Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Hallitus kaatoi kylmää vettä köyhien niskaan

Hallituksen budjettiesitys on todella kivikylmää luettavaa. Se kohtelee tämän yhteiskunnan köyhimpiä kaikkein kovimmin.

Demarit lupailivat 10 euron, siis 10 euron (!) korotusta kaikkein pienimpiin eläkkeisiin. Näin pieni lupaus oli jo suoranaista pilkantekoa, mutta sekin pyyhittiin hallituspuolueiden yhteistoimin pois budjetista.

Niin sanottu takuueläke on vajaat 800 euroa kuukaudessa. Miten sillä esim. yksinäinen vanhus voi tulla toimeen? Vastaan, että suoranaista nälkää nähden. Sen sain omakohtaisesti kuulla, kun olin pari päivää sitten torilla kuulemassa eläkeläisten tuntoja. Ja nyt heille ei suotu edes 10 euron korotusta!

Minua ärsyttää hallituspuolueisiin kuuluvien poliitikkojen kaksinaamaisuus. Esimerkkinä olkoon omaishoidon kuntoon saaminen ja kansanedustaja Anneli Kiljunen. Hän ja muut demarit ovat puhuneet ja kirjoittaneet jatkuvasti, että omaishoito pitää saada kuntoon. Selvityksiä on tehty yksi toisensa perään. Sen sijaan käytännön teot ovat nollan tasolla, vaikka hallituspuolueena demarit voisivat laittaa asian kuntoon.

Kolmas suorastaan surkuhupaisa piirre hallituksen budjettiesityksessä ovat lapsilisät. Niitä leikattiin, mutta kun siitä syntyi poru, niin leikkaukset osin peruttiin. Lopputulema on, että käytännössä leikkausten perumisesta eivät hyödy kaikkein köyhimmät ja suurelta osin myös keskituloiset. Suurimman ”hyödyn” korjaa lisääntyvä byrokratia.

Kaiken kaikkiaan hallitus kaatoi kylmää vettä kaikkein köyhimpien niskaan. Toivottavasti äänestäjät muistavat tämän tulevissa eduskuntavaaleissa.

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Porvaripuolue PS
#2

Sama otsikkohan sopii kuin nyrkki silmään tälle hallitukselle missä Perussuomalaiset päättävät asioista. Vaihda nimien tilalle vain Persu poliitikot.

Tämä on jo kyllä niin törkeä takinkääntö että vaatii jonkinlaista kommenttia Reijolta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000