Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Kokoomuksen kiiltokuva rikki, kannatus romahti

Viime keväänä esitin julkisesti ”toiveen”, että kokoomuksen puheenjohtajaksi valittaisiin Alexander Stubb. Perustelin sitä sillä, että Stubbin valinnan jälkeen olisi jokseenkin helppoa ”raaputtaa esiin” kokoomuksen todelliset kasvot.

Niin nyt on käynyt. Stubbin mopo ei ole vain keulinut, se on myös sutinut. Toki hänellä ovat olleet apuna mm. Lasse Männistö, Laura Räty, Piia Kauma ja muutamat muut. Lopputulemana on ollut, että puoluetoimiston ja mainostoimiston yhteistyössä pitkäjänteisesti ja huolella rakennettu imago on nyt puhjennut kuplan lailla.

Kataisen ja Stubbin hallitusten toimet tai paremminkin sanottuna toimettomuus ja aikaansaamattomuus ovat aiheuttaneet tälle maalle sen historian pahimman laman. Toki kansalaiset alkavat ymmärtää senkin.

Kaiken seurauksena kokoomuksen kannatus näyttää kääntyneen poikkeuksellisen voimakkaaseen syöksykierteeseen. Suurimman hyödyn näyttää ainakin toistaiseksi korjanneen keskusta. Kansan silmissä vanha kepu ja rötösherrat näyttävät unohtuneen.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000