Perussuomalaiset

Vilhelm Junnila

Team Failand - hypevientiä

Suomen Yrittäjät, Finnvera sekä työ- ja elinkeinoministeriö julkistivat tänään PK-yritysbarometrin. Yrittäjiltä kysyttiin muun muassa pääministeri Alexander Stubbin hehkuttamasta Team Finlandista. Onko konsepti fantastinen? 

Viime ystävänpäivänä, 14.2.2014 Suomen Kiinan-suurlähettiläs Jari Gustafsson arvosteli vienninedistämiseen ja kansainvälistymiseen perustettua Team Finland -konseptia railakkaasti. Gustafssonin mukaan yritysten oli jo silloin vaikea nähdä, mikä kaiken hypen keskellä on muuttunut.

Nyt väitteille on saatu tukea. Suomen Yrittäjien ekonomisti Petri Malinen laati yrittäjien vastauksista raportin, joka osoittaa ettei hypellä ollut substanssia.

Tuoreen barometrin mukaan 97 prosenttia yrittäjistä ei tunne kunnolla tai ollenkaan Team Finlandia. PK-yritysten keskimääräistä työllisyysodotusta kuvaava arvo on nolla. Yrittäjät vaativat aiheellisesti enemmän hurjasti hehkutetulta hankkeelta. 

Selfie ei riitä, vaikka se olisi kuinka fantastinen.

Kasvuhakuiset vientiyritykset työllistävät jatkossa eniten. Niitä pitää tukea, sillä usein ongelmaksi koetaan kysynnän epävakaus ja työn sivukulut. Konsepti itsessään on oikeansuuntainen, mutta vienninedistämisen sijaan itse konseptia yritettiin brändätä pääministerin näköiseksi.

Tässä onnistuttiin, mutta tuloksissa epäonnistuttiin. Jatkossa yrittäjien ääni on saatava kuuluviin.

Tehdään konseptista yrittäjien näköinen!

Olen ehdolla Varsinais-Suomen vaalipiirissä.

https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokkaat/vilhelm-junnila

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
#1

Eihän Suomea pian tarvita, kuten Stubb on tuettu. Annetaan vaan kaikki tuotanto ja luonnonvarat muille pois. Muut eivät siihen suostu omalal kohdallaan, mutta me ja/tai johtajamme olemme joko todella tyhmiä tai sitten johtomme on vain omaa etuaan ajavaa eliitin rahalla korruptoitunutta kaikki itselleen kahmivaa porukkaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Eihän Suomea pian tarvita, kuten Stubb on sanonut. Annetaan vaan kaikki tuotanto ja luonnonvarat muille pois. Muut eivät siihen suostu omalal kohdallaan, mutta me ja/tai johtajamme olemme joko todella tyhmiä tai sitten johtomme on vain omaa etuaan ajavaa eliitin rahalla korruptoitunutta kaikki itselleen kahmivaa porukkaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000