Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Onko Stubb periaatteeton tuuliviiri?

1 kommenttia

Suomen tasavallan pääministeri Alexander Stubb totesi vuonna 2005, että ”koti, uskonta ja isänmaa eivät ole hänen arvomaailmansa”. http://suomenkuvalehti.fi/wp-content/uploads/sk/files/vanhat/library/attachments/SK_Mies0105_Stubb.pdf

Entä nyt Stubb? Hän vakuutti äskettäin pitämässään linjapuheessa, että koti, uskonto ja isänmaa ovat hänelle hyvin tärkeitä arvoja.

Kysymys 1 kuuluu: Kumpi Stubb puhuu totta, ja kumpi jotakin muuta kuin totta?

Kysymys 2 kuuluu: Voiko luottaa pääministeriin ja puoluejohtajaan, jonka arvot muuttuvat aina sen mukaan, mikä tuntuu kussakin tilanteessa sopivalta?

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
entinen kokoomuslainen
Tyytyväinen
#1

Stubb on feikki.rantaruotsalainen elitisti joka ei edes puhu suomea lapsilleen. Poliittinen broileri,josta bob mainostoimisto teki Brysselin elätin mutta josta Rkp taustavoimat halusivat kokoomuksen pääministerin..
Onneksi,päästään eroon molemmista!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000