Perussuomalaiset

Tomi Salonen

Eurajoen kiinteistöistä ja vähän muustakin.

Kiinteistöjen kunto herättää laajasti keskustelua Eurajoella, se on hyvä asia, että myös vanhan luvian alueella mietitään, mitä rakennuksia oikeasti kunnan kannattaa ylläpitää ja kunnostaa. Mielestäni kaikkea ei kannata myydä tai purkaa. Muovisato eli se luviankylän ainoa kerrostalo kannattaisi säilyttää kunnalla ja laittaa se kuntoon, kunnalla tulee olla myös vanhan luvian puolella omaa vuokra-asunto kantaa, kaikkea ei voi, eikä saa antaa yksityisille omistajille. 

Eurajoki voi hyvin, muuttovoittoisena kuntana, kun muu Satakunta kärsii muuttotappiosta, onkin äärimmäisen tärkeää muistaa, ettei kaikki hyvä välttämättä jatku ikuisesti, kuntaamme pitää edelleen kehittää ja markkinoida monipuolisia asumismahdollisuuksia. Kylät muodostavat kuntamme ja niiden keskus on pää-asiassa kyläkoulu. Kouluihin pitää panostaa, ne pitää korjata ja niiden kunnosta tulee pitää parempaa huolta kuin ennen. Perussuomalaiset tekivät valtuustoaloitteen jossa vaaditaan kaikille kiinteistöille selkeää kunnossapito-ohjelmaa, korjausvelat pitää määrittää ja miettiä tarkoin mitkä kiinteistöt ovat kunnalle tärkeitä, turhista voidaan luopua.

Eurajoen valtuustopuolueet allekirjoittivat loppu valtuustokaudeksi valtuustosopimuksen, jossa sovittiin muun muassa kouluverkon säilyttämisestä. Kokoomus ei halunnut sitoutua sopimukseen ja jäi sen ulkopuolelle. Muut ryhmät halusivat rauhoittaa koulujen ympärillä käytävän keskustelun, tähän Kokoomus ei ollut halukas. Sopimukseen kirjattiin myös monia muita Perussuomalaisille tärkeitä asioita. Kuntalaisten turvallisuus ja lähipalveluiden säilyttäminen ovat jatkossakin meille tärkeitä asioita, me uskallamme sanoa ääneen sen mitä muut eivät uskalla, kuntalaisten etu on meille tärkeintä, myös tulevaisuudessa.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000