Perussuomalaiset

Vesa-Matti Junnila

Perussuomalaiset. Muuttunut puolue???

5 kommenttia

Perussuomalaisista eronneet kansanedustajat sekä heidän seuraajansa syyttävät Perussuomalaisten muuttuneen puolueena ja siksi he eivät voi omien sanojensa mukaan enää olla osana puoluetta. HE kantavat vastuuta hallituksessa eivätkä voi ymmärtää kuinka ME tyydymme vain räksyttämään oppositiossa. Jos on olemassa muutos, niin se on tapahtunut väistyneessä puolueen johdossa.

Puolueen perimmäisiä arvoja on aina ollut suorajäsenyys. Valintani liittyä nimenomaan Perussuomalaiseen puolueeseen on perustunut siihen, että meillä saa ajatella itse. Edellinen puoluejohto romutti nämä puolueen perustaan valetut kulmakivet vaatimalla yhtenäistä äänestystä asiassa jossa vanhat puolueet jättivät päätöksen jokaisen edustajan itse päätettäväksi; perusteena ei ollut hallitusyhteistyö eikä mikään muukaan yhteistyö vaan ainoastaan puheenjohtajan omat henkilökohtaiset uskomukset. 

Samoin puoluejohto romutti itseajattelemisen mallin lopullisesti erottaessaan Sebastian Tynkkysen keksittyjen syytösten nojalla. Itse allekirjoitin Tynkkysen listan koska silloin jo oli havaittavissa että Perussuomalaiset arvot on myyty.

Jos Perussuomalaiset olisivat olleet oppositiossa niin Timo Soini olisi varmasti kommentoinut Kreikkaan myönnettyä avustusta kesällä 2015 aivan eri tavalla kuin nyt ministeriauton takapenkiltä.

Perussuomalaiset ovat kasvaneet. Perussuomalaiset ovat kantaneet vastuuta nyt kaksi vuotta TOISTEN hallituspuolueiden tavoitteista. Ei Perussuomalaisten kannatus ole hiipunut maahanmuuton tiukennuksen vuoksi. Ei kannatus ole sulanut hevosenpaskan polton sallimiseen. Kannatus on hiipunut pakkolakikeskustelun vuoksi. Kannatus on vähentynyt Kreikkaan pumpatun Saksan pankkituen vuoksi. Kannatus on sulanut KiKy-sopimukseen. Kannatus on huvennut avoimiin rajoihin. Kannatus on puolittunut Kokoomuksen ja Keskustan tavoitteiden tukemiseen. Kannatus katosi orjatyön laillistamisen vuoksi. Edellinen puoluejohto kantoi vastuuta hallituskumppaniensa tavoitteista; vastineeksi tuli murusia maahanmuuton järkevöittämiseksi. 

Puolueen johto ei ole vissiin huomannut mikä on ollut se kentän mielipide. Sitä on kerrottu kyllä, mutta aina on se myös tyrmätty eikä sitä ole kuunneltu. Ei kuunnellut puolueen johto silloinkaan kun Euran Perussuomalaiset tahtoivat puoluejohdon irtisanoutuvan väkivallasta ja rasismista tehokkaammin. Silti syyttävät että Perussuomalaisiin jäivät kaikki rasistit; ehkä jäi, mutta minä tasapainotan venettä vieläkin kuten muutkin tuntemani Perussuomalaiset. Puoluejohdolla ei ollut minkäänlaista käsitystä kentän toiveista eikä tunnoista ja siksi lienee tullut yllätyksenä se, että jäsenistö halusi näin perusteellista vallanvaihtoa.

Perussuomalaiset on edelleen se sama puolue johon liityin 2012.

Muuttunut osa puoluetta erosi reilut kolme viikkoa sitten ja ottivat nimekseen Sininen tulevaisuus.

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
tallustelija
Vihainen
#1

Nyt haloo puolue!
Helsingin poliisi perseilee minkä ehtii, kansalaisia kytätään ja häädetään rautatientorilta ilman syytä!
Ovatko täysiä kyrpiä vai määrääkö joku ISOKYRPÄ perustuslain vastaiseen toimintaan?
Kuka puolustaa suomalaisia ellei perussuomalainen puolue?
Pohjois-Korean meininki!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

erkki martikainen
Vihainen
#4

Teksteistä päätellen muutosta on tapahtunut mutta mennäänkö parempaan suuntaan ?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kolmiloikkaaja
Iloinen
#2

Muuttunut puolue, ei suinkaan. On ihan normaalia, että puoluekokouksen jälkeen 20 kansanedustajaa perustaa on ryhmän. On ihan normaalia, että Kike palaa ja Juvonen. On ihan normaalia, että yksi loikkaa Kokoomukseen. Kaikki on ihan normaalia, joten ei syytä huoleen. Jatketaan samalla linjalla, hyvä tästä tulee!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Perussuomalaiset. Muuttunut puolue???

Ei todellakaan! Hetken jo luulin niin, mutta tämä loikkari-takinkääntäjä-maanpetturien puolue shoppailu edes takaisin vei kyllä lopullisen luottamuksen puoluettanne kohtaan. Jos Perussuomalaisille kelpaa vielä takaisin ovet paukkuen lähtenyt loikkari/loikkarit, voi vain kysyä ansaitusti, voiko tuollaiseen puolueeseen enää luottaa? Vastaus, EI!

Perussuomalaisten saavutukset hallituksessa ovat olleet suomalaisten pieni- ja keskituloisten ja etenkin tahtomattaan työttömien ihmisten kannalta karua katseltavaa. Takki on kääntynyt ja periaatteet myyty niin moneen kertaan, että laskuissa ei pysy mukana.

Niin kauan, kun puolueessanne hyysätään loikkareita, en aio pueluettanne myöskään äänestää. Niin kauan, kun aiotte potkia oman maanne kansalaisia päähän, teillä ei juurikaan tule olemaan toivoa paremmasta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

ihmetys
#5

Minua ihmetyttää nämä mielipiteet, joiden mukaan puolueen kenttä ei ole vuosiin ollut puolueen johdon kanssa yhtämieltä. Miksi ihmeessä sitten ollaan oltu puolueessa mukana ?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000