Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Venäläisten käytös Ukrainassa äärimmäisen paheksuttavaa

4 kommenttia

Wall Street Journal -lehden mukaan USA:n viranomaiset uskovat, että Venäjä on toimittanut separatisteille useita BUK-ohjusjärjestelmiä. Viranomaiset uskovat myös, että ohjusjärjestelmät salakuljetettiin takaisin Venäjän puolelle sen jälkeen, kun Malaysia Airlinesin matkustajakone ammuttiin alas. Samaan aikaan mm. Putin syyttää ukrainalaisia lentokoneen alasampumisesta.

Toinen uutinen kertoo, että joukkomurhassa kuolleiden ruumiit mätänevät jätesäkeissä ukrainalaisella pellolla. Ei siis alkeellisintakaan ymmärrystä siitä, kuinka vainajia pitää kohdella. Se kertoo erittäin paljon venäläisten terroristien moraalista. Ja samalla myös Venäjän valtaapitävien moraalista.

Äskettäin venäläisissä tiedotusvälineissä väitettiin, että ukrainalaiset olisivat ristiinnaulinneet lapsen. Tämä uskomaton väite kertoo yhtenä esimerkkinä venäläisen propagandan tasosta. Se on pöyristyttävä.

Kaikki tämä tapahtuu tällä vuosituhannella. Ja valitettavasti me joudumme elämään barbaarien naapurina.

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Miska
#1

On valitettavaa, vaikkakin myönnettävä että meidän omat Venäläiset, kusenhajuiset juopot (siviilissä lasten hyväksikäyttö -videoiden tekijät) umpikierojen johtajiemme sallimina ympäri päissään ovat päässeet tekemään tuon hirveän ohjus-massamurhan Ukrainassa.

Samalla on kuitenkin ihmeteltävä miksi ihmeessä joku kansainvälinen ilmailujärjestö voi olla noin sinisilmäinen ja ilmoittaa itäisen Ukrainan yli merkityn lentoreitin turvalliseksi vaikka tiedettiin ja vähintään voitiin epäillä separatisteilla olevan ohjuslavetteja lentokoneiden alasampumiseen! Olihan maan armeijankin koneita ammuttu alas vasta tapahtuman alla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

länsipropaganda menee täydestä?
#2

”USAn” eli vastapuolen viranomaiset ”uskovat”, tämä ei taida riittää todisteeksi, kun USA on jatkuvasti jäänyt kiinni valehtelusta maailman tapahtumien yhteydessä.
Miten Venäjä liittyy Ukrainan pellon tapahtumiin? Ja jos pellosta puhutaan niin ensin valitettiin, kun vainajia vietiin pellolta pois jäähdytettyihin junanvaunuihin, että ”terrorostit varastivat”, että ei olisi saanut viedä ja nyt joku valittaa, kun ruumiita oli pellolla odottamassa kuljetusta, että ruumiita olisi häpäisty, vaikka peitettiin sillä mitä oli saatavilla. Miksi puhutaan terroristeista? Kun puhutaan ihmisistä sanalla ”terroristi”, voidaan heitä tappaa ihmisarvotta, kuten Itä-Ukrainan venäjänkielisiä siviilejä ja kaupunkeja voidaan pommittaa maan tasalle pitkin tykistörivein ja lentokoneista.
Entä, jos Suomessa tulisi valtaan äärikansallismielinen puolue vallankaappauksella, jota rahoitettaisiin USAsta, ja kieltäisi ensi työkseen ruotsin kielen Ahvenanmaalla, ja lähettäisi natismielisiä Svoboda- ja Azov-tyyppisiä puolueita sinne tekemään ruotsinkielisiiin kohdistuvia etnisiä puhdistuksia. Sitten huonoon kohteluun kyllästyneinä Ahvenanmaan asukkaat ilmottaisivat haluavansa lisää itsenäisyyttä, mutta me päättäisimme syyttää Ruotsia kapinan lietsomisesta, nimittelisimme Ruotsin pääministeria ju kuningasta Hitleriksi, ja ruotsinkielisiä terroristeiksi, ja aloittaisimme Ahvenanmaan pommittamisen lentokoneista ja pitkin tykistörivein? Ja kun ahvenenmaalaiset laittaisivat vastaan, nimittäisimme heitä separitisteiksi ja terroristeiksi, syyttäisimme Ruotsia terroristien tukemisesta ja vaatisimme kansainvälisiä pakotteita Ruotsia vastaan. Kun Ahvenemaa aikanaan halusi itsenäisyyttä Suomesta, emme suinkaan pommittannet, vaan annoimme laajan itsehallinnon. Tuskinpa Britanniakaan Skotlantia alkaa pommittaa nimittäen skotlantilaisia separatisteiksi ja terroristeiksi?

Siitä lapsen ristiinnaulitsemisesta. oeltko varma, että sitä ei tapahtunut? Svoboda-puolue kieltää holokaustia edes tapahtuneen, on äärirasistinen natsipuolue. Pitäisikö asiaa tutkia ennen kuin tehdään johtopäätöstä. Lasten murhaamistahan on tapahtunut Itä-Ukrainan pommituksissakin. Lapsen ristiinnaulitseminen on julma teko, eikä siltä ideologisin perustein tule sulkea silmiään, asia pitää tutkia.

Venäläiset eivät ole barbaareja. Väite, että olisivat, on törkeän barbaarimainen ja erikoinen. Emme kai naapureitamme voi siten kutsua? Venäläiset ovat ystävällisiä, kohteliaita, vieraanvaraisia, ja he ovat maailman ehkä suurin yksittäinen kulttuurivaltio. Mainitsepa USAn saavutukset korkeakultturin alalla! Venäjä sen sijaan on loistava kulttuurivaltio, sekä korkeakulttuurin että ihmisten tapakulttuurin alalla.

Reijo, lopeta venäläisiin suhtautuvat äärivihamieliset kirjoituksesi, menetät äänestäjiä. Toisaalta, jos haluat kerätä äärivihamielisten ääniä, niin silloin voit joitakin ääniä saada heiltä, mutta vihan lietsominen ei ole humaania eikä järkevää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Itä on likainen
#3

Kuule ”länsipropag…”, et liene tosissasi – että siis tiikerinmetsästäjä ja sen aikaansaannokset ylistyksen ja oikeuden asialla? 🙂 Puheesi tuoksahtaa maansa myyjälle tai syväpuhtaasti aivopestylle. Paljos sait?

Kaikki toimittajien murhat myrkytyksineen aivan lähihistoriassa kertovat karua kieltään agentti Putinista. Voit tietenkin edellyttää tutkimusta joka asiasta ja vielä pidemmälle historiaankin, mutta jotkut vain saavat siihen tahtiin tutkittavaa aikaan ettei siinä muuta sitten tehtäisikään. Sehän sulle taitaisikin sopia, vai? Vähän vain yksipuolista taitaisi olla, kun itä viittaisi kaikelle kintaalla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

länsipropaganda menee täydestä?
#4

Ilman mitään selviä todisteita tai viitteitä Putiniin, olet valmis noin vain laittamaan Putinin syyksi?

Propaganda menee todesta, kun ihmiset eivät vaivaudu ajattelemaan tai ottamaan asioista selvää. Kerrot itse, nimimerkki ”Itä on likainen”, että et halua perehtyä asioihin, pelkkä oletus ja oma mielikuvasi, se mitä itse haluat uskoa, olisi totuus? Sellainen luo olosuhteet kansa ohjailulle ja hirmuvallan synnylle. Kannattaisi myös seurata maailman menoa, silloin voi huomata USAn muuttuneen 1960-luvun 90% ylimmän tuloveroasteen portaan hyvinvointiyhteikunnasta oligarkkien ohjaamaksi poliisivaltioksi, ja Neuvostoliitto on Putinin aikana muuttunut ystävälliseksi ja hienoksi Venäjäksi. Wall Streetin (ei Yhdysvallat) ja Saksan pankkiirit rahoittivat bolshevikkien Neuvostoliiton alun. Venäläisten oma demokraattinen vallankumous oli helmikuun vallankumous, joskin tsaarin murhaajan palkkasivat saksalaiset. Siten Neuvostoliiton pahuus ei yksin ollut venäläisten syytä. Venäläiset ovat ystävällisiä ja hienoja ihmisiä.

Litvinenko kiristi venäläistä oligarkkia rahapulassa:
http://www.cbsnews.com/news/who-killed-alexander-litvinenko/3/

Kuten Putin totesi, tuollaisia tapahtumia valitettavasti käytetään usein mustamaalaamiseen.

Kirjoituksesi, nimimerkki ”Itä on likainen”, sisältää melkoista aggressiivisuutta. Oletko niitä, jotka hyväksyvät kaupunkien joukkopommitukset ja Ukrainan luonnonvarojen ryöstön?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000