Perussuomalaiset

Mauno Vanhala

Toivakan paneeli

Nyt alkaa tuntua, että välttämättä ei tässä kiireen keskellä pysy enää kartalla. Ensimmäinen tämän tammikuussa alkaneen rundin missattu keikka sattui eilen ja vielä kotimaakunnassa.

Viikko meni reittiä Helsinki, Lappeenrannan TerveSos messut, Rautalampi, Imatra ja lauantaina olin Kuopiossa. Kuopiosta minun piti tulla Toivakkaan klo 15.00 kirjastolla alkaneeseen EU-paneeliin, mutta sen verran muisti pätki, että unohdin koko paneelin. Kuopion torilta starttasin asuntoautolla kohti Jyväskylää klo 13.20, jolloin paikalliset Kuopiossa laittoivat teltan kasaan.

Mutta, mutta. Meno on ollut sen verran hektistä, että kun en aamulla katsonut kalenteriani, niin kertakaikkiaan unohdin Toivakan. Olin Lievestuoreen seutuvilla noin klo 14.50, eli jospas joku olisi soitellut Toivakasta minulle, olisin ehtinyt hiukan myöhässä tilaisuuteen.

Tämä meni nyt näin ja voin esittää ainoastaan pahoitteluni tapahtuneesta. Minulla ei ole tapana jättää luvattuja tilaisuuksia väliin eikä ole tapana myöhästelläkkään.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000