Perussuomalaiset

Sampsa Jääskeläinen

Kamppailua lasten ja nuorten turvallisuuden edestä.

Paljastuneet seksuaalirikostutkinnat ei ole ollut mikään yllätys. Suuren maailman esimerkin mukaisesti tämä on ollut ennakoitavissa ja sille olisi voitu tehdä jo aikaisemmin paljon. Me olemme perussuomalaisissa yrittäneet niin eduskunnassa kuin myös paikallistasolla. 

Pohjois-Karjalassa on tehty mm. seuraavaa. 

valtuustokysymys seksuaalirikosten kasvusta Joensuussa (+166.7%) syksyllä 2016 ja kuinkas kävikään? ”
Ulkomaalaiset nuoret miehet hyväksikäyttävät alle 16-vuotiaita tyttöjä”
Ei kouluihin ja päiväkoteihin turvapaikkatutkittavia: ”Perussuomalaisten mielestä turvapaikkatutkinnassa olevien henkilöiden ei tule osallistua lasten ja nuorten yhteiskunnalliseen opetus- ja kasvatustoimintaan, tiedotteessa todetaan.
Tutkinnassa olevien henkilöllisyyttä ei ole mielestämme voitu todentaa riittävästi. Kansainvälisyyskasvatus ja tutustuminen eri kulttuureihin voidaan toteuttaa pakolaisstatuksen saaneiden, opiskelijoiden sekä työperäisten maahanmuuttajien avulla.”

Valtuustoaloite Siun sotessa: 12.12.2018 ”Perussuomalaisten valtuustoryhmä: Seksuaaliterveyskampanjan järjestäminen lapsille ja nuorille” aloitteen takana on valjastaa maakunnallinen sote ennaltaehkäisevään työhön luomaan lapsille ja nuorille keinoja väistää netissä ja yhteiskunnassa tapahtuvaa ahdistelua.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
#tervedemokratia
#1

Suvaitsevaisuus ei yhteiskunnassa toimi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#2

Kukaan ei ole maininnut että myös poikalapset ovat vaaravyöhykkeessä!! Sehän on kulttuureissa hyvin yleistä, koska luonnollista suhdetta naispuolisiin ei juuri ole. Ja toinen vaiettu asia on hygienisyys, mitä tauteja Suomeen tulee, olemme haavoittuvia kuten intiaanit aikoinaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

olet oikeassa, myös pojat ovat saaneet kansainvälisiä läähätysviestejä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000