Perussuomalaiset

Saara Lång

Meitä on liian vähän myös rikoslabrassa!

Huomenna 19.11.2014 marssin Senaatintorille poliisien mielenilmauksessa. Poliisien tukena, mutta myös oma lehmä niinsanotusti ojassa.

Nimittäin myös rikosteknisessä laboratoriossa alkaa olla tukalat oltavat. Näytemäärät ovat olleet jo vuosia jatkuvassa kasvussa, mutta henkilökunnan määrä tutkimusalueilla on pysynyt samana tai sitä on jouduttu vähentämään. Pienempien tutkimusalueiden vaarana on, että koko alueen asiantuntemus menetetään, kun tutkija tai tutkijoita jää eläkkeelle, eikä uusia asiantuntijoita voida palkata ajoissa tiedonsiirtoa ja perehtymistä silmällä pitäen. Suurin osa laboratorion tutkimuksista on kuitenkin sellaisia, että niitä tehdään Suomessa vain KRP:n rikosteknisessä laboratoriossa.

Resurssien pienentyessä ja näytemäärien kasvaessa tulee jossain vaiheessa raja vastaan, milloin tutkimuspyyntöjä ei kannata ottaa sisään vain kasvattamaan jonoa. Tehokkuutta voidaan lisätä vain tiettyyn pisteeseen asti laadun kärsimättä. Tutkinnanjohtajien tehtäväksi jää silloin päättää, mitkä näytteet lähetetään labraan ja mitkä jätetään tutkimatta.

Saara Lång

eduskuntavaaliehdokas, ps Uusimaa

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Persut ei persettä myy
#1

Poliisi on poikkeus julkisessa sektorissa mistä ei saa eikä voi säästää,mutta on sielläkin paljon kehittämisen varaa mm. lainsäädänössä jolle poliisit ei itse voi tehdä mitään,mutta on asioita jolle poliisit voi tehdä mitä järkeä poliisien on käyttää aikaansa Esim. pikkupoikien mopoilun kyttäämiseen? ja näin tehdään kunnollisista kansalaisten aluista rikollisia jos ne vähän mopoa virittävät ja asenne muuttuu kaikkeen ja näin näistä on vaarassa tulla oikeita rikollisia.
Eihän tallaisessa toiminnassa ole mitään järkeä kun samaan aikaan Järjestäytyneet rikolliset ryöstää vanhuksia menemällä jollakin verukkella sisään esim. saako juoda vettä tai jos ei muten niin väkisin. Ja samaan aikaan huumehörhöt hilluu maassa ihan kuin Poliisia ei olisi keksitykkään.
Huume hörhöt ja kauppiaat pitäisi ottaa kiinni ja laitaa häkkin ja muut varkaat ,mutta kun laki suojelee niitä ! sihen pitäisi tehdä muutos,onko järkeä että lakia muutettiin niin että poliisien kirjoittamia sakkoja ei tarvi varattoman rikollisne maksaa koskaan niillä voi vaikka perseen pyyhkiä ?
Tästä syystä mm. Huoltoasemat on joutuneet lopettamaan Bensan käteis myynnin lähes koko suomessa ! koska on laillista varastaa alle 50 ,- e edestä pensaa ja vaikka tekijä saadaan kiinni niin mitään seurausta ei tule edes pensoja ei oteta pois. ! Koko maa on menossa sekaisin huumeista ja rikollisuudesta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000