Perussuomalaiset

Kaj Turunen

Peikko

Parlamentaarisen energia-ilmastopoliittisen komitean (PEIKKO) mietintö esiteltiin 16.10 eduskunnassa. Mietinnössä linjattiin ko. politiikan alaa tästä päivästä aina vuoteen 2050 asti. Mietintö on kaikkien kahdeksan eduskuntapuolueen kompromissi ilman konkretiaa. 

Sitouttaako mietintö puolueita jatkossa? Vihreät julkaisivat kymmenen päivää ennen mietinnön julkaisemista jo oman energiapoliittisen ohjelmansa. Myös muut puolueet valmistelevat omia ohjelmiaan. Niin myös Perussuomalaiset. Julkaisemme oman energiapoliittisen ohjelmamme ennen seuraavia eduskuntavaaleja. 

Perussuomalaiset edustajat komiteassa olivat allekirjoittanut ja kansanedustaja Mattila. Puolustimme turpeen säilymistä energiapaletissa. Puolustimme silloinkin kun Keskusta antoi periksi. Voitimme taistelun.

Vaikka komitean mietinnöstä puuttuukin konkretia, jotakin tärkeää kuitenkin sovittiin. Sovittiin, että turvetta ja ydinvoimaa on vuonna 2050.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000