Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Perussuomalaiset ymmärtävät arjen todellisuuden

Perussuomalaiset nousivat uusimmassa gallupissa Suomen suurimmaksi puolueeksi. Jussi Halla-aho arvioi, että ”kannatusta tulee selkeydellä, rehellisyydellä ja uskottavuudella. Uskottavuus tulee johdonmukaisuudella. Muut räksyttäkööt, karavaani kulkee”.

Näinhän se on. Perussuomalaiset näkevät arjen todellisuuden ja tekevät siitä tarvittavat johtopäätökset. He puolustavat suomalaista työtä ja yrittämistä. Toisin sanoen perussuomalaiset puolustavat suomalaisia. Eivätkä he siinä työssä sorru haihatteluun. Puolueen linja on selkeä ja ymmärrettävä.

Sen sijaan kilpailevien puolueiden tilanne on toinen. Keskustalla on ääriliberaali etelän citykepulaisten joukko. Toisaalla ovat hyvin konservatiiviset pohjoisen maaseudun ihmiset. Kokoomuksessa on puolestaan hyvin vahva punavihreä jakkupukuosasto ja toisaalla ovat oikeistolaisesti ajattelevat.

Tunnetusti kahta herraa ei voi palvella, ja siksi Keskusta ja Kokoomus ovat kuin harakka tervatulla katolla. Kun toiseen suuntaan kumartaa, niin toiseen suuntaan pyllistää.

Kokoomus ja Keskusta vuotavat toiselta reunalta Perussuomalaisiin ja toiselta laidalta tällä hetkellä lähinnä demareihin.

Ennen kevään kunnallisvaaleja keskustelua hallitsee kaksi isoa asiaa: korona ja eläkeputki. Ne varmistavat Perussuomalaisille jättijytkyn.

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Lasse Hietanen
Iloinen
#1

Hei. Kiitos Reijokin. Nytky’: Tulee: Jytky: Siitä alkaa Suomen rehellinen Elämä. Tämä taiteaika on vähän, niinkuin: Jeesuksen Kristuksen: Toinen tuleminen maanpäälle. Tämä on ollut; työläs, kuin: keisarileikkaus, että me Perussuomalaiset: Olemme: tulleet: ”näkemään päivänvalon.” Moni sivustaseuraaja olisi halunnut; laittoman abortin; ”synnyttäjälle.” Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Laaksonen
#2

Hyvä, mutta ei vielä riitä. PS, KD ja Hjallis ovat ainoita, jotka eivät ole suomalaisvihan kyllästämiä, Väyrystä tietysti unohtamatta. Tuo 25% yhteensä ei kutenkaan pärjää sille 75%:lle kiihkouskovaisia brysselistejä.

Demareissa, Kokoomuksessa, Kepussa ja jopa Vasureissa on ihmisiä, jotka ovat aidosti suomalaisia. Heidät kaikki on nyt nuijittu maan rakoon. Heidät pitäisi vielä jollain tavalla saada kannattamaan Perussuomalaisia. Entisenä demarina ja kommunistina ymmärrän hyvin, mitä he pelkäävät. Nato-kiimaa ja Venäjä-vihaa. Paasikivi osoitti, että ne voidaan voittaa. Bryssel vie toki siemenperunatkin, mutta varmaa tuhoa saa se, joka suorastaan kutsuu Venäjän armeijan puolueettomuudesta luopuneen Suomen kimppuun. Ihan vain siksi, että Suomi on lähin voima täynnä hyökkäysvoimaa. Vai odottaisitko itse venäläisenä, että Nato hyökkää loistavasta maantieteellisestä sijainnista ilman, että sitä vastaan varustautuisi ja kunnolla?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000