Perussuomalaiset

Roger Kulmala

Suomalaisten turvallisuus on etusijalla, ministeri Ohisalo

Sisäministeri ja vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo antoi haastattelun Iltalehdelle, jossa turvapaikan hakeminen on perusoikeus, joka menee kaiken muun edelle. Lisäksi Ohisalon mukaan Suomen on pakko antaa oikeus hakea turvapaikkaa, koska niin lukee kansainvälisissä sopimuksissa.

Ministeri Ohisalon haastattelu osoittaa hyvin, miten monikulttuurisuusideologian edistäjien tavoitteena on helpottaa Lähi-Idän ja Afrikan väestön muuttamista Suomeen. Ohisalo ei myöskään suostu näkemään, että turvapaikkaa haetaan, koska se nähdään helpoimpana keinona päästä nauttimaan suomalaisesta elintasosta veronmaksajien rahoin. Päinvastoin Ohisalo haluaa helpottaa turvapaikanhakijoiden jäämistä Suomeen antamalla mahdollisuuden työlupaan kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille.

Olemme saaneet lukea, miten useat turvapaikanhakijat ovat syyllistyneet seksuaalirikoksiin ja muuhun rikollisuuteen. Turussa kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut syyllistyi jopa islamistiseen terrori-iskuun. Kielitaidottomat ja alhaisen koulutustason omaavat turvapaikanhakijat eivät ole hyödyksi kansantaloudelle, koska heistä on pääasiassa vain halpatyöhön, jonka avulla poljetaan suomalaisten työntekijöiden palkkoja. Usein turvapaikansaaneet päätyvät suomalaisten veronmaksajien elätettäviksi ja pahimmillaan he tuovat kotimaistaan perheensä Suomeen.

Turvapaikanhakijat ovat siis taakka Suomelle. Järkevintä olisi lopettaa kokonaan turvapaikkasysteemi. Siitä on tullut väylä elintasosiirtolaisuuteen. Suomi on itsenäinen maa, joka voi omalla päätöksellään irtisanoutua kansainvälisistä sopimuksista, jotka velvoittavat Suomea antamaan oikeuden hakea turvapaikkaa. Ketään ulkomailla ei oikeasti kiinnosta, mitä Suomi tekee maahanmuuttopolitiikassaan. Kansainväliset sopimukset ovat vain monikulttuurisuuspoliitikoille hyvä tekosyy väistää poliittista vastuuta.

Kun turvapaikanhakijat ovat selkeä uhka suomalaisten turvallisuudelle ja väestökehitys pääkaupunkiseudulla on johtamassa siihen, että suomalaiset ovat tulevina vuosikymmeninä jäämässä vähemmistöksi pääkaupunkiseudun kunnissa, niin vastuullinen ja isänmaallinen ratkaisu on lopettaa turvapaikkojen myöntäminen ja alkaa peruuttamaan jo myönnettyjä turvapaikkoja, jotta humanitääriset maahanmuuttajat palaisivat rakentamaan omaa kotimaataan.

Osallistu keskusteluun!


6 kommenttia
Nimetön
Vihainen
#1

Roger , nämä kansainvälisetsopimukset nakertaa /kaventaa itsenäisyyttämme ja itsemäärää mis oikeuttamme !! Sen on vahingossa myös tainut presitettimmekin tunnustaa , takavuosina ! Päättäjien alkaa pikkuhiljaa purkaa näitä sopimuksia , nyt niiltä on sidottu jalat/kädet , eivät voi mitään tehdä !!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Suomalaiset ovat taakka vihreille.

Vihreät haluavat uuden kansan! Niin yksinkertaista se on.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

rotta_86
Utelias
#3

Ohisalo ei sanonut, että turvapaikanhakuoikeus menisi kaiken edelle, myös kansallisen turvallisuuden. Sikäli kun kielteisen päätöksen saaneet ovat kansallinen uhka, heidät voidaan myös nykylain puitteissa ottaa säilöön ja karkottaa — eroavuus Ohisalon kannassa on nykylain mukaisesti siinä, että turvapaikanhakijaa ei voida määritellä kansalliseksi uhaksi yksinomaan kansallisuuden perusteella. Ulkomaalaislaki edellyttää kansalliseksi uhaksi tunnistamiseen yksilöllisessä arvioinnissa myös henkilökohtaisia olosuhteita. Kansalliseksi uhaksi arvioitu voidaan kuitenkin ottaa säilöön ja karkottaa, joten turvapaikanhakuoikeus ei mene sen edelle. Sikäli kun kaikki kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet katsottaisiin itsestään selvästi uhaksi kansalliselle turvallisuudelle, heidät voitaisiin kuitenkin kaikki ottaa säilöön ja karkottaa pelkän kansalaisuuden perusteella.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Eli saivartelua voidaan jatkaa loputtomasti.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

vaalit pian
Utelias
#6

Ohisalon mukaan ”tp-haku on perusoikeus” joka on ohi perinteisistä perusoikeuksista. Iltalehti puolestaan otsikoi tuon Ohisalon ohilausuman muodossa ”tp-haku menee kaiken edelle” joka voi olla väärintulkintakin. Olisi ollut mielenkiintoista kuulla Ohisalon oma vastine mitä hän tarkoitti tuolla moniselitteisellä ”tp-haku on perusoikeus” ilmaisullaan, ja onko Iltalehden otsikossaan tekemä tulkinta oikea vai väärä. Iltalehtihän tarjosi vastinemahdollisuuden.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kalifaatin vastustaja
#4

” Suomessa satoja jihadisteja (joiden olemassaolosta SuPo on kertonut), myöntää salafististen seurojen olemassa olo, jatkuvasti esiintulevat suomalaisten naisten ja lasten raiskaukset, maahanmuuttajataustaisten korkeat seksuaalirikostilastot, jotka ovat moninkertaiset kantaväestöön verrattuna ja lapsiinkin kohdistuneet joukkoraiskaukset, Turun terrori-isku ja kaksi bussin tieltäsuistamisen yritystä turvapaikanhakijoiden toimesta.
Nämä ovat todellisia ikäviä tapahtumia maassamme. Nämä ovat myös niitä asioita miksi me suomalaiset pelkäämme avoimien rajojen seurauksia.

” Haluan myös nostaa esille tässä: Onko maahanmuuttajataustaisia naisia tai lapsia tapettu tai raiskattu suomalaisten toimesta? Kummalla on syytä pelkoon?”

https://www.nykysuomi.com/2018/12/12/tanja-vahvelainen-al-taqiyya-sallittu-valhe/

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000