Perussuomalaiset

Sami Savio

Ranska kiristää maahanmuuttolakeja, milloin on Suomen vuoro?

Vuoden 2015 turvapaikanhakijakriisin useassa maassa paljastamia lainsäädännön aukkoja paikataan edelleen ympäri Eurooppaa. Maahanmuutto- ja turvapaikkalainsäädäntöään ovat tiukentaneet muutkin kuin jo aiemmin maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuneet Itä-Euroopan maat.

Useat hallitukset Keski- ja Pohjois-Euroopassa ovat heränneet vaadittaviin kiristyksiin. Nyt Ranska tiukentaa tuntuvasti maahanmuuttolainsäädäntöään. Tämä nostaa luonnollisesti esiin seuraavan kysymyksen: Milloin on Suomen vuoro toimia vastaavasti?

Ranskan presidentti Macronin hallituksen lakiesitysten tarkoituksena on muun muassa pidentää luvattomasti maahan tulleiden henkilöiden säilöönottoaikaa nykyisestä 45 päivästä 90 päivään sekä lyhentää määräaikaa turvapaikan hakemiseen. Lisäksi Ranskassa tehtäisiin luvattomasta rajanylityksestä rangaistava teko, josta voidaan tuomita vuosi vankeutta tai sakkoja.

Ranskassa esitetyt keinot ovat oikeansuuntaisia vastauksia hallitsemattomasta maahanmuutosta aiheutuvien ongelmien ennaltaehkäisyyn. Perussuomalaisten johdolla laadittu 80-kohtainen turvapaikkapoliittinen toimenpideohjelma tarjoaisi Sipilän hallitukselle erinomaiset työkalut tarpeellisten uudistusten tekemiseen myös Suomessa.

Suomen maahanmuuttopolitiikka jää yhä enemmän ja enemmän jälkeen yleiseurooppalaisesta kehityksestä. Valitettavasti Sipilän hallitukselta ei ole odotettavissa konkreettisia tiukennuksia jatkossakaan. Se kävi turhankin selväksi viimeistään Sipilän ja Orpon 12.6.2017 pitämässä yhteisessä tiedotustilaisuudessa. Kansakunnan toivo paremmasta maahanmuuttopolitiikasta lepääkin seuraavien hallitusten hartioilla, elleivät Sipilä ja Orpo lopulta rohkaistu suurella kansansuosiolla virkaansa valitun Macronin ja hänen hallituksensa osoittamasta esimerkistä.

Osallistu keskusteluun!


7 kommenttia
Nimetön
#1

Sipilä ja Orpo eivät ota esimerkkiä yhtikäs mistään, eivät kuuntele mitään kansalaismielipiteitä tai mitään muutakaan viisauden lähteitä, he seuraavat vain omaa sisäistä ”ääntään” eivätkä yhtään ymmärrä, että mikä ääni siellä sisällä soi. Mitä Macroniin tulee niin eikös Simon Elo julistautunut Suomen Macroniksi viime kesäisessä A-studiossa (me vedettiin täällä kotikatsomossa hirveet huutonaurut sen kuultuamme), joten se esimerkkikohde on jo varattu. Tällä hallituskaudella Suomi rapautuu en tiedä kuinka pahaan kuntoon (heh… kepun vaalislogan: ”Suomi kuntoon”, mutta unohtivat kertoa että mihin kuntoon), mutta vuoden 2019 eduskuntavaalit ovat ratkaisevat sen osalta, saadaanko sairas Suomi hoidettua terveemmäksi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Islamisaatiolla
#2

Kiristys ei tule toteutumaan vaan ehtoja helpotetaan.
Niin tai näin, ovat länsimaat JO NYT tuomittu häviämään. Siitä pitää Euroopan miljoonien muslimien lisääntyminen huolen. Kaikki tämä vain sinisilmäisyyden ja hyväntahtoisuuden vuoksi.

Islamisointi etenee vauhdilla aivan kuten B. Ladenin porukka aikanaan sen suunnitteli etenevänkin.
Kannattaa tutustua heidän 7-kohtaiseen ohjelmaansa islamin etenemisestä länsimaissa. Kaikki 5 kohtaa islamin levittäytymisessä ovat tähän asti toteutuneet. Menossa on nyt ohjelman 6. kohta. Viimeisenä seitsemäntenä onkin valta siirtynyt muslimeille.

Tuosta suunnitelmasta aikanaan saksalainen kirjoitti kirjan haastateltuaan noita islamistipäälliköitä ennen WTC -iskua. Se myös julkaistiin valtalehdessä. Se sai aikaan valtavan naurun. Vaan eipä naureta enään….
Laitan nettisivun tuosta ohjelmasta kunnes löydän sen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lampo
#3

Päättäjiksi on jostain syystä hakeutunut vähä-älyistä ja kusipäistä sakkia.
Etenkin Suomessa.
Ovatko äänestäjät yhtä idiootteja? Siltä pahasti näyttää.
Olisikohan eduskunnassa kovinkaan montaa edustajaa jos pääsyvaatimuksena olisi vaikka Mensan jäsenyyteen oikeuttava älykkyys???

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Voisiko ounastella jos ja kun seuraava pakolaisaalto tmv. vyöryy etelästä pohjoisen perukoille saakka,niin pohjoismainen hyvinvointi vaaraantuu entisestään,ellei siihen ole todella varauduttu … pakolaisuus tai mitä se sitten lieneekään,ei ole veronmaksajille/kansalaisille – ilmaista diiliä.

Ei maamme kantokykyluokka budjetin varoilla aivan kaikkea tule kestämään,joka ei ole omalta kansalta pois.

T.Seppo

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Kunhan saamme EUn yhteisen budjetin, jossa maamme budjetti säädetään Brysselissä TULEMME SAAMAAN HITON ISON BUDJETIN KÄYTETTVÄKSI PAKOLAISTEN VASTAANOTTOON JA KOTOUTUSPIPPALOIHIN.
Kun näin takuusti tullaan tuo mahtava mamutusbudjetti rahoitettua, pakotetaan sen varjolla meidät ottamaan vastaa satoja tuhansia henkilöitä. …ja arvata ei voi väärinmistä kulttuureista tulijat tulevat olemaan.
Samalla syntyy mamu-bisnestä jolla liiveihin uppoaa hynää näiden hyysäämisestä kuten viime islamisaatio-invaasion mainingeissa tapahtui.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000