Perussuomalaiset

Ville Tavio

Ryhtiä Turun maahanmuuttopolitiikkaan

4 kommenttia

Turku jatkaa maailman huonointa maahanmuuttopolitiikkaa harjoittavan Malmön tiellä. Ulkomaalaisten osuus kasvaa vahvasti ja varsinkin Varissuon ja Halisten eriytyminen jatkuu.

Varissuo on koko Suomen vieraskielisin alue, sillä sen väestöstä yli 40 prosenttia on vieraskielisiä – ja lapsista jo yli 70 prosenttia.

Useimmat Turun päättäjistä ovat avuttomia tilanteen edessä, eivätkä he valtuustopuheista huolimatta ole ryhtyneet mihinkään toimiin. Kukaan Turussa ei myöskään ota huonosta kehityksestä vastuuta.

Valtakunnallisesti Varissuo on Suomen tulevaisuus pienoiskoossa. Vuonna 2016 Suomessa kuolleisuus oli syntyvyyttä korkeampaa, joten väestönkasvu koostuu yksinomaan maahanmuuttajista.

Massamaahanmuuton oheiskysymys on laiton maahanmuutto, johon kansa suhtautuu tiukasti, mutta päättäjät hyvin sallivasti. Päättäjät puhuvat mielellään ”paperittomista”, vaikka todellisuudessa jokaisella on paperit ja vähintään yhden valtion kansalaisuus.

Helsingin punavihreä valtuusto teki absurdin päätöksen taata laittomasti maassa oleville toimeentulo sekä ilmainen majoitus, ruokaa, lääkkeitä ja hammashoitoa. Kaiken lisäksi ilmaisista palveluista aletaan tiedottaa Internetissä useilla eri kielillä, kuten arabiaksi.

Myös Turussa päättäjät tahtovat tarjota laittomasti maassa oleville jatkuvasti lisää palveluita. Perussuomalaiset on valtuustossa ainoana puolueena vastustamassa tällaista järjettömyyttä.

Suomi on suomalaisten koti. Toki myös monen muun, mutta ensisijaisesti suomalaisten.

Maahanmuuton on oltava luonteeltaan sellaista, ettei se heikennä suomalaisten turvallisuutta tai kulttuuria. Kansantaloutemme ei kestä enempää työttömiä maahanmuuttajia. Suomi ei voi olla koko maailman sosiaalitoimisto.

Perussuomalaiset esittävät Turun maahanmuuttopolitiikkaan täyskäännöstä. Turun tulee ottaa tavoitteeksi maahanmuuton laskeminen 1990-luvun tasolle.

Maahanmuuttajien kotouttamisstrategiaa tulee muuttaa siten, että kotoutumisesta tehdään suomalaiseen yhteiskuntaan sopeuttavaa, ei eroja korostavaa tai jopa niitä voimistavaa. Turun ei tule pyrkiä jatkuvasti monikulttuurisemmaksi vaan tarjota maahanmuuttajille edellytykset sopeutua suomalaiseen kulttuuriin.

Hyysääminen tulee lopettaa ja laittaa maahanmuuttaja itse vastuuseen sopeutumisestaan. He, jotka eivät noudata lakejamme tai hyväksy kulttuuriamme, saavat etsiä uutta kotia muualta.

(Julkaistu Perussuomalaisten Turun valtuustoryhmän Suoraan sanoen -julkaisussa turkulaisen Aamuset-paikallislehden yhteydessä 2.12.2017.)

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Unelmaa vain
Iloinen
#1

Kohta varmaan Turussakin kopitellaan käsikranaateilla kuten Ruotsissa on tehty jo hyvän aikaa. Jätte kiva juu.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Missä virassa se rouva Orpo on Turun maahanmuutoministeriössä?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Pahalta näyttää ja tuntuu.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Respect Ville.
Kysäiseppäs nyt uudelta Oikeuskansleri Tuomas Pöystiltä tammikuussa menikö kaikki asetusten mukaan.

Oikeuskansleri valvoo hallituksen ja ministeriöiden sekä tasavallan presidentin virkatoimien lainmukaisuutta. Hän valvoo myös, että tuomioistuimet, viranomaiset ja virkamiehet sekä muut julkista tehtävää hoitavat noudattavat lakia ja täyttävät velvollisuutensa. Oikeuskanslerilla on myös asianajajien valvontaan liittyviä tehtäviä. Oikeuskansleri toimii valtioneuvoston yhteydessä.

Ei oikein mene kansalaisen oikeustajuun, että LAITTOMASTI maassa oleville laajennetaan palveluja kuntalaisten rahoilla, eikä karkoiteta maasta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000