Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

"Populistien rasistinen siipi"

Demareiden eu-vaaliehdokas, kaupunginvaltuutettu, filosofi ja kansalaisaktivisti Thomas Wallgren pohtii Uuden Suomen blogissaan syitä, miksi punavihreiden puolueiden yhteenlaskettu kannatus on alle kolmanneksen.

Kirjoituksesta huomaa, että Wallgren on tyypillinen punavihreä, mukasuvaitseva ja mukasivistynyt. Hänelle perussuomalaiset on suurin piirtein sama kuin ”populistien rasistinen siipi”. Hän ei näe median ja punavihreiden luoman mielikuvan sisälle. Hän ei näe todellisuutta, vaan yksittäisiä henkilöitä ja yleistää sen sitten noin puoleen miljoonaan suomalaiseen.

Eikä Wallgren ole ennakkoluuloineen yksin. Ei todellakaan.

Mutta niin kauan kuin suhtautuminen arjen todellisuuteen on yhtä vieraantunutta, niin kauan demareiden ja muun punavihreän porukan kannatus pysyy alle kolmanneksessa.

Jossakin vaiheessa, luultavasti muutaman vuoden korpivaelluksen jälkeen demariporukka ymmärtää tilanteen. Sen jälkeen he ”uudessa Forssan kokouksessa” päivittävät aatteensa tämän ajan todellisuuteen. Ensi viikonvaihteessa Seinäjoella mennään vain ojasta allikkoon.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Kaarin
Vihainen
#1

”Demokratiassa poliitikon valta on lainassa kansalta. Se tehdään, mikä on luvattu, vaikka siinä menisi Brysselin lounaat ja paikka hallituksessa”

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000