Suomi tarvitsee nyt yhtenäisyyttä
Venäjän oikeudeton hyökkäys Ukrainaan on antanut Nato-junallemme sellaisen vauhdin, ettei se luultavasti pysähdy ennen pääteasemaa.
Vaikka päätöksiä tehdään vakavassa tilanteessa nopeasti, meidän on hyvä tiedostaa liittymisen seuraukset. Meidän täytyy huolehtia maanpuolustustahdon säilymisestä korkeana, vaikka yhtäkkiä olisemmikin osa isoa liittoumaa. On hyvä muistaa, että jos Suomeen hyökätään, hyökkäystä ovat torjumassa ja siitä kärsivät suomalaiset sotilaat ja siviilit, olimme Natossa tai emme.
Olen edelleen Nato-option kannattaja, jos mielipidekyselyssä asiaa kysytään. Kuitenkin jos valtiojohto päätyy selonteossaan esittämään Nato-jäsenyyttä, äänestän jäsenyyden puolesta. Teen sen isänmaan ja demokratian takia. Jos optiokortti kannattaa enemmistön mielestä käyttää nyt, olen mukana. Suomi ja me suomalaiset emme tarvitse nyt mitään muuta niin paljon kuin yhtenäisyyttä. Nato-jäsenyys auttaa Suomea ainakin siten, että puolustusbudjettimme nousee pysyvästi 2 prosenttiin BKT:stä, mikä on merkittävä harppaus.
Tekstin aiheet:
Pakkohan se on suomalaisen tyytyä vaikka optioon, jos ei muuta tarjota. Jos ei ole muuta tarjolla, kuin leipää ilman voita, siihenkin on tyydyttävä. Jos ei ole muuta tarjolla kuin Venäjän ja EU:n kurjuutta, niin sitten on mitta täynnä. Itse ole sitä mieltä, että Natoon ja irti ryöstelevästä EU:stakin, joka ei tee muuta kuin kerää rahat pois suomalaisilta ja jakaa ne ties minnekin, etuina, jotka eivät tunnu päätyvän ainakaan Suomeen.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Natovastaisten mielestä pitää oottaa sopivaa hetkeä, taaskin jäädä asemalle seisomaan kun natojuna lähtee. Parempaa hetkeä natoon menosta ei ole tulossa mitä nyt on.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Kyllä tässä maanpuolustustahto ja tulevaisuudenusko on kovin rapautunut nähdyn ja koetun sisäviha-politiikan seurauksena. Miksi Suomen päättäjät nöyristelevät joka suuntaan ulkomaille, mutta kurittavat ja kurjistavat omia kansalaisia toistuvasti?
Eipä ole juurikaan kuullut poliitikkojen suusta kansallista henkeä nostattavaa puhetta. Eräskin suomalainen(?) ministeri, Tytti nimeltään pitää kansallisen edun tavoittelua vahingollisena. Toinen suomalainen(?) ex-ministeri, Aleksander nimeltään, häpeää Suomen lippua ja haluasi kovasti korvata sen EU:n tähtilipulla.
Niinpä minäkin tosi paikan tullen siirryn Norjan puolelle ja odotan, että Tytti ja Aleksander hoitavat diplomaattisesti, monikulttuurisesti ja solidaarisesti puolustuksen yhdessä EU:n kanssa.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Oliskohan suomalaisten ministerien kohdalla kyse ns ”riittämättömyyden tilasta” eli taidot ei riitä tittelin hoitoon!
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Monta kertaa itselläkin käynyt mielessä, että kannattaako nykyistä Suomea jäädä puolustamaan, tämä ei kohta ole enää suomalaisten maa. Vanhin tytär jo ehdotti Norjaan menoa koko suvun voimin jos sota syttyy
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Se Norjako sitten on suomalaisten maa? Jos tämä ei tunnu enää ”siltä tutulta Suomelta” niin miksei tänne sitten voi jäädä kun ei enää tunne olevansa siinä tutussa Suomessa josta pitää päästä pois?
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Tervetuloa Na,,, kerhoon Tom !
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Natoon hakeminen on tervehenkinen hanke. Kannatan.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Kyllä, nyt pitää puhaltaa yhteen hiileen ja unohtaa oikeisto vasemmisto ja muut jakolinjat. Nyt ollaan kaikki suomalaisia ja pistetään hanttiin tolle hullulle naapurille. Nyt maittaa EU ja NATO jäsenyys ja niiden tuoma vaikutus ja turva. Oot sitten punainen, vihreä sininen keltainen tai ihan mitä vaan, niin nyt paiskataan kättä ja kääritään hihat. Yhdessä eteenpäin. Jakolinjat hetkeksi romukoppaan.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Viherkommarit kannattaa kuitenkin ajaa pois maasta ilmaa pilaamasta. Koko elämä on pitänyt kärsiä demareista ja vihreistä, olisi jo aika päästä nauttimaan elämästä.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Nyt tarvitaan talvisodan henkeä, silloinkin kansa unohti vanhat kiistat ja oli yhteisellä Suomen asialla
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Vihreät koettavat tappaa suomalaiset kylmään ja nälkään, siinä ei paljon ole talvisodan henkeä.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti