Vanhustenhoidossa voisimme olla edelläkävijöitä ja kehittää vanhusten palveluasumista esimerkkinä muille. Vammaisten oikeudet ja hyvä elämänlaatu. Lapsiperheiden tukeminen elämän eri käänteissä. Kuntalaisten tasa-arvoinen kohtelu ja kiusaamiselle jokaisella kunnan sektorilla ehdoton ei.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
#1

Paljonko Nivalassa on mamuja, prosentuaalisesti?
Mikä lähin isompi paikka?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

kuntaluvut.fi

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Elovaaralle mitä parhainta menestystä kuntavaaleissa!
Ja vaikka ulkonäkö ei olekaan mikään vaalien valttikortti niin ei kyllä uskoisi Elovaaraa viiskymppiseksi – menee kolmevitosesta ihan täydestä!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000