Perussuomalaiset

Tapio Lämsä

Terrorismin ja haittamaahanmuuton anatomia osa 2

Nyt juuri ennen kuntavaaleja ääri-islamilainen terrorismi on tullut jo Suomen rajojen lähelle. Pietarissa tapahtui muutama päivä sitten pommi-isku metrossa, jossa kuoli 14 ihmistä. Tänään Tukholmassa kuorma-auto ajoi väkijoukkoon ja ainakin 4 ihmistä kuoli tässä iskussa. Pietarin iskun on todettu olevan ääri-islamistin tekemän ja Tukholman tapauksessa kaikki viittaa samaa ajatussuuntaa edustavaan tekijään. Ja pitkin Eurooppaa näitä samankaltaisia iskuja on ääri-islamistien toimesta tapahtunut tasaisin välein.

Kirjoitin samasta aiheesta jo tuossa ennen Joulua, kun kuorma-autolla tehtiin Tukholman tyyppinen isku Saksassa. Ja syy- ja seuraussuhteet näissä eivät ole muuttuneet mihinkään. Koko kuvio on ainakin osittain selitettävissä täysin hallitsemattomalla maahanmuutolla ja toimimattomalla kotouttamispolitiikalla. Pitkin Eurooppaa on synnytetty erityisesti suurin kaupunkeihin muslimitaustaisten maahanmuuttajien ghettoja, joissa näille ääriporukoille on täydellinen kasvualusta. Käytännön tasolla voidaan todeta niin, että eurooppalaiset päättäjät Suomea myöten ovat nukkuneet ruususen unta ja kyy on kasvanut polvella. Nyt koko maanosamme maksaa kallista hintaa turvallisuutensa kustannuksella.

On vaan ihmeellinen asia, että vihervasemmistolainen kupla pitää tätä analysointia jonkinlaisena rienauksena ja riemuitsemisena. Siitä ei kuulkaa vihervasemmistolaiset ole kyse, vaan siitä, että tapahtumien alkulähdettä ja syytä haetaan. Näitten tapahtumien kohdalla on hyvä tietää syyt ja sitä kautta tähän alati kasvavaan turvallisuusongelmaan voidaan vastata. Vastaus ei todellakaan ongelmaan ole se, että pidämme rajat avoinna kaikille tulijoille ja uskomme kaikki satutarinat, mitä maahantulijat kertovat. Suomessa on tälläkin hetkellä todennäköisesti jopa tuhansia tietymättömillä teillä olevaa kielteisen päätöksen saanutta turvapaikanhakijaa. Ja tämä porukka on suuri riski.

Ongelmiin pitää puuttua ja myös näitten turvapaikanhakijoitten ongelmat pitää hoitaa maamme rajojen ulkopuolella. Näitten turistien rahtaamisella tänne pohjoiseen läpi Euroopan hommaamme ongelmia, jotka pahimmillaan purkautuvat ääriterrorismina.

Kuntavaaleihin tämä ei suoraltaan liity, mutta miettikää äänestäjät keille annatte äänenne. Meneekö se näille vihervasemmistolaisille unelmoijille vai realisteille? Jokainen tietysti itse päättää äänensä kohteen, mutta suosittelen äänestämään realisteja. Nämä realistit kuten itsekin eivät ole mitään natseja, rasisteja tai vastaavia. He ovat huolissaan kansansa ja kotipaikkakuntansa turvallisuudesta. Kaikesta huolimatta kaikille vaaleissa ehdolla oleville onnea vaaleihin!

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Nimetön
Utelias
#1

Vastaus ei todellakaan ongelmaan ole se, että pidämme rajat avoinna kaikille tulijoille ja uskomme kaikki satutarinat, mitä maahantulijat kertovat.

Ketkä ovat vastuussa näistä mainitsemiesi rajojen auki pitämisistä. Vihervasemmistoko vai hallitus?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Matti
Utelias
#2

Ruotsi on jo menetetty tapaus. Alkeellinen laskuharjoitus kertoo, että noin 35 vuoden kuluttua Ruotsi on islamilainen tasavalta. Ihana, jo ikääntynyt Viktoria, anoo turvapaikkaa ehkä Unkarista.
Karua on meno. Suomella on vielä pieni toivon kipinä. Pieni henkäys kertoo. Tuuli on kääntymässä. Pian puhaltaa oikein kunnolla. Kiitos siitä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Onko järkee vai ei
Utelias
#3

Miksi kukaan ei kysele jopa satojen muslimimatujen perään jotka eivät ole hakeutuneet vokkeihin tai muutenkaan ottaneet kontaktia viranomaisiin vaan ovat Suomessa täysin pimeästi tukeutuen muslimiorganisaatioihin?
Nämä ovat joko kovan luokan rikollisia, muslimiveljeskunnan kaltaisten organisaatioiden salaisia operaattoreita tai terroristijärjestöjen jäseniä…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Perseelleehän noi Kuusamon vaalit näytti menneen. Joukamo siellä uhoaa, vaikka persuissa olisi ollut tarjolla muitakin kuin uhoajia. No ei mitään katse ylöspäin ja kohti seuraavia vaaleja.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000