Perussuomalaiset

Vesa-Matti Junnila

Nuoren työuran alku

1 kommenttia

Kun nuori ihminen, lapsi, aloittaa koulunsa niin hänet sijoitetaan samalle luokalle muiden samana vuonna syntyneiden kanssa. 

Hän oppii lukemaan, kirjoittamaan sekä laskemaan yhdessä samana vuonna syntyneiden kanssa. Solmitaan ystävyyssuhteita samana vuonna syntyneiden kanssa, ja yhdessä samana vuonna syntyneiden kanssa vietetään kesä-, syys- sekä talvilomat.

Samana vuonna syntyneitä kohdellaan samalla tavalla siihen asti kunnes on aika astua työelämään. Alkuvuonna syntyneet voivat hakeutua kesätöihin täytettyään 18 vuotta; loppuvuonna syntyneet eivät voi koska kypsyyden määrittääkin syntymävuoden sijaan syntymäpäivä.
Tulen esittämään muutosta siten, että nuorten kypsyyden työelämään määrittää syntymävuosi; näin loppuvuonna syntyneet tulevat olemaan samalla viivalla kun jaetaan paikkoja kesätöihin ja työharjoittelupaikkoihin.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
#1

Ajatus on hyvä.

Entä sitten, kun tuo nuori on saanut palkkansa ja lähtee ostamaan ensimmäistä perjantaipulloa: Hänelle ei myydä mutta kaverille kyllä!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000