Perussuomalaiset

Tomi Salonen

Eurajoelle saadaan uusi kunnanjohtaja.

Vesa Lakaniemen ja Eurajoen kunnan välinen johtajasopimus hyväksyttänee 16.1 pidettävässä kunnanvaltuuston kokouksessa. Samassa kokouksessa nimetään kuntaamme hallitus ja lautakunnat toukokuun loppuun asti kestävillä vakansseilla. Luottamustoimista päästiin sopuun varsin helposti ja uskoisinkin ettei nimeämiset aiheuta valtuustossakaan mitään suurta draamaa…
Eurajoen Perussuomalaiset nimesivät sunnuntaina ensimmäiset kuntavaaliehdokkaat 9.4 käytäviin vaaleihin, lisää ehdokkaita nimetään 12.2, uusia ehdokkaita kartoitetaan kokoajan ja niitä myös listalle saadaan.
Maanantain 16.1 valtuustossa tullaan tekemään myös valtuustoaloite tai ehkä jopa kaksi, näistä lisää ensiviikolla.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000