Perussuomalaiset

Vilhelm Junnila

On kotiinpaluun aika

Vaalihuoneistot ovat tänään avoinna klo 20.00 saakka. Käytä ääntäsi ja vaikuta Suomen suuntaan.

Olen Varsinais-Suomen Perussuomalaisten puheenjohtaja ja varakansanedustaja. Olen hyvin perehtynyt työ-, eläke- ja yrityslainsäädäntöön sekä maahanmuuttoon.

Kannatan yksilönoikeuksia, yritysten ja maataloustuottajien toimintaedellytyksiä ja työn verotuksen keventämistä. Suomalaista syntyvyyttä on tuettava verotuksessa lapsivähennyksellä ja asuntolainan korkovähennyksellä. Perheen oikeutta päättää lastenhoidon järjestämisestä tulee puolustaa.Eläkkeisiin tarvitaan taso- ja indeksikorotus ja vanhustenhoitoon resursseja. Tärkeinä hankkeina pidän Tunnin junaa, Uudenkaupungin rataa, Turun kehätietä ja 8- ja 9-tietä.

Vastustan autoiluun, asumiseen ja muuhun tavalliseen elämään kohdistettavia ideologisia haittaveroja ja kieltoja. Työehtoja polkevan halpatyövoiman maahantuloa ei tule helpottaa. lman suojelutarvetta ja laittomasti maassa oleville maahantulijoille koittaa kotiinpaluun aika.

ÄÄNESTÄ VARMUUDELLA

Näyttöä osaamisesta ja aktiivisuudesta

Eniten toteutuneita aloitteita kuntapolitiikassa. Tuloksia puheiden sijaan.

Asiat oikeaa reittiä eteenpäin

Vuosien työkokemus eduskunnasta, verkostot yli puoluerajojen. Tavallisen ihmisen puolella.

Vaaliesitteeni on luettavissa täällä:

https://vilhelmjunnila.fi/wp-content/uploads/2019/04/88-esite1.jpg

https://vilhelmjunnila.fi/wp-content/uploads/2019/04/88-esite2.jpg

Vilhelm Junnila on ehdolla Varsinais-Suomessa. Hän on kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja, varakansanedustaja ja Perussuomalaisten Varsinais-Suomen piirin puheenjohtaja.

Lue lisää verkkosivuilta klikkaamalla tähän tai tutustu Facebookissa ja Twitterissä.

Vilhelm Junnilan äänestysnumero on 88. Muista äänestää!

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
#1

Mutta Sinisillä ei ole kotiinpaluun aika !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000