Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Kokoomuksen nousukiito loppui kuin kanan lento

Varsinkin A. Stubbin valinnan jälkeen kokoomuslaiset ovat hehkuttaneet posket punaisina, että ”hei, tämä on kivaa”. Samaan aikaan Rädyn ja Männistön tapaus kertoi asian raadollisemman ja arkisemman puolen. Kokoomuslaisille on joka paikassa tärkeintä ”minä itse ja minulle kaikki”.

Ylen teettämä uusin gallup kertoo, että kokoomuksen huolella rakennettu kiiltokuva on vihdoinkin repeämässä. Kannatuksen nousukiito näyttää loppuvan kuin kanan lento.

Maan lama on pisin ja vaikein sitten 1800-luvun nälkävuosien. Siksi on täysin ymmärrettävää, että äänestäjät haluavat vastuullisempaa asennetta. Narsistinen selfie-pelleily ei lämmitä ongelmiensa parissa taistelevia suomalaisia.

Toki yksittäinen gallup ei kerro, mikä tulee olemaan tilanne ensi kevään eduskuntavaaleissa. Silti se kertoo, mihin suuntaan puolueiden väliset kannatusluvut ovat tällä hetkellä kehittymässä.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000