Perussuomalaiset

Jarmo Nahkamäki

Miksi poliisi ei enää tiedota?

Eduskunnan oikeusasiamies otti kantaa viime joulukuussa seitsensivuisessa tekstissään poliisin tiedottamiseen. Siitä voi Keskisuomalaisen mukaan saada käsityksen, että poliisi ei olisi saanut kertoa ikää, kotipaikkaa, sukupuolta tai epäiltyä rikosta.

Juttu Keskisuomalaisessa 10.5.2020: https://www.ksml.fi/kotimaa/Mottoripy%C3%B6r%C3%A4ilij%C3%A4-loukkaantui-Mikkeliss%C3%A4-joten-poliisi-lopetti-p%C3%A4ivitt%C3%A4istiedotteet-Keski-Suomessa-%E2%80%93%E2%80%89poliisin-uusi-tiedotuslinja-on-saanut-tutkinnanjohtajatkin-ymm%C3%A4lleen/1552843

Tapauksen taustalla on uutinen, josta loukkaantuneet moottoripyöräilijän veli kanteli. Veljen mukaan moottoripyöräilijä oli leimattu syylliseksi ja häntä oli haukuttu sosiaalisessa mediassa mikä vaikeutti hänen elämäntilannettaan.

Poliisi epäonnistui yhdessä asiassa, huumepikatesti näytti punaista, mutta verikokeessa ei todettu jälkiä huumeista. Veljen mukaan vahinkoa oli kuitenkin tapahtunut.

Nykyisin Sisä-Suomen poliisilaitokselta ei enää tiedoteta mitään.

Poliisihallinnolta on ilmestynyt loppuvuodesta julkisuuskäsikirja. Sitä on Keskisuomalaisen mukaan kuvattu ”salauskäsikirjaksi”.

Älkäämme sitten jatkossa ihmettele, jos uutinen kertoo kolarin tapahtuneen jossain ja jotakuta epäillään jostain tai sitten ei epäillä.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
Utelias
#1

Jarmo , tämä nykyinen uutisointi on semmoista , että sen joutuu ottamaan jonkunmoisella varauksella !? Se on vähän niinkuin , minne tuuli kuljettaa ?!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#2

Hei. Kiitos Jarmokin. Terve rohkeus, maalaisjärkisyys ja Jumalan, (oikean Jumalan pelko), kun katooaa; tilalle tulee mykkähenki, joka on perkeleestä. Eräs inhottava ’ase’ hänellä. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Tahallista salailua!Joka kontrolloidaan Hallituksen/Sisäministeriön ohjeistuksella!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000