Perussuomalaiset

Saara Lång

Jihad?

Ranskan ampumatapaus herättää pelkoa ja surua, sekä paljon kysymyksiä. Onko kulttuurien välinen kuilu näin syvä? Oliko kyseessä yksittäinen ääritapaus vai osa laajempaa uskonsotaa? Varmasti jokainen miettii myös kohdallaan, niin muualla Euroopassa kuin myös Suomessa, miten tämä itseä tulee koskettamaan.

Ja se on ihan oikein. Yksittäisillä kansalaisilla (ja myös poliitikoilla!) on oikeus kysyä näitä kysymyksiä ilman, että se tarkoittaa koko maailman muslimien mustamaalaamista tai kansanryhmää vastaan kiihottamista. Varsinkin kun koko tragedia liittyy sananvapauteen. Kissa on saatava nostaa pöydälle.

Saara Lång

eduskuntavaaliehdokas, (ps)

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
mummi
#1

On tämä kumma maailma kun kaikki pahuus sallitaan. Hymistelyllä ja osanotolla maan johtajat ja päättäjät siunaavat ruman asian. Pitääkö kolahtaa niin läheltä ennen kuin aletaan ymmärtää asian vakavuus. Ihmishenki ei ole enää minkään arvoinen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000