Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Politiikka viihdettä ja perättömiä puheita

Ylen näsäviisaat toimittajat jaksavat aina vain yllättää. Nyt on värkätty suomalaisen kansanvallan kunniaksi vaalikone, jossa ehdokas valitaan pärstäkertoimen perusteella. Mielestäni tämän on Yleltä jokseenkin asiaton teko. Ei politiikka ole pelleilyn aihe, vaan tärkeää työtä tämän maan ja kansan hyväksi.

Aiheesta hieman toiseen: Pääministeriksi tultuaan Alexander Stubb lupasi, että hänen johtamansa hallitus on toimeenpaneva hallitus. Nyt tiedämme, että Stubbin-Rinteen hallitus ja sen edeltäjä Kataisen-Urpilaisen hallitus ovat olleet kaikkea muuta. Kuten Jari Tervo oikein oivalsi, hän totesi hallitusten olleen historian toiseksi surkeimmat. Se kaikkein pahin oli Terijoen hallitus.

Kun Stubbilta joku päivä sitten tivatiin hallituksen epäonnistumisista, hän loihe lausumaan, että ”olen tottunut johtamaan edestä päin”. Siinä tilanteessa se oli mahdollisimman epäonnistunut arvio ja kielikuva.

Erilaiset vaalitentit ovat alkaneet. MTV:n tentissä Timo Soini kertoi, että kun joudumme tasapainottamaan valtion taloutta, niin perussuomalaiset haluavat karsia ”maailmanparantamismenoista” eli esim. maahanmuuton kustannuksista ja kehitysapurahoista. Siitäkös vihreiden Ville Niinistö innostui parkumaan, kuinka sydämettömiä perussuomalaiset ovat.

Suomessa on noin miljoona ihmistä jotka joutuvat kituuttamaan alle tuhannen euron kuukausituloilla. Toivottavasti mahdollisimman moni näki ja kuuli kuinka sydämetön Niinistö on heitä kohtaan.

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
srvstr
Hämmentynyt
#1

voitko tarkentaa mikä tämä Ylen vaalikone on, jossa ehdokas valitaan pärstäkertoimen perusteella. ??

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Katso http://www.yle.fi/kandideitti

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000