Perussuomalaiset

Tanja Hartonen

Mennyttä ja tulevaa Mäntyharjulla

Mennyttä ja tulevaa

Menneeseen kurkaten ja tulevaisuuteen kurkottaen ollaan ainakin tyytyväisiä siitä, että olemme panostaneet kuntalaisten omaan terveyskeskukseen. Toivottavasti tällä mittavalla remontilla se pysyy myös meillä. Lähipalveluiden säilyminen on meille tärkeää. Koulujen lakkauttamiset eivät kyllä lämmittäneet mieltä.

Pätevien ja koulutettujen työntekijöiden saatavuus on ollut ajoittain heikkoa ja vaikeus pitää työhyvinvointia yllä on haastavaa, kun olemassaololevien työntekijöiden työmäärät kasvavat. Hoitoalalle tulee ainakin tervetullutta kilpailua työpaikoista, kun ja jos uusi palvelutalo valmistuu. Työntekijöiden valinnanvapaus lisääntyy.

Haasteita riittää, kun vaikutusmahdollisuudet SoTen toimintaan ja rahoitukseen vähenevät. Samalla asukaslukumme vain vähenee vähenemistään, eikä sitä taida voida mitkään seminaarit pelastaa. Mäntyharjuun tarvitaan työtä! Meillä on suuri työttömyys ja toimeentulotuen hakijamäärät ovat kasvussa.

Hyvä, että vuoden 2015 talouden kehitys jatkui myönteisenä, samaa ei voi enää sanoa kuluvasta vuodesta.

Olemme odottavalla kannalla mitä tulevaisuus tuo meille tullessaan. Sitä ei varmaksi tiedä kukaan. Toivottavasti ei ainakaan jatkossa päätöksenteossa kiirehditä. Kulttuuri päätöksenteossa on muuttunut selkeästi. Tästä ei pääse kuin ylöspäin.

Mäntyharju on edelleen hyvä paikka olla ja elää. Jatkossakin, eikö niin? Aletaan yhdessä talkoisiin!

Tanja Hartonen-Pulkka,

Valtuustoryhmän Pj/PS.

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000