Perussuomalaiset

Toni Rintala

Eriarvoisuutta ja parempaa eriarvoisuutta

Uutissuomalaisen tekemän kyselyn mukaan 71% kyselyyn vastanneista SDP:n valtuutetuista kannatti ajatusta, jonka mukaan perussuomalaisten kanssa ei tehdä hallitusyhteistyötä. Puolet valtuutetuista jätti kyselyyn vastaamatta, joten lopullinen ”yhteistyökyvyttömyys” jää arvaukseksi 35 %:n ja 71%:n välille kallistuen varmaan lähemmäs jälkimmäistä.

”ihmisoikeuksien kunnioitus on sosialidemokratian ydin”, kertoi yksi. Kuitenkin tanskalainen sosialidemokraattien ja vasemmiston maahanmuuttopolitiikka, joka on perussuomalaisten maahanmuuttopolitiikan kanssa identtinen, kelpaa heille. ”Meillä ei ole mitään yhteistä heidän kanssaan”, kiteyttää toinen, vaikka molemmat pyrkivätkin toimimaan oman kansan parhaaksi. Eiku demarithan eivät niin tee. Heidän mielestä oma kansa ensin ajattelu on vahingollista. Suurin osa Suomen kansasta kuitenkin toivoisi kansanedustajien ajattelevan ensisijaisesti äänestäjiensä etua.

”Demarit pitävät perussuomalaisten ajamaa politiikkaa mahdottomana toteuttaa”, summasi Uutissuomalainen. ”Maailmassa ei oikeasti ole tarjolla perussuomalaisten yksinkertaistettuja, populistisia ratkaisuja”, eräs valtuutetuista kommentoi.
Kyllä niitä ratkaisuja voi nähdä Tanskassa demareiden ja vasemmiston toteuttamina. Tanskan lisäksi Ruotsikin sai laitettua EU-sisärajansa ajoittain kiinni 2015-2016 siirtolaiskriisin aikana. Saman teki itse asiassa melkein kaikki EU-maat. Suomessa demarit jankuttivat, että se ei ole lain mukaan mahdollista. Oli se.

Ja pääministeri kuvailee perussuomalaisia rasistiseksi puolueeksi, vaikka asiantuntijat eivät löydä mitään rasistista puolueen ohjelmasta. Ei löydä Marinkaan mitään, mitä ei löydy Tanskan demareiden ohjelmasta ja jonka puheenjohtajaa Marin käy halaamassa, vaikka tämä viikkoa ennen halaushetkeä ilmoitti Tanskan demareiden tavoitteekseen päästää nolla turvapaikanhakijaa Tanskaan sekä maahanmuuttajien pakkosiirrot ja jo turvapaikan saaneiden pakkopalautukset takaisin turvalliseen kotimaahansa.

Kun PS ehdottaa edes osaa, mitä Tanskassa demarit jo toteuttaa vasemmiston hyväksynnällä, perussuomalaiset ei saa Marinilta halauksia vaan jäätäviä katseita ja toiseuttavaa toimintaa.

Silloin kun SDP harrastaa eriarvoistamista, se on kai sitä kuuluisaa parempaa eriarvoistamista? Muutoinhan se olisi silkkaa pahuutta. Perussuomalaisilta halutaan ikään kuin viedä ihmisoikeus pois, ja samalla puolen miljoonan äänestäjän, koska äänestävät demareiden mielestä väärin.

Miksi tällainen kansan kahtia jakaminen ja eriarvoistavaan asemaan yllyttäminen on hyväksyttyä pääministeriltä ja valtuutetuilta? Koulussa ja työpaikalla tällaista toiseuttamista (mä en alennu leikkiin sun kaa) kutsutaan kiusaamiseksi. Tämä pääministerin esimerkki sitä varmaan vähän lisää. Entä valtuutettujen toiseuttavat asenteet, heijastuvatko ne jälkikasvulle..

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


59 kommenttia
Äänestäjä
#1

Keskellä maailmanmyllerryksiä, suurten kaikkia koskevien huolien keskellä, saamme katsella kun kansanedustajat tuullettavat, kun saivat aikaan lain, että sukupuoli on ilmoitusasia. Aika pellejä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#7

Ja seuraavaksi pedofiilit ja lastenraiskaajat saavat vihervasemmiston avulla ”ihmisarvon”, eikä heitä saa rangaista, koska on ne ihmisoikeudet?

Huomasitteko, että sdp:n al Taee ja vasemmiston Suldan olivat poissa äänestyksestä, molemmat muslimeja?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#21

PERSUT KUN ON SUOMEN SUURIN PUOLUE ENSI VAALIEN JÄLKEEN (Pääminsiteri puolue)
Niin Persujen ei tarvitse kysellä haluaako joku Persujen kanssa Hallitukseen !
Persut sanelee vaan ehdot millä Hallitukseen mennään ja Ovella on jono ja Persut valitsee oikeisto puolueita niin että kokonais kännatus ylittää 50 % ettei ensimmäisessä apäluottamus äänestyksessä viikon kuluttua Hallitusta voi kaataa !

(Voi olla että jopa Kepua tarvitaaan tähäntuki puolue tehtävään )
Jos Persujen,Koko ja Kd äänet ei reilusti ylitä 50 %
Ihan kuin Kommunistit tarvitsi Kepun sen tähän Hallitukseen Mistä syystä sen kannatus romahtaa kommunistisen politiikan kannatuksen seurauksena.
Voi olla että Kannatus ei ilman Kepua riitä koska Kok ajoi tällä viikolla oman kannatuksen laskuun perverssillä Transu hommalla (Ihmiskaupalla) jopa hyväksyi Lapsiin sekaantumisen !
PERSUJEN PITÄÄ KORJATA mm. TUO JÄRJETÖN LAKI HETI ENSI VAALIKAUDELLA ! Siitä pitää antaa lupaus äänestäjille ennen vaaleja !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#28

PERSUT VOITTAA VAALIT 100 % VARMASTI
Siihen on monta syytä, Persujen ei tarvitse edes juuri kamppanjoida kun moraali ja järki ja asenne ja teot puhuu puolesta vieläko suhtauduttaisiin ulkoiseen turvallisuuteen paremmin ja puoluettomasti.

Suomessa on 4 suurta puoluetta jotka kilpailee (suurimman) Pääministeri Puolueen paikasta

-KOK tosiaan ajoi oman kannatuksen tahallaan laskuun Transu hommalla SE OLI VIRHE !

-KEPU on ajanut jo 4 vuotta sitten kannatuksen rökäle laskuun Kommunistien nuolu politiikalla. Sekin oli VIRHE

-SDP on töppäillyt koko matkan Narsisti Jauho-Sannan johdolla ja nyt lopuksi yritti ajaa Ministeriöön Omia Miehiä Häärimään vaikka itse lentää sieltä pellolle !
Koko Suomi ja kaikki muut puolueet ja Presitentti nousi vasta rintaa ja tämä hanke oli pakko lopettaan ennen kun Armeija olisi hälytetty paikalle !
TÄSSÄ PALJASTUI MITEN NARSISTI KÄYTTÄYTYY..
Kyllä punalasien läpi katsovat Kommunistitkin huomaa viimmeistään nyt että kaikki ei ole ihan ok..

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#33

Persujen ei tarvitse tehdä mitään voittaakseen vaalit koska 3 muuta suurinta puoluetta on tehneet kaiken Persujen hyväksi jo ennen vaaleja !

Muutama asia mihin Persujen pitää kuitenkin panostaa.

– Enempi pitää Tehdä Rauhan eteen Puolueettomuuteen panostaen eikä räkyttää isolle hullulle naapurille ,
Se on aivan turha alkaa rääpäle maan tuollaiselle maalle vittuileen.
-Tyonteosta ja yrittämisestä pitää tehdä kannatavampaa kuin sosiaali turvalla makaamisesta ! se voidaan tehdä pakollisten kustannusten laskulla /sosiaali korvausten laskulla samaan aikaan niin kenenkään ei tarvitse nälkää nähdä. mutta se kannustaa tekemään töitä jotta saa enemmän ylimääräsitä käyttö rahaa ruuan oston lisäksi.
siis. Kiinteistöverot pois, ruuan arvonlisävero pois, liikkumisen verot pienemmiksi.sähkön hinta järkeväksi (ydinvoimaa lisää heti)
NÄIN SAADAAN TYÖTTÖMÄT TOIHIN.
Samalla uusien pummien virta ulkomailta tyrehtyy…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#38

MENNÄÄN NATOON ! koska oltiin kerta isoon ääneen menossa sinne(me on räkytetty 1000 kertaa vahvemalle naapurille niin paljon jo että vaihtoehtoja ei enään ole ! )
niin pakko sinne nyt on mennä…Nato juna meni jo…..
Mutta Turkki huuteli vielä eilen että Suomi pääsee vielä kyytiin kun juoksee …mutta Ruotsi ei !!!
PERSUJEN ON VAADITTAVA HETI NYT ENNEN VAALEJA ETTÄ NATO JUNAAN KYYTIIIN VÄLITTÖMÄSTI ILMAN HOMOJA (Ruotsalaisia) Muuten juna menee..

ELI TÄMÄ VAATIMUS PÖYTÄÄN HETI NYT ENNEN VAALEJA !!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#44

Vahvalle naapurille Naton hameen helman altakaa huutelu ei ole kuitenkaan järkevää !
Ei kannata verta kerjätä nenästä tahallaan….
Natokaan ei voi Ryssälle mitään ,puollustaa voi yrittää mutta Ydinaseet sillä pon maailman parhaat ja niitä on maailman eniten !
JA SUOMI ON MAAILMAN HUONOIMMASSA PAIKASSA JOS YDINASEILLA ALETAAN AMPUMAAN !

Ei kukaan niin hullu ole että oman rajan taakse naapuriin ydinasella ampuu ! Ei koskaan niin ole tehty ! Sehän on sama kun onmaan pesään paskantas,paskahan tulee tuulella omalle pihalle !
Tämä on Eu:n sota propakandaa että Venäjä Ukrainaan ydinaseella ampuisi se on 100 % varmaa että sinne se ei ainakaan ydinasetta käytä eikä Suomeen myöskään koskaan…
(Kyllä ensimmäinen osoite on Bryssel)
Mutta Suomi on todella huonossa paikassa jos niitä ammutaan puolin ja toisin koska torjutut ydin pommit tippuu TÄNNE !!! vaikka se ei ole niin paha kun se ilmassa räjähtää, kuin maahan ammuttu.Mutta kyllä ne paskat laskeutuu maahan se on selvää…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#46

PERSUT VOISI TEHDÄ RAUHAN TYÖTÄ JA SEKOITTAA VÄHÄN VAALI PAKKAA JO NYT !

Persut voisi luvata että Otetaan Ulkominsiteriksi Suomen kokenein ja isänmaallisin politikko PAAVO VÄYRYNEN kun se vaalien jälkeen loikkaa Persuihin !
(Osittain Persujen äänillähän se Lapista tulee pääsemään eduskuntaan) Tätsä syyystä Persujen kannatus lapissa jää nyt pienemmäksi vaaleissa mitä puolueen oikea kannatus todellisuudessa on .
Mutta noin se voidaan korjata vaalien jälkeen kun Paavo loikkaa puolueeseen äänet salkussa.
Ei ole epäilystäkään etteikö Paavo loikkaisi jos Ulkomisniterin paikka olisi tarjolla. Näin Suomi saisi parhaanmahdollisen ulkoministerin ja seuraavan Presitentin (Persujen listoilta)
Yhtään vastaavan kokemuksen ja Isänmaallisuuden puollustajaa ei ole tarjolla !!! Ei Persuissa eikä missään muussa puolueessa !!!

SUOMI JA (Persut) TARVITSEE PAAVOA
Ja Paavo Persuja ! Muuten Paavo jää rivi kansanedustjaksi Kepuun. !
Se ei ole Suomen eikä Persujen etu !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#48

Mutta käydään ensin vaalit !
Kepu on nimennyt jo Paavon…
Persuejen äänestäjät äänestää Paavoa Lapissa ,asialle ei tarvi tehdä mitään ennen vaaleja ..
SE ON VAIN ILMOITUS ASIA (paavo ulkoministeriksi) SEURAAVANA PÄIVÄNÄ KUN PERSUT VOITTAA VAALIT.
Asia on niin selvä asia että tämän salaisuuden voi kertoa jo ennen vaaleja koska se ei muuta loppu tulosta, eikä kepu voi Paavoa enään poiskaan potkia.

Ainoa ongelma on Paavon Ulkoministerin hatulle ja Presitenttiydelle on sotahullu narsisti sivari Eu-Trolli Hallaaho !
Miten ne 2 Narsistia sopii saman puolueen johtopaikoille kun toinen On ISÄNMAALLINEN RAUHAN MIES ???
Presitenttiä eikä ulkoministeriä ei Hallahosta koskaan tule !
( Ei kukaan muu puolue sellaiseen Hallitukseen edes lähde jossa sotahullu ukko siinä virassa on maailman vahvimman naapurin viereissessä pikku maassa )

NYT TARVITAAN RAUHAA !!!!!

Ei sivareiden suun soittoa !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#50

Viimmeisimmässä Ylen gallupissa 4 suurimman puolueen yhteis kannatus oli 72 % se tuskin paljoa vaalissa tulee muuttumaan.
Mutta muiden puoluiden omien toimien takia kannatus elää vähän veikkaan että tulos vaalipäivänä on tämä .

Persut 23 %
Kok 20 %
SDP 17 %
Kepu 12 %

Mutta Persut voisi nostaa huomattavasti kannatusta jos tehtäisiin kunnon kamppanja !
(Johon en oikein usko.) Vaalilupauksia pitäs olla mm.

-VIRONVERO MALLI (Pakolaisten houkutus malli)
-Moraali maahan (Huumeet. Homotus,Pedofilia pakoalisisnes alas )
-RAHAN JAKO STOPPIIN ULKOMAILLE HETI ! Italiaan Ukrainaan,Saksaan, Turkkiin, Kreikkaan ,Somaliaan Afganistaniin jne.. viime vuonnakin meni ainakin 40-50 Miljatdia taivaan tuuliin !

Se raha käytetään talouskasvuun ja investointien houkkutelemiseen ja työllisyyteen ja ETENKIN VALTION VELKOJEN MAKSUN KÄYNNSITÄMISEEN HETI !

NÄIN PERSUT VOISI SAADA JOPA LÄHELLE 30 % ÄÄNI SAALIIN !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#51

Eli Järki ehdotuksilla ajetaan äänestäjät uurnan ja kynän ääreen !

Ei se ole sen kummemmasta kysymys !!!
Suurinosa kansasta tässä maassa ei hyväksy tätä nykymenoa !!!

-Huumeita
-Homotusta
-Pakolaisbisnestä
-Valtion velkaannutamista
-Venältä veren nokasta kaivua
-RAHOJEN JAKOA YMPÄRI EUROOPAN JA MAAILMAN JOKA NÄKYY JO NYT JOKAISEN LOMPAKOSSA VAIKKA KOMMUNSITIEN VALTION VELAT EI OLE EDES TULLUT VIELÄ MAKSUUN !!!!!!
-Tätä hulluutta buustataan pakotteilla joista eniten itse kärsimme !!!! ja Suomalaiset yrityksen ja sitä kautta työntekijät …

KANSA TIETÄÄ ETTÄ TÄSSÄ KOMMUNISTIEN POLTIIKASSA EI OLE MITÄÄN JÄRJEN HÄIVÄÄKÄÄN !

PERSUJEN ON LYÖTÄVÄ NYRKKI PÖYTÄÄN NYT !!!

On myös PERSUJEN luvattava kansalle ttä vaikka Kokoomus tulee seuraavaan Hallitukseen niinEu-Trollaus loppuu nyt HETI ! (myös Venäjän)SE ON SAATANA LOPUTTAVA KONKURSSIHAN TÄSSÄ MUUTEN TULEE !
Siis omien etujen takia isänmaan etujen myynti oman Brysselin paikan takia !!!!
SIITÄ ON TEHTÄVÄ MAAN PETOS

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#8

On aivan luonnollista, että vähemmistöjen ihmisoikeudet toteutetaan. Olipa tuo vähemmistö kuinka pieni hyvänsä. Taitaa olla Purralla ja Halla-aholla luppoaikaa yllin kyllin ja toisillekin jakaa, kun pitää turhaa älämölöä tällaisesta järjestää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#23

Transut ei ole mikään vähemmistö ,se on joko Binestä tai mielisairautta sitä on monenlaista sitäkin hommaa. !
Jos kaikki Harrastukset ois vähemmistöjä niin eihän täällä muuta oiskaan HELVETTI !
Ja mitä täällä Vihet-Kommunisti Homppelit Persujen sivuilla tekee ?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#10

Ihmisen kromosomisto koostuu 23 kromosomiparista, joista 22 on autosomeja ja yksi pari sukupuolikromosomeja. Yksilö saa toisen sukupuolikromosomin äidiltään (X-kromosomi), toisen isältään (X- tai Y-kromosomi). Isältä saatu kromosomi määrää sen tuleeko jälkeläisestä mies vai nainen.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Sukupuolikromosomi

Ei ole mitään epäselvää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#18

Nyt leikit Jumalaa. Lopeta ja häpeä. Jätetään nyt kuitenkin tuon tason ihmisen luomishommat tämän asian ulkopuolelle.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#27

Ei tässä kukaan jumalaa leiki, vaan teksti on kopioitu Wikipediasta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#32

En piruttanikaan tarkista, mutta tässä ihan sokkona väitän, että wikipediasta löytyy määritelmät myös transihmisille. Wikipedian perusteella ei lakeja tule tehdä jatkossakaan. En myöskään ole lähelläkään sitä parasta uskovaista, mutta Raamatun oppi, jossa riippumatta esim. sukupuolisesta suuntautumisesta, ihonväristä tai syntymämaasta, ihmiset ovat samanarvoisia , tuo paljon hyvää tähän maailmaan. Periaate on pitkälle toteutettavissa käytännössä ja myös niitä kohtaan, ’jotka ovat meitä vastaan rikkoneet’. Sitä millaiseksi kukin on tässä maailmassa luotu, jätettäköön korkeampaan hallintaan. Halla-ahon äänestäminen ei anna oikeutta asettua Halla-ahon asemaan korkeuksissa ja siten oikeutta muita luotuja pilkata.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#40

Lakeja ei myöskään tule säätee ”musta tuntuu” tänään tuntemuksen pohjalta.
Sukupuolia on kaksi. Verikoe kertoo myös sen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#13

JUUTI ÄSKEN UUTISISSA SANOTTIIN NATOON MENO UHRATTIIN HOMOUDELLE !

On tämä vittu tyhmä maa ! Kyllä Puuttinia naurattaa !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#24

Ja Turkin ukkoa myös !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#25

PERSUJEN PITÄÄ LYÖDÄ NYRKKI PÖYTÄÄN TÄSSÄKIN ASIASSA !!!!!

Eikait meidän kannata jäädä homojen kanssa asemalle !!!!!

Kun nato juna menee jo…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#31

Koranin polttajat ei pääse kyytiin edes enään ,mitä vittua me sinne jäädään ryssien tapettaviks homoja hinkkaamaan ?????

HEVETTI PERSUT NYT JÄRKI KÄTEEN !!!

Jos persut nyt ei toimi niin Persut ei voita edes Eduskunta vaaleja !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Johtunee siitä, että pakolaisten/maahanmuuttajien vastaanottamista, vihersiirtymää/ilmastotavoitteita. Ilmastotavoitteiden vastustaminen tarkoittaa myös Great Resetin ja agenda 2030(ns. kestävä kehitys) vastustamista joita hallitus, kokoomuskin jossain määrin kannattaa joko tietoisesti tai tietämättä. On syytä muistaa että enemmistö vihervasemmistolaisista, sekä kokoomuslaisista elää Suomen sivistyneimmillä alueilla eivätkä he ole joutuneet ongelmiin ulkomaalaistaustaisen rikollisten kanssa, ehkä eivät edes kantasuomalaisten rikollisten kanssa mistä johtuen vihervasemmistolaisilla on jäänyt itsesuojeluvaisto kokonaan kehittymättä. Lisäksi persut ovat pääasiassa vastustaneet ja haukkuneet demareiden politiikkaa, eivätkä ole juuri koskaan mitään kehuja antaneet hallitukselle. Ihmiselle on kuitenkin täysin luonnollista kieltäytyä yhteistyöstä sellaisen ihmisen kanssa jonka hän kokee haitalliseksi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

’Johtunee siitä, että persut vastustaa pakolaisten/maahanmuuttajien vastaanottamista, vihersiirtymää/ilmastotavoitteita.”

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#16

Onneksi myös Euroopassa on herätty ja siellä vanhat valtapuolueet ovat menettäneet kannatustaan. Suomihan tulee aina jälkijunassa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#17

Hienoa, että perussuomalaissa löytyy järjenkäyttöä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Pelle Nimettömälle
Tyytyväinen
#26

PerusSuomalaiset eivät ole koskaan, toistan ei koskaan vastustaneet ”todellisten” pakolaisten auttamista! (voit verrata Ukrainasta tulevat!)
Ja noita muita ehdottamiasi saakin vastustaa! Turhia verorahareikiä!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Toni Rintala tietojenkäsittelytieteen maisteri
Utelias
#11

Mutta myös sosialidemokraatit vastustaa pakolaisten vastaanottamista Tanskassa. Ja Marin käy Tanskan demareita halaamassa. Miksi Marin halaa tanskalaisia rasisteja, mutta ei suomalaisia?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#19

Käy Itävallan lehdistön sivuilla (krone.at).
Itävaltaan saapui viime vuonna yli 100 000 ”turvapaikanhakijaa” Unkarin ja Bulgarian kautta. Unkari otti alle 50. Toimiiko Dublin, toimiiko Schengen?
Nuoria miehiä 99.9% Intiasta, Tunisiasta, Turkista ym.
Kun pääsevät eu:n sisälle, eivät poistu, vaikka tulisi negaa ja tie on auki koko Euroopan läpi sinne hölmöläisvaltioon, joka tarjoaa parhaan elatuksen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#22

Marin tekee mitä vaan rahan takia (se Kommunsiti on Eu-Trolli rahan takia jotta saisi Brysselin paikan )
Sdp:ssä on olut myös Venäjän Trolleja Pääministeinä (Paavo Lipponen )

Kepussa myös (Esko Aho)

PERSUJEN ON VAADITTAVA JA MUUTETTAVA LAKEJA NIIN ETTÄ EU/ VENÄJÄN TROLLAAMISESTA TULEE AINA ELINKAUTIS TUOMIO !

Ei ole oikein että Suomen Moraalin ja talouden tuhoajat ja velkaannutajat Urpilainen ja Katainen ja Stupp ym. vapaana saa kulkea ja lisää Miljoonia kalastella ! Rhen, Niinistö ja vapaavuori ja kumppanit kuuluisi myös häkkiin

JOKU JÄRKI JA LAKIHAN TÄHÄN MAAHAN ON SAATAVA !

Eihän homma näin voi jatkua sota ja konkurssihan tästä tulee muuten !!!!

PERSUJEN ON SANOTTAVA ETTÄ RÖTÖS HERRAT HÄKKIIIN !

Maanpetturuus on pahin rötös !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Mutta eikö ole hienoa, että perussuomalaiseksi ryhtyminen on ilmoitusasia, eikä siihen tarvita lääkärintarkastusta? Translaissa toteutetaan aivan samaa ihmisoikeusperiaatetta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#9

Heterot ovat yhtä arvokkaita, mutta mitäpä vasemmisto ja kokoomus siitä piittaa. Transut voivat pysyä kaapissaan tai ulkoilla, oma asia, ja suojaahan meidän perustulakimme jo nuokin ryhmät ilman äärimmäistä hulabaloota, vai pitäisikö transuille laatia vielä transueläkkeetkin, tai kiintiö työpaikat vaikka ylestä? Kokoomus koettaa imuroida homoja vihreistä, siitä tuo ilmastokiima. No totuus taitaa olla niin, että kokoomus putoaa vaaleissa kepun tasolle, Orpo uskoo vaalivoittoonsa kuin vetytalouteen. Voisi jo sanoa, että Suomeen taloutta koetetaan nostaa homotaloudella, ja samaan aikaan laahataan osaamattomuusporukkaa islamistisista maista, lopputulos ei voi olla muuta kuin täyskaaos.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#20

Kaikki on menossa päin helvettiä. Marin näkyy iltapaskalehtien otsikoissa lähes joka päivä, eli kommunisteilla riittää röyhkeätä sosialistien mainontaa, samaa sontaa yleltä. Suomen uutisten Turkkila laittoi vielä paremmaksi, laittoi perussuomalaisten suut kiinni, naulasi luukun lehden kommentoinnista, jossa todelliset perussuomalaiset sekä hiljennettiin että pöhinässä paljastuneet epäkohdat jää puolueen hiljaisen johdon haudottavaksi. Nyt on taistelu alkanut, ja jopa kokoomuksen transutkin saavat taputella eturivissä, mutta ei perussuomalaisten taistelijat pidetään hiljaisena. Ei tämä hyvälle näytä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#29

Perussuomalaiset ja 70-luvun kommunistit ovat siinä mielessä täsmälleen samanlaisia, että molemmat totesivat Suomen jo tuhotun tai ainakin olevan tuhon omia lähitulevaisuudessa. Kaikissa ääriliikkeissä on tämä uskonnonomainen hihhuli- ja hörhöharha. Ei tullut tuhoa kommunistien ennustuksista huolimatta: tuli EU ja kehitystä. Samoin käy nytkin: tulee EKn tavoittelemaa vihreän siirtymän kautta tapahtuvaa talouden vilkastumista.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#34

No johan tuli hörhöharhaa, jos EK toivoo maan velkaantumisen jatkuvan, ei muuta kuin jatkavat samaan tahtiin. Vetutalous ei maata nosta tästä talouskriisistä. Toiseksi, EK ei tarkoita eduskuntaa, vaan veromaksajien rahoja kyttäävä yhteisö, samoin kuin SAK:kin. Kaikki kyttäävät päästä kiinni veromaksajien rahoihin, ja kokoomus siinä tunkion kukkona, alkaa nyt viherkommunistiksi ja transujen asian ajajaksi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Suomesta uusi Neuvostoliitto?
#39

Kokoomus on takuu ruuan hintojen nousulle verojen korotuksilla. Tuo raha otetaan muita veroja korottamalla, häh. Siis kokoomus on takuu, että kaikki verot nousee. Tuossa tärkeintä on halventaa palkkatasoja, jotka korvataa sosiaaliturvalla suoraan luukulta, ilmeisesti yhden luukun taktiikalla. Demarit tukevat ajatusta, tulot kuin ennen vanhaan neuvostoliitossa, palkat tai tulot maksetaan valtion pussista.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#43

Juuri näin, EU on jo uusi Neuvostoliitto, ja liittoon tarvitaan näivettyviä osavaltoita. Paska meillä on edessä. Kokoomus ja demarit ovat asialla, eiköhän siitä joku kaalisoppa kehity.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#37

Mitähän ”kehitystä” tarkoitat? Velkamme ja maksusitoutuksemme ovat kasvaneet, hoitojonot valtavat, vanhusten hoito rempallaan.
Jatkuvaa ongelmaahan tuo on ollut. Vakavin tuntuu olevan tuo lastemme ja nuortemme pahoinvointi, sekä näköalattomuus. Pisa-tulokset kehitysmaa tasoa.
Jos pitää muualta tulevien elatusvelvollisuuden kasvua positiivisena, niin se on kyllä lisääntynyt ja lisää näyttävät jotkut raivokkaasti haluavan. Ehkä niillä talous ”kehittyy”?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#30

Kyllähän tässä on nyt sellainen tunne, että demareita hyysätään joka suunnasta, jopa perussuomalaisilta liimataan turvat tukkoon, jotta demarit pärjäisivät kokoomukselle.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#35

Meistä kaikista yritetään leipoa jotain mykkäsiä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Sananvapaus myös perussuomalaisille!
#36

Juuri näin, kokoomuksen ja kepun lehdissä saa puolueen kannattajat ilmaista mielipiteensä, perussuomalaisille ai anneta mahdollisuutta lausua mielipiteitään, joka on tietysti varsin nurinkurista varsinkin juuri ennen vaaleja, jolloi ihmiskunta hakee omaa puoluekantaansa ja saman mielistä yhteisöä. Reilun pelin hengessä myös perussuomalaisilla pitäisi olla sanan vapaus, vaikka tuo teettäisi töitä Turkkilalle.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Huonosti tässä taitaa käydä
#41

Suomenuutiset eivät anna kirjoittaa edes omalla nimellään tai tunnistautumalla mitään kommentteja, tuo on kovin epämääräistä ja puolueen arvoa alentavaa, jonka me, puolueen kannattajat ja tekijät olemme yhdessä rakentaneet.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#42

No mutta kun sieltä perussuomalaisesta puheesta (kuten esim. Purran ja Halla-ahon esiintymiset, Suomen Uutisten blogit ja niiden kommentit aidosti osoittavat) ei yhtä ainoaa järjellistä sanaa voi erottaa. Se on se ongelma ja teidän itsenne on se korjattava. Muut eivät siihen pysty.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#45

Ne järjettömät kommentit tulevat kilpailevien puolueiden kateellisista päistä, mutta tunnistautuneiden komentit ovat täysin älykkäitä ja rakentavia. Itselläni on politiikasta sentään kokemusta jo ajalta, kun moni nykyinen poliitikko oli vielä vaipoissaan. Suomi menee konkurssiin, jos maahan ei saada mitään ryhtiä. Pohjimmiltaan perussuomalainen puolue on rakennettavissa Suomen suurimmaksi puolueeksi varsin vaivattomasti, eikä siihen tarvita kuin älykkäitä toimijoita puolueen johdosta toimiston siivoojiin, ja ennen kaikkea realistiset tavoitteen ja selkeä kielikuva tavoitteista. Demareiden Marin on tyyppiesimerkki puoluejohdosta, joka osaa tuhota kaiken mitä eteen sattuu, eikä vähiten maan taloutta, tuota helvetin leninismiä, joka tunkee joka paikasta esille.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#47

Juuri näin, yksi tärkeimmistä tällä hetkellä vellovista asiosta on ilmastonmuutos, siitä ei juurikaan uskalleta puhua, pelätään, mitähän ne vihreät tuosta ja tuosta sanovat. Asia on äärimmäisen tärkeä aihe, esim. tällä hetkellä maailmalla uskotaan, että maapallon ydin on lakannut pyörimästä, joka näkyy kaikessa, geologiassa maanjäristysten vähenemisenä, yläilmakehän rajuna kuumenemisena. Perinteinen polaaripyörre, jota olemme tottuneet seuraamaan, on kuihtumassa kääpiöksi, ja uusi läntinen polaaripyörre vastaavasti kasvaa kasvamistaan. Tapahtumat ovat nopeita tällä hetkellä, magneettikenttä kohenee, ja Siperian mystinen anomalia alueena jatkaa kasvuaan, eilen alueen koko oli luokkaa 640 000 neliökilometriä, ja lämpötilat 10 hPa:n korkeudessa ennätykselliset plus 14 C astetta, kun normaali on luokkaa miinus 60-80 C astetta. Tämä on siis sensaatio, voimme joutua selittelemään jälkipolville, miten helvetissä emme aikaisemmin asiaa tutkineet. Ilmasto normalisoituu luonnollisista syistä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#49

Näin on, vahvistunut magneettikenttä tekee tuulivoimaloista hylkytavaraa, ennen kuin ne on edes rakennettu, tuulisuuden vähetessä. Tuon kertoo selvääkin selväkielisemmin yläilmakehän kuumeneminen, joka kertoo m-kentän vastaanottamasta ja ohi ohjaavista aurinkotuulen virroista. Napaseudut kylmenevät, mahdollisesti juuri tämä on tulevan jääkauden kriittisin piste, josta kylmeneminen alkaa. Leikkiä ovat tuhannet tuulivoimalat ja myöhemmin aurikopaneeleiden tehottomuus talviaikoina. Viimeksi mainituilla toki on käyttöä lähempänä päiväntasaajaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#52

Juuri näin, kuoleva historiallinen magneettikenttä vetelee viimeisiään. Tuota voi seurata kokonaiskentän, joka käsittää sen geomagneettisen että aktiivikentän silmukoiden ja aurinkotuulen plasmavirtausten törmäilyistä, joka näkyy lämpötilajuovina suurelta osin jo Siperiassa yläilmakehässä. Uusi kehittyvä magnneettikentä vahvistuu päivä päivältä, ja muuttaa lämpötilat päälaelleen. Magneettikentän suurin hyöty on ohjata aurinkotuulen hiukkasvirtaukset ohi maapallon, joka nyt on ollut ongelma etenkin kesällä, jolloin hiukkasparvet ovat pääseet pohjoisnapaseudulle liki täysin vapaasti, aiheuttaen napaseudun lämpenemistä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Luonto tekee ilmaston
#53

Magneettikentä vahvistumisen jyrkkyys on ennätyksellistä ja erittäin poikkeuksellista myös Etelämantereen ympäristössä merialueilla. Lämpötilat ovat laskeneet huomattavasti jo 45 S leveysateilla, vastaa eteläisen Ranskan leveyksiä pohjoisella pallonpuoliskolla, ja enteilee historiallisen laajoja merijäätiköitä. Tuolla on merkitystä jo maapallon merivirtauksiin, varmimmin Kalifornian lämpötiloihin (Humboldhin merivirran vaikutuksesta), joka todennäköisesti laskee.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#54

Näin on, ihmisellä ei ole mitään osuutta ilmaston käyttäytymiseen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Fossiiliset palamaan!
#55

Siperian anomalia on laajentunut jo Kanadaan. Yläilmakehän lämpötila nousee, Kanadan puolella miinus 23,3 C astetta, kun kuolevan vanhan Polar Vortexin vastaava lämpötila on keskimäärin miinus 76,1 C astetta. Maapallon ulopuolista aluetta voidaan verrata vaikka jättimäiseen valtamereen, jota ihmisaivot eivät ymmärrä. Veden sijaan siellä virtaa suusenergista plasmaa, joka sisältää myös ”aaltoja”, eräänlaisia tsunameja, hiukkaspurskeita auringosta, mutta myös muistakin massiivisista tähdistä äärettömästä avaruudesta. Ilmastonmuutos maapallon pinnalla on täysin ihmisestä riippumatonta prosessia, maapallon kaasukehä on kokenut monenlaista historian varrella, mutta säilyttänyt elämän kaikkina aikoina. Ilmaston asteen tai kahden lämpeneminen kuuluu maapallon ominaisuuksiin, siitä ei pidä olla huolissaan. Kaikki mitä ilmakehä pitää sisällään, kuuluu elämän ylläpitoon, niin hiilidioksidi kuin rikkikin, joka alkaa olla vähissä, rikin kadotessa maapallon sedimentteihin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

eastfinn
#4

Pakolaisuudella ei pitäisi olla mitään tekemistä maahanmuuton kanssa. On outoa ettei pakolainen voi palata turvalliseen kotimaansa. Lomailemassa siellä sentään voi käydä ja lähettää lapsensa sinne koulutukseen. Pitäisi olla niin ettei pakolaisuus johtaisi lainkaan Suomen kansalaisuuteen ja pakolaiselle annettaisiin majoitus ja ravinto mutta ei senttiäkään rahaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#5

Hallitusyhteistyö vaatii samnalaista näkemystä ainakin isoimmista linjoista, kuten EU jäsenyys ja ihmisarvo. Jos näissä ei kohdata, niin silloin ovi sulkeutuu ja PS jää hallituksen ulkopuolelle. Niin tulee käymään nytkin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#12

No jos Iso Iita jää hallituksen sisäpuolelle, on parempi pysyä ulkopuolella, on Iitalla niin helvetin isot linjat. Jos hallitus koostuu paskasta, niin mikä kytö sinne onkaan? Antaa vaan kommareiden tuhota maa, Isolla Iitalla voi olla töitä kaalipelloilla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

westfinn
Hämmentynyt
#14

Eikö sinua nimetön yhtään ihmetytä miksi hallitukselle, joka ei ole saanut tätä maata tuhottua neljässä ( 4 !) vuodessa, pitäisi antaa lisäaikaa!??

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

PS kokoaa seuraavan hallituksen!
Iloinen
#15

Eihän hallitusneuvotteluja johtava puolue voi jäädä hallituksen ulkopuolelle!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000