Perussuomalaiset

Laura Korpinen

Hallituksen ratkaisu kohonneeseen terrorismiuhkaan

Supon tuoreen turvallisuuskatsauksen mukaan terrorismin uhka Suomessa on kohonnut https://www.supo.fi/instancedata/prime_product_julkaisu/intermin/embeds/supowwwstructure/78653_20191205_Supo_kansallinen_turvallisuus_web.pdf?7d32519b6979d788

Merkittävimmän uhan muodostavat yksittäiset henkilöt tai pienryhmät, jotka saavat motivaationsa radikaali-islamistisesta propagandasta, sekä Suomeen palaavat vierastaistelijat. Tilanteen helpottamiseksi olisi tärkeää saada poistettua maasta mahdollisimman tehokkaasti riskihenkilöitä, jotta terrorismin uhka saataisiin laskemaan.

Mutta mitä tekee Suomen hallitus? Lähtee noutamaan lisää jihadisteja Suomeen, vaikka mikään laki tai sopimus ei velvoita hakemaan heitä, ei edes lapsia https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/laurakorpinen/velvollisuutta-noutaa-lapsia-ei-ole/

Haastatteluissa hallituksen ministerit toistelevat papukaijamaisesti avoimuus-mantraansa, samaan aikaan kun tätä operaatiota on yritetty viimeiseen asti pimittää kansalta. Meillä on oikeus tietää, mitä on päätetty, sillä Supon mukaan jihadistileiriltä noudettavat tulevat jatkamaan terroristista toimintaansa Suomessa https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006339101.html

Ja kaikki tämä tehdään vain siksi, että vihervasemmistolaiset ministerit voisivat paremmuushöyryissään kerätä poliittisia irtopisteitä ja hetken patsastella parrasvaloissa, kun terrorismin uhkaa on taas saatu piirun verran kohoamaan. Sen jälkeen he voivatkin sysätä ongelman lastensuojelun, sosiaalitoimen ja terveydenhuollon jo valmiiksi kuormitettujen työntekijäparkojen kontolle. Ja me maksamme tämänkin ilveilyn.

Eikä kukaan tule ottamaan vastuuta kun Supon uhkakuvat realisoituvat.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
Vihainen
#1

Osa Suomen Kansasta äänesti Kevään Eduskuntavaaleissa,hyväuskoisuuttaan/hölmöyttään,näitä nyt Hallituksessa olevia puolueita.Mutta nämä hyväuskoiset hölmöläiset,eivät varmasti antaneet näille edellämainituille puolueille.Sellaista mandaattia,että nämä Isis-taistelijat saa kyörätä takaisin Suomeen,salaa ja kansan maksamilla verovaroilla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

…ja elämään verovaroillamme.
Lisäys ekaan kommenttiin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Matti
Vihainen
#2

Punavirhreän kuplan ajattelu on skitsofreenista. Tuo kaapujoukko itse asiassa kävisi tuota punavihreä elintapaa vastaan ja pyrkisi tuhoamaan sen, jos saisi valtaa. Monet punavihreille vaikeimmat asiat muuttuvat kun hyväksyttäviksi, kun islam on mukana taustalla.
Keskusta tuhoaa tässä porukassa itsensä. Se on äänetön takuumies, jonka liikkumatilaa on nyt olematon. Haavisto valehtelee kaiken aikaa aivan järjestelmällisesti. Taustalta kaivetaan omaa ideologiaa tukevia oikeusoppineita “valistamaan” kansaa. Haaviston toiminta lähentelee maanpetosta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000