Perussuomalaiset

Sampsa Jääskeläinen

Isis-lapsilla on myös isänmaa

Harhojen avulla synnytetyn isis-kalifaatin purkautuessa syntyi ongelma, jossa ideologiaan ihastuneet joutuivat vankileireille. Lähtökohtahan oli se, että monet islamistitaustaiseen ideologiaan tykästyneet suorittavat maastamuuton (positiivinen asia?) taistelualueelle ja osallistuvat vähintään hirmutöiden hengelliseen tukemiseen.

Nyt heidän kohdallaan pohditaan tulisiko heidät ns. kotiuttaa Suomeen? Jopa hallitusvastuussa olevien kohdalta on pohdittu, että tulisiko lapset tuoda Suomeen? Minä kysyn miksi? Ensinnäkin osa lapsista ei ole ollut koskaan Suomessa ja he eivät oikeastaan tiedä mikä maa Suomi on. Heidän äidit ovat lähteneet usein isän perässä kalifaatin ihmeelliseen ihanuuteen ja pääsääntöisesti isä on ollut kolmannesta maasta Suomeen saapunut islamista ajatuskantaa kannattava.

Isis-lapsilla on myös isänmaa ja äidinkieli. Kun huomioidaan, että monet isis-äidit kannattavat vieläkin shariapohjaista maailmankuvaa ja he mielellään siirtäisivät sen lapsilleen, niin eikö heidän oikea paikka ole silloin se isänmaa, jossa lähtökohta kohtaa paremmin heidän maailmankuvansa? Miksi meidän suomalaisten tulisi ottaa vastaan ideologinen riesa, joka ei tuo tullessaan mitään hyvää? En tarkoita tuolla, että lapset olisivat riesa, vaan ajattelutapa, jolla heidät on opetettu tarkastelemaan maailmaa.

Kyse on myös isän ja hänen suvun oikeudesta lapsiin. Uskon, että esim. marokolainen muslimiperhe saa kitkettyä islamistisen näkökulman lapsenlapseltaan tehokkaammin, kuin suomalainen sosiaalityöntekijä yhdessä erityisen kalliin sosiaalihuoltojärjestelmän kanssa.

Isis-lapsella on siis ensisijainen oikeus isänmaahan ja ratkaisu olisi suomalaisittan se turvallisuutta luova ja järkevä.

Lopuksi, kuka haluaisi lapsensa luokalle isis ideologian kasvattaman lapsen tai nuoren?

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Paikka on musumaassa. Ei länsimaassa
#1

Lapselle saattaa olla järkytys joutua aikanaan päiväkotiin, kouluun ja ulkona olevaan Suomalaisen lapsijoukon kanssa tekemisiin. Ratkaiseeko hän erimielisyydet päiväkodeissa, kouluissa ja kadulla viiltämällä kurkku auki? Siten on kalifaattia rakennettu. Lapsi turvautuu saamaansa elämisen malliin ja malli on väkivaltainen. Arvomaailma on täysin eri kuin meillä.
Millä näitä sitten ohjataan oikeaan toisen huomioon ottavaan käyttäytymiseen? Psykologit, terapeutit? Syntyykö tulosta?
Koulussa en kadehdi opettajaa, menen luokalle moinen jo isompi poika tulee oppilaaksi. Muistuu you tuben videot, joissa 8 vuotias poika vetää ilmeisesti kalifaatin vastustajalta nirheämällä kurkun auki takaapäin seisten. Lopulta saa pään irrotettua aikuisten laulaessa taustalla. Aikuisten mielestä poika teki aivan oikein. Entä mitä poika ajatteli? Oli varmasti ylpeä ja kalifaatin hyvä jäsen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Kalifaatin lapset eivät kuulu Suomeen!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Marokko on Ok. Suomeen EI
#3

Marokko on heille ja meille kaikille parempi vaihtoehto kuin tämä maamme. Marokossa ja naapurimaissa on heille sitä omaa elämänkatsomusta hieman lievemmässä muodossa, joten luulisi heidän sinne hyvin ihmismassaan uppoavan huomaamattomiksi. Toisin olisi Suomessa varsinkin jos isukki on mukana.

Kun/jos he tulevat Suomeen, jossain vaiheessa tapahtuu perheen yhdistäminen. Saamme uuden ummikon jota sitten kotoutamme pää punaisena ison virkamiesarmeijan kanssa. Taloudellinen tappio Suomelle pitää ottaa huomioon. Uhkatekijöitä ei pidä aliarvioida. He voivat olla pommeja tai sitten eivät.
Minne he täällä sijoittuisivat? Turun tai Helsingin mamulähiöihin? Siellä ummikko-aviomiehen kotoutuminen takuulla menee pieleen. Paras olisi pakkosijoitus maaseudun rauhaan Kainuuseen tai Lappiin, jossa heidän on pakko sopeutua, oppia kieli, tavat ja olla aidossa palkkatyössä. Se onnistuisi jos siellä olisi vain kantiksia. Siksi Lieksa ja Oulu ovat vääriä sijoituspaikkoja

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

eastfinn
#4

Ei todellakaan pitäisi ottaa isis väkeä Suomeen, mutta nykyisen hallituksen tavoite on tarjota turvapaikka maailman rikollisille.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000