Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Tämä päivä on musteen tahraama. Se ei ole edes ylen aurinkoinenkaan.

HS-Pravda tiesi tänään kertoa, että pakkoruotsin vastustus on myyräntyön tulosta ja lehden linjan vastaista.

HS-Pravda kehuu tänään myös Suomea ja suomalaisuutta pilkkaavan elokuvan ”True finn”.

Eikä sovi unohtaa sitäkään, että HS-Pravdan mielestä suvivirren puolustajat ovat sekopäitä.

Ylen toimittaja kertoi innosta puhkuen, että romanikerjäläiset ovat suorastaan ihana asia. Siihen ei liity mitään kielteistä. Lisäksi kerjäämistä rajoittavan lakialoitteen allekirjoittaneet yli 100 kansanedustajaa ovat väärässä.

Ylen toimittaja katsoi parhaaksi solvata myös Timo Soinia, koska hän oli arvostellut maahanmuuttoa. Toimittaja rinnasti nykyisen pääosin sosiaalitukiperusteisen maahanmuuton ja Karjalan evakot toisiinsa. Siksi pitää pitää rajat ja sosiaalitoimistojen ovet avoinna.

Muut mediat jääkööt tältä päivältä lukematta ja katsomatta. Sain kokea jo heti aamusta riittävän annoksen mukasuvaitsevaisuutta ja mukasivistyneisyyttä koko päivälle.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000