Perussuomalaiset

Tapio Äyräväinen

Sote-soppaa vaikka väkisin

3 kommenttia

Kansanedustaja Elina Lepomäen soittaman kupletin juoni alkaa paljastua. Kuten tunnettua, kokoomus edustaa rahan valtaa Suomessa. Pisneksessä hyvin harva asia tapahtuu vahingossa tai hölmöyksissään tehdyksi.

Kuten fiksuimmat ovat aikaa sitten havainneet, kovan kokoomuksen tavoite on siirtää rahat loppupeleissä julkiselta monopolilta ulkomaalaisille yrityksille, jotka eivät maksa veroja Suomeen.

Kovan kokoomuksen eli Helsingin pormestarin Jan Vapaavuoren tarkoitus ei ollut alunperin viedä koko kalkkunaa vaan viedä tuhkatkin pesästä. Vapaavuori ei halua maakuntahallintoa eikä sotea ja siksi hän vastustaa kepun ja kokoomuksen kompromissia. Vapaavuori haluaa valtaa ja sitä hän muiden suurten kaupunkien johtajien kanssa hamuaa. Mikään ei tapahdu sattumalta ja siksi Vapaavuori kilautti kaverille ja Lepomäki meni ja pilasi uransa kokoomuksessa. Onko palkkiovirka odotettavissa, jää nähtäväksi.

Pääministeri Juha Sipilä on aikaisemminkin pistänyt päänsä karhun kitaan. Tällä kertaa se taitaa olla menoa, sillä niin hömelösti Sipilä on toiminut halutessaan maakuntahallintoa, jolla pystyisi hallitsemaan koko Suomea. Bonuksena olisi tullut soten tuoma rahaa jauhava Sampo.

Tavalliset ihmiset taas mielivät hyvää terveydenhoitoa mahdollisimman halvalla. Eivät he halua sote-soppaa eikä maakuntahallintoa, jossa päätökset tehdään pahimmassa mahdollisessa tapauksessa satojen kilometrien päässä omalta asuinpaikkakunnalta.

Saa nähdä miten käy, kun vastakkain ovat meidän pojaat ja Jumala!

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
#1

Asiaa! Enpä tosiaan usko, että hallitus olisi mitenkään yhtenäinen vaikka ulos päin niin annetaan vielä epätoivoisesti ymmärtää. Kaksi kovaa vallan- ja rahanhimoista leiriä, kokkareet ja keput, eivät helpolla anna periksi omista tavoitteistaan, jotka suurelta osin ovat ristiriidassa. Rivit repeilevät ja kannatukset laskevat. Taitaa hallituksen lopputaival olla kuin kanan lento.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

maltti
#2

Niinku kommunismi ja ilmastonmuutoksen vastustaminen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Darin
Utelias
#3

Olen kanssasi samaa mielta siita, etta kaikki tuo kulta ja kimallus on muiden selkanahkasta Vaikka aurinkoloma kiinnostaisikin, Dubai ei ole omalla listallani. En vain voi kuvitella lomailevani paikassa, joka rakentuu ihmisoikeusrikkomuksille. Aika ikavaa, etta monet bloggarit ovat ilmeisesti toisenlaisissa ajatuksissa aiheesta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000