Perussuomalaiset

Tomi Salonen

Vaalit on mahdollisuus.

Puolueiden ehdokaslistat on julkaistu ja voimme taas alkaa kauhistelemaan toinen toistemme listoja ja arvostelemaan keitä mikäkin puolue on listoilleen värvännyt. Omassa kunnassani Eurajoella, eniten silmiin pistää vanhojen puolueiden listojen vähäinen ehdokasmäärä suhteessa viime vaaleihin, eikö Keskusta enää vedä, kun listalle on kerätty luottamustoimistaan irtisanoutuneita ja politiikasta ”eläkkeelle jääneitä” nimiä, Mikä on SDP:n ehdokkaiden keski-ikä, eikö nuoria kiinnosta ”Rinteen demarit”. Muutenkin lista on kovin lyhyt, jos verrataan viime vaaleihin. Kokoomuksella taasen on pitkä lista, laatu punnitaan sitten vaaleissa. Vasemmistoliiton lista on lyhyt, muutama konkari ja muutama nuori, Kristillisetkin ovat keränneet oman listansa ja Vihreiltäkin yksi ehdokas löytyy.
Eurajoen Perussuomalasilla on laadukas lista, meiltä löytyy ehdokkaita joka lähtöön. Nämä vaalit antavat sinulle äänestäjänä mahdollisuuden muuttaa kuntamme voimasuhteita ja heikentää vanhojen puolueiden asemaa.
Alla linkki josta pääset tutustumaan ehdokkaisiimme.
https://vaalit.perussuomalaiset.fi/alue/eurajoki

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000