Perussuomalaiset

Roger Kulmala

Suomalaisuudenpäivän islamisaatio

Tänään 12.5.2020 vietettiin suomalaisuusmies J.V. Snellmanin ja suomalaisuuden päivää. Suurta hämmennystä on herättänyt, kun Valtioneuvoston kanslia julkaisi Twitter-tilillään videon, jossa Suomen islamilaiset johtavat antavat ramadan-tervehdyksen.

Valtioneuvoston viestintäjohtajan mukaan videon julkaisu osui sattumalta suomalaisuuden päivän päälle. Kun muistaa, että hallituksessa on kasa fanaattisia vihervasemmistolaisia ministereitä ja heidän avustajiaan, niin jää pohtimaan, oliko ramadan-tervehdyksen ajankohta jonkinlainen piiloviesti, jossa korostetaan uutta monikulttuurista suomalaisuutta ja muslimien merkitystä Suomelle.

Toinen asia, mikä mietityttää, on videolla mukana olevat muslimijohtajat. Norjalaistoimittaja Hege Storhaug kirjoittaa kirjassaan Islam -yhdestoista vitsaus, miten monet muslimijohtajat esittävät maltillisia julkisesti hyväuskoisille länsimaalaisille poliitikoille ja toimittajille, kun taas kulissien takana muslimijohtajat saarnaavat radikaalia islamia.

Valtioneuvoston-videolla esiintyneistä muslimeista ainakin Abbas Bahmanpour on kohauttanut aiemmin sanomisillaan. On hyvin huolestuttavaa, jos Valtioneuvosto olisi lainannut uskottavuuttaan radikaalimuslimeille.

Suomalaisuuspäivän vieton arvolle olisi ollut parempi, mikäli Valtioneuvosto olisi keskittynyt viestinnässään kokonaan snellmanilaisen suomalaisuuden juhlistamiseen.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
Nimetön
#1

Luterilaisuus, katova harha ?

PERUSSUOMALAISTEN europarlamentaarikko Laura Huhtasaari kertoi tiistaina Nelosella nähtävässä Hansin matkassa -ohjelmassa noudattavansa ”juutalaista ruokavaliota”. Hän kieltäytyy sen perusteella brysseliläisessä lounasravintolassa muun muassa ankeriaasta ja hummerista.
Suomen juutalaisten ylirabbiini Simon Livson jäi miettimään Huhtasaaren sanoja.
– Kyllä se tärähti korville. On mielenkiintoista, että hän sanoi sen. Se on aika iso väite. Kosherin noudattaminen on hyvin vaikeaa, jos ei tiedä sitä kokonaisuutta, Livson painottaa Ilta-Sanomille.
– Vähän vieroksun, jos joku ei-juutalainen sanoo noudattavansa kosheria. Siinä on niin monta asiaa, joka voi mennä väärin, Livson lisää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Marinin hallitus on nolannut itsensä täydellisesti tällä ramadan-viestillä.

MIKSI VALTIONEUVOSTO EI ESITTÄNYT MINKÄÄNLAISTA VIESTIÄ SUOMALAISUUDESTA?
Tietävätkö ne edes, että tänään on suomalaisuuden päivä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Vai Sattumalta osui suomalaisuudenpäivään ??! Näyttää siltä , että koko hallitus on täysin koottu , sattuma liisoista ja sattuma villeistä !!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Kiitos tästä blogikirjoituksesta. Olisi mennyt tämäkin tärkeä signaali maan tilasta ohi tänään.

Maan tila on hälyttävä. Täällä ei edelleenkään tajuta minkä kanssa ollaan tekemisissä, ja mitä Suomi-neito povellaan kasvattaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#4

Hei. Kiitos Rogerkin. Tuo henki joka hallitushenkilöilläkin itseään aika usein esiin ’pukkaa’; on tuttu varmaan meille kaikille. Kun teen jotain hyvää; niin tulee perkele ja kuiskaa, tai huutaa sairaan lailla; toinen,-(minun omani, saattaa loukaantua ja pahoittaa mielensä; mitä annat hänelle?) Tasa-arvo; ei ole meidän Jumalasta. Se on valheen jumalasta, joka ei edes mikään; Todellinen Jumala olekkaan. Meidän Isän Tasa; on vain Hänen Tasa-arvo ja siinä on aina; Tasa-arvossa mukana Yliarvo; Hänen Viisautensa. Hän ei vie ihmisiä tasa-arvoisesti taivaaseenkaan, vaan; ’eriarvoisesti’ ja se on meidän oma valintamme. Mikäli sydänkohtaukseen kuolet prideekulkueesta; arvaappas’ jatkatko samaa näennäisiloa Jeesuksen luona taivaassa?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000