Perussuomalaiset

Krisse (Kristiina) Holmberg

Tulevaisuudessa tyrskyjä tiedossa

3 kommenttia

Kaiken tämän suhmuroinnin jälkeen maamme kunnallispolitiikka ja luottamustoimet tarvitsevat rohkeita ja rehellisiä ehdokkaita. Löytyykö niitä?

Koru-ja kaunopuheet ovat menettäneet luottamuksensa. Kuka nykyedustajista ja ehdokkaista uskaltaa sanoa rehellisesti kantansa ja ottaa puheeksi väärinkäytökset, sekä epätasa-arvoisen toiminnan? Erityisesti ne epäasialliset toimet, jotka loukkaavat oikeudenmukaisuutta ja kansallista oikeudentajua.

Hyväveli järjestelmän vastustaminen omassa kuntatoimessa on alku, jollei siellä uskalla vastustaa selkeitä vääryyksiä, voiko odottaa tätä rohkeutta suuremmissakaan rooleissa? Pelkäänpä pahoin, oman työsuhdeläppärin menettämisen pelossa yhä useampi vaikenee.

Nyt jokaisen kuntavaaliehdokkaan ja luottamustoimenedustajan, on hyvä katsoa peiliin ja miettiä onko Sinusta vastaamaan omien kuntalaisten ja omien äänestäjien tulevaisuuden tarpeisiin, vai laitatko omasi etusijalle?

Ajat tiukkenee, mitä haastavammaksi ne menevät, sen enempi miehestä’ otetaan mittaa. Pohjanmaalaisittain ajatellen, jos sinussa ei ole miestä/naista seisomaan sanojesi ja asiasi takana, silloin sinusta Ei’ ole siihen! 

Rehellisyys ei aina ole kivaa ja oikein puhuttua asiaa ei tahdota kuulla. Siitä huolimatta on aika ottaa päät pois säkistä ja myöntää totuus, joka lyö aika ajoin korville. 

Jokaisen poliittisen luottamustoimen saaneen henkilön on hyvä muistaa, kuka takakädessä palkan maksaa. Se ei ole kunta, ei valtio tms. vaan äänestäjät, he ovat pomo!

Parempaa suhmurointia’ tulevaisuudessa 😉

-Krisse

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
#1

Se on helppo luvata ja kirjoittaa, mutta toteutus on sitä mitä on. Otetaan nyt vaikka sellainen esimerkki hoitoalalta joka on varmaankin läheltä sydäntäsi:

Ennen vaaleja uho oli kova: Synnytyssairaaloita ei saa lakkauttaa. Miten kävi muutamaa Keskustalaista ja Kokoomuslaista lukuun ottamatta kaikki äänestivätkin synnytys sairaaloiden lakkauttamisen puolesta.

Puhuttaessa rehellisyydest ä ja politiikasta niillä ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa, puhutaan sit vaikka kuntatasosta tai mistä tahansa.

Yksi vie ja muut vikisee. Näin se vaan todellisuudessa menee.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Valinnanvapaus
#2

Luottamus ansaintaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vihainen
#3

Suurin osa valtuutetuista on ns. napinpainaja porukkaa, He eivät uskalla sanoa mielipiteitään kuin kokousten jälkeen. Jos on erimieltä, niin asia on tuotava julki ja perusteltava, miksi on kyseistä mieltä. On paljon asioita jotka pitäisi ratkaista henkilöinä, eikä polittisesti. Miksi ei me kansalaiset voisi toimia joskun näin. No tietysti vallanhimo ja ahneus ajavat edelle. On myös ns. puoluekuri joka sitoo päättäjiä. Muutaman kellokkaan ehdotus nuijitaan pöytään ja sitä on muiden noudatettava. Kuntapolitiikassa on asioita jotka ovat kunnalle tärkeitä, mutta joudutaan päättämään hallituspuolueiden ohjeiden mukaan. Joudutaanko? Olisi tärkeintä ajatella kokonaisuus , kuntalaisten kannalta paras ratkaisu tulipa ehdotus sieltä tai täältä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000