Perussuomalaiset

Sanna Paasikivi

Raadollista ja falskia

5 kommenttia

Sisäministeri Mykkänen on pohtinut, ettei maahanmuuttajataustaisia nuoria miehiä saisi jättää yhteiskunnan ulkopuolelle, koska silloin riski keksiä jokin lainvastainen harrastus on suuri.

Huutonaurua! Juuri maahanmuuttajataustaisia nuoria miehiä on retkitetty ja pyöritetty tutustumassa suomalaiseen yhteiskuntaan ja juuri siinä virhe tapahtuikin. Nuori, raavas mies pannaan tehtaan liukuhihnalle töihin kuten suomalaissiirtolaisetkin aikoinaan Ruotsissa eikä häntä viedä päiväkoteihin tai kouluihin kyttämään keskenkasvuisia itselleen heilaksi. Vaan meilläpä vietiin kyttäämään ja kuvat iloisista kohtaamisista suomalaisten alaikäisten tyttöjen kanssa levisivät julkisesti sosiaalisessa mediassa. Koko Suomi on tietoinen tästä. Opetushallitusko ohjeisti ja feminististen ja multikulttuuristen aatteiden kyllästämät opettajat toimivat?

Vierailuista oli seurauksena mesopotamialainen pari- ja piirileikki ja kun se koko karmeudessaan räjähti suomalaisten silmille, peräänkuulutti Pelastakaa lapset ry vanhempien vastuuta ja poliitikot olivat muka järkyttyneitä ja lähettelevät ajatuksiaan hyväksikäytetyille ja heidän perheilleen. Erilaista ennakoivaa suunnitellaan ja kovasti ollaan puuttumassa.

Miksi kukaan missään ei hoksannut eikä välittänyt hoksata vaikka lapsia raiskattiin? Opettajat suomalaisilla kouluilla markkinoivat tumman pakolaisprinssin ystävyyden ja lemmen suotavina tytöille, vai mitä nämä järjestetyt kohtaamiset muka olivat? Maantietoa? Tytöt eivät luonnollisestikaan kertoneet salaisten treffien alkuvaiheessa kenellekään, koska heitä oli varoitettu rasismista ja teini on typerä ja imartelulle altis. Lapsia voidaan värvätä sotilaiksikin, koska aikuinen osaa manipuloida lasta. Kun askel askeleelta oli menty pidemmälle, oli häpeä jo niin suuri, että se sulki suun. Entä vanhemmat? Tämä on raadollista, mutta muistelkaa kaikkea uutisointia viime vuosilta; hyvässä lykyssä äidillä oli paperiton vällyissä tai hän oli kuntavaltuutettu, joka ajoi määrärahoja kotoutukseen. Hyvässä lykyssä isä oli saanut huomautuksen työpaikalla kritisoidessaan puolihuolimattomasti maahanmuuttoa. Kokonaiset perheet oli vaiennettu tai he olivat olleet syvällä monikultturismin tukemisessa. Kuka ottaa vakavissaan edes sanaa ”haittamaahamuutto” kun se mediassa ja ihmisten huulilla oli kielletty? Poliisi? Ehkei hänkään.

Entä nyt? Kaikki Suomen poliittiset puolueet lukuunottamatta persuja ovat yhtäkkiä leikkipersuja. Muutama kuukausi ennen vaaleja he ovat kokeneet valaistumisen ja hääräävät tiukemman maahanmuuttopolitiikan ympärillä kuin iloiset raatokärpäset, vaikka itse ovat haisevan raadon aikaansaaneet. Kukaan heistä ei muista miten sinnikkäästi he ovat halveksineet ja ylenkatsoneet halla-aholaisia perussuomalaisia, jotka ovat varoittaneet maahanmuuton laajoista ja kauskantoisista vaikutuksista jo kymmenen vuotta. Kukaan ei muista, kuinka he ovat herjanneet perussuomalaisia rasisteiksi ja jopa natseiksi. Emme kelvanneet samalle arvopohjalle, mutta näin jälkeen päin ajatellen on hyvä ettemme siellä olleetkaan. Sillä arvopohjalla nimittäin raiskattiin suomalaisia lapsia.

Perussuomalaiset ovat valmiita yhteistyöhön muiden puolueiden kanssa tässä suuronnettomuutta vastaavassa tilanteessa. Silti totean, että joudumme seuraamaan Suomen kaikkien aikojen falskeinta showta; muiden puolueiden kuin perussuomalaisten käsien pesua verestä. Äänestäjille on terotettava, ettei huijareiden äänestäminen kannata, vaan niiden, jotka koko ajan, vuosia, seisoivat kuramyrskyssä siitä välittämättä ja uskoivat, että se on sen väärti, koska kansalaisia tulee varoittaa maahanmuuton riskeistä. Nyt on aika puolustaa omia ja siinä perussuomalaiset ovat kyntensä näyttäneet.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
Matti
Hämmentynyt
#1

Sanna
Upea analyysi. Moni elää tästä mamutaloudesta. Monessa asiassa toimitaan käsittämättömän naivisti. Nyt on sitten nk. sadonkorjuun aika. Esimerkiksi opettajien elämä monilla alueilla alkaa olla sitä ihteään. Valitettavasti.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Siis niin täyttä asiaa Sanna! Milläköhän perusteella ne muut puolueet nyt kieltäytyvät hallitusyhteistyöstä PS:n kanssa. Toivottavasti tulee keväällä megejytky PS101 niin ei muiden tarvitse miettiä hallitusyhteistyötä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Utelias
#3

Julkisessa keskustelussa, ainakin ne, jotka uskovat valtion olevan yhteiskunta, tuovat vahvasti esille, että ulkomaalaisiin kohdistetut toimet ovat riittämättömiä tai vääriä. (Ei ole onnistuttu kotouttamaan jne.) Nämä poliitikot näkevät kansalaiset ja valtion alueella oleskelevat henkilöt valtion subjektina.
— Että valtion tehtävä on kohdistaa toimenpiteitä kansalaisiin.
— Että valtion tehtävä on rakentaa yhteiskunta.
— Että valtion alueella vallitseva epäoikeudenmukaisuus, epä-tasa-arvo jne johtuu siitä, että hallintoalamaisiin on kohdistettu liian vähän toimenpiteitä tai nuo toimenpiteet ovat vääriä.

Tässä mennään metsään. Valtion tehtävä ei ole muuttaa yhteiskuntaa, tehdä siitä parempaa tai huonompaa. Ei.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Utelias
#4

Tässä mennään metsään. Valtion tehtävä ei ole muuttaa yhteiskuntaa, tehdä siitä parempaa tai huonompaa. Ei.

Valtion itsensä pitää olla kansalaistensa subjekti. Sen pitää palvella yhteiskuntaa, jonka osanen valtiokin vain on.
— Valtion pitää ottaa ohjeet ja määräykset kansalta.
— Ei niin, että kansan tehtävä on toteuttaa valtion sille asettamia tavoitteita, joihin voi päästä vain ehdottomalla määräysten tottelemisella.
— Ei niin, että valtio vastaa yhteiskunnan ohjauksesta ja menestyksestä.
— Valtion pitää palvella kansaa.
— Ei niin, että kansan tehtävä on palvella valtiota ja ahkeroida, että virkakoneisto olisi vauras ja hyvin toimeentuleva.
Virkamies ei ole palkkaansa ansainnut. Virkamies on ottanut palkkansa pakkotoimin kansalta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#5

Hei. Kiitos Sanna, räväkästä, järkiterävästä ja asiatäyteisestä kirjoituksestasi. Nyt tulee ajatus; Herra anna heille anteksi, sillä he eivät ole ymmärtäneet, mitä kauheuksia he ovat tehneet. Uusisydämiset johtajat pitää ehdottomasti tulla asioiden johtoon. Lopettakaamme perkeleelle kumartelu. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000