Perussuomalaiset

Sanna Paasikivi

Ylen paljon vaalivaikuttamista

4 kommenttia

”Oulun tapahtumat eivät vaikuttaneet asenteisiin mitenkään”, julistaa YLE. Suhtautuminen maahanmuuttoon on päinvastoin muuttunut myönteisemmäksi kertoo Elinkeinoelämän valtuuskunta, joka on haastatellut kahtatuhatta ihmistä vuosina 2017, 2018 ja 2019. Yli puolet haastatelluista pitää nykyisenlaajuista maahanmuuttoa liiallisena, mutta Evan ja YLEN riemuksi haastatellut ovat muuttaneet kriittisiä asenteitaan. Aiemmin kielteisesti suhtautuneita oli 60%, nyt 52%. Perussuomalaiset ovat tietenkin kriittisin siipi. Tämä on aamun ykkösuutinen ja se, että suomalaiset eivät siis välittäneet tippaakaan Oulun grooming-uhreista.

???

Artikkelissa korostetaan, että suomalaiset toivovat työperäistä maahanmuuttoa. Varmaan 100% toivoo. Olisi toki hienoa, jos Suomessa olisi niin paljon töitä, että sekä laivatelakan suomalainen metalliammattilainen että ulkomailta tullut metallimies työllistyisivät samoilla ehdoilla ja palkoilla. Olisihan se kerrassaan suotavaa, että irakilaiset ja somalit paiskisivat sorvin ja suunnittelupöydän ääressä hommia ja heidän rouvansa työskentelisivät ilman huntua projektipäälliköinä ja mainossuunnittelijoina tasa-arvoisessa suomalaisessa työympäristössä vieraiden miesten kanssa. Mutta sellainen on toiveunta.

Herätys Eva! Tänne ei tule amerikkalaista aivovahvuutta eikä saksalaista teknologiatietämystä. Tänne tulee korkeintaan Zimbabwesta sukupuolentutkija mellastamaan suomalaisten yliopistojen rasismista ja kurpitsavankkureilla loputtomiin väkeä, joka ryhtyy elämään sosiaaliperusteisesti maassamme. Tämä on totuus ja Suomen kansa tietää sen ilman manipuloituja tutkimuksiakin.

Mutta että YLE menee laatimaan tuollaisen otsikon! Eikö yhtään lamppu pala? Oulun lapsiuhrit ovat eläviä olentoja vanhempineen ja läheisineen ja koko Oulun kaupunki on vajonnut mustan murheen alhoon grooming-rikosvyyhdin seurauksena. Koko Suomi on murtunut ja YLE:ssä kehdataan kirjoittaa, ettei se haitannut ketään eikä vaikuttanut ihmisten asenteisiin. Onko YLE:ssä menetetty harkintakyky täysin?

Moiset juuri ennen eduskuntavaaleja laaditut läpinäkyvän valheelliset tutkimukset ovat turhia. Suomalainen on kurkkuaan myöten täynnä maahanmuuton miljardikustannuksia ja yhteiskuntarauhan järkkymistä. Eduskuntavaalit ovat hyvin pitkälle maahanmuuttovaalit ja YLE:n tämänaamuinen juttu satoikin taas perussuomalaisten laariin.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
#1

Gallup­kyselijää voi verrata muinaiseen veron­kerääjään.

Veronkerääjä tuli kylään perimään veroja. Ihmiset valittelivat sadon huonoutta ja taloudellisia menetyksiä ja kurjuutta mutta lopulta maksoivat ja veron­kerääjä lähti tyytyväisenä.

Seuraavana vuonna sama toistui. Ja vieläkin pahempana. Ihmiset suorastaan sylkivät veron­kerääjän päälle.

Kolmantena vuonna tilanne oli täysin muuttunut. Kaikki olivat iloisella tuulella. Kun veron­kerääjä vaati veroa maksuun, he vain nauroivat iloisesti! Heiltä ei mitään enää ollut. Tällä kertaa veron­kerääjä sai lähteä kylästä tyhjin käsin.

Gallupit ja vaali­vaikuttaminen siirtyvät kansan mieli­kuvissa viihde­palstalle sarja­kuvien jälkeen.
— Viihdettähän ne ovatkin aina olleet.
— Onhan edus­kunnan tärkein tehtävä tarjota kansalle leipää ja sirkushuveja. Näin se on aina ollut.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Maahanmuutto on ERI ASIA kuin haittamaahanmuutto!
Suomessa on iät ajat ollut maahanmuuttajia jotka ovat SOPEUTUNEET tänne ja heidän lapsensa ovat täysin suomalaisia.
Ongelma ovat KEHITYSMAALAISET jotka elävät kivikautisessa kulttuurissaan ja pakottavat lapsensa samaan muottiin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#3

Kyllä työntekoon on myös ”potkittava” myös ne loisimiseen erikoistuneet kantasuomalaiset. Ikävähän näin on sanoa, mutta joku Li Anderssonin ”uudistettu kansalaispalkka” on tyrmättävä alkuunsa. Sairaat ovat eri asia kuin laiskat ja vetelät. Tämä systeemi ei nimittäin tule pyörimään sillä, että yhä kasvava joukko katsoo oikeudekseen ”etsiä itseään” vuosikaudet, muiden elätettävänä.
Hirveätä tekstiä? Niin onkin. Se peli ei vaan pitkälle vetele, että harveneva tunnollisten porukka ruokkii omia ja vieraita.
Aloitetaan vaikka nuorisosta. Intoa puhkuen osoitetaan mieltä Ilmaston puolesta. Asia on varmaankin aiheellinen. Nyt sitten ensi kesänä mansikkapelloille ja marjametsiin poimintaan. Ei tarvitse lennättää Thaimaasta asti poimijoita. Ilmastoteko ja saa mallia työnteosta. Voi löytää itsensä aika nopeastikin ja alkaa vaikka opiskelu maistumaan?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Perus
#4

Maahanmuutto ei ole ratkaisu, vaan paikallisuus.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000