Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Stubbin-Rinteen hallitus ja luoja meitä koettelevat...

Kataisen ministeri- ja pääministeriuran aikana maamme bkt laski viitisen prosenttia, valtion velka räjähti ennätyskorkealle, valtion budjettin ja kauppatase ovat vahvasti alijäämäisiä.

Entä sitten Stubbin- Rinteen hallitus?

Minihallitusneuvottelujen tuloksena syntyi ylitsevuotavan kehumisen saattelemana yli miljardin paketti, jolla tämä maa aiottiin nostaa jaloilleen. Se meni täydestä myös toimittajiin, jotka kehua retostivat hallituksen aikaansaannosta.

Karu todellisuus selvisi ensin perussuomalaisille, jotka toivat bluffin esille eduskunnan keskustellessa hallituksen ohjelmasta. Silloin sille ei juuri kukaan korviaan lotkauttanut. Mutta sitten tapahtui jotakin outoa. Helsingin Sanomat kertoi, että todellisuudessa paketista oli aitoa tavaraa vain noin neljännes ja loput ilmaa. Muu media vaikeni nolona, ja hallitus lähti kaikessa hiljaisuudessa kesälomalle.

Nykyinen Stubbin-Rinteen hallitus on eräänlainen toimitusministeriö, joka harjoittaa vain julkisuuspeliä. Hallituksen tavoitteena ovat vain tulevat eduskuntavaalit.

Sitä päämäärää palvelevat myös ministerivalinnat. Orpolla ei ole mitään kokemusta maa- ja metsätalousasioista, ellei sellaiseksi lasketa aamupuuron syöntiä. Onneksi ministeriössä on alan kiemuroihin perehtyneitä virkamiehiä. Orpon edeltäjä Koskinen oli sen sijaan perillä asioista. EU-meppi Sarvamaa on ahkerasti yrittänyt perehtyä.

Kaiken tämän kurjuuden keskellä näyttää siltä, että luojakin meitä rankaisee. Vettä sataa vaakasuoraan, itätuuli on nihkeä ja lämpömittari osoittaa poikkeuksellisen alhaisia lukemia. Tässä liki epätoivoisessa tilanteessa lupaan kannattaa vihreiden väittämää ilmastomuutosta ainakin jonkin aikaa, mikäli sää lämpenisi normaaliarvoihin.

Kaikesta huolimatta toivon kaikille tasapuolisesti parempaa huomista.

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000