Perussuomalaiset

Tomi Salonen

Kunnassamme kaikki hyvin, vai onko sittenkään?

Tervehdys,

Ajattelin näin vaalien alla kirjoitella viikoittain siitä, miten kunnassamme asiat makaavat, Valtuutetun ja hallituksen jäsenen silmin nähtynä…

Eurajoelle ollaan valittu uusi kunnanjohtaja, Vesa Lakaniemi sai selvän enemmistön valtuuston äänestyksessä, seuraavaksi onkin hänen kanssaan laadittava johtajasopimus, tämä tehtävä on annettu yhdistymishallituksen varapuheenjohtajalle, toivottavasti homma etenee ja sopimukseen päästäisiin pian.

Asiasta ei paljoa julkisuudessa keskusteltu mutta taustalla käytiin kovaa kähmintää, vanhat Kepujyrät yhdessä Demareiden johtohahmojen kanssa kun ajoivat kunnanjohtajaksi toista Vesaa ja kun ei häntä valittu alkoi melkoinen itku, nyt sopimuksen valmistelusta uuden kunnanjohtajan kanssa vastaa siis henkilö, joka ei käsittääkseni ole ollut Lakaniemen valinnan takana, toivotaan ettei tämä vaikuta sopimuksen valmisteluun…

Vesa Jalonen näyttää hyväksyneen hopealle jäämisen ammattimaisesti, kunnioittaen tulosta, tästä Vesalle pisteet….

Näihin tunnelmiin siis jäätiin kun yhdistymishallitus jäi joululomalle, seuraava kokous kun on vasta Tammikuun 10 päivä

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
#1

Elikkä ei tuo ihan hyvin alkanut.Mielestäni kunnilla pitäisi olla valtuuustot/kaupunginhallitus poliittisesti sitoutumaton instanssi.Tämä on niiiiiiiiiin nähty.Vanha paska vaikuttaa ja myrkyttää koko tienoon.Mitään hyvää ei seuraa Lapista Helsinkiin.Pasha vana on pitkä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000