Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Europarlamentti pilkkaa demokratiaa

EU on tunnetusti byrokratian ja turhan sääntelyn Baabelin torni. Nyt myös Euroopan parlamentti osoitti toiminnallaan, että se ei noudata demokratian pelisääntöjä.

EU-parlamentin kaksi suurinta puoluetta, oikeisto ja sosialistit sekä neljänneksi suurin puolue liberaalit sopivat keskenään, että EU-kriittiselle EFDD ryhmälle ei anneta valiokunnan yhtä puheenjohtajan paikkaa, vaikka se aiemmin noudatetun suhteellisusperiaatteen mukaisesti sille kuuluu.

Suomalaismeppi Sirpa Pietikäinen (kok.) näyttää todenneen, että syynä on se, että Euroopan vapaus ja suora demokratia -puolue eli EFDD suhtautuu liian kriittisesti Euroopan Unioniin. Pietikäinen ja muut EU:n valtaapitävät todistivat jälleen kerran oikeaksi väitteet, että toiminnassaan Euroopan unionin hallintokoneisto, nyt jopa itse parlamentti on demokratia irvikuva!

Myös vihreiden meppi Heidi Hautala on tyrmistynyt päätöksestä. Hautalan mukaan EU-kriittisyys ei voi olla syy eristää joitakin pois tehtävistä. ”Tämä oli aika häpeällinen näytelmä. Nämä kolme suurta eivät kyenneet osoittamaan mitään kriteerejä sille, millä perusteella EU-kriittinen EFDD-ryhmä suljettiin ulos.”

On siis demokratialle täysin vieras lähtökohta, että toiset puolueet määrittävät mitä mieltä kaikkien pitää olla. Suomalaisista sitä mieltä ovat siis kokoomuksen, demareiden, keskustan ja RKP:n europarlamentaarikot.

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
ja SDP myös
#1

sanan- ja mielipiteenvapautta ei ole edes rivijäsenellä!

”Demarinuorten riveistä vaaditaan kurinpitotoimia demareille, jotka ovat lähteneet tukemaan Itä-Ukrainan separatisteja.

Lounais-Suomen Demarinuoret vaatii, että julkisuudessa Itä-Ukrainan separatisteja tukeneiden demaripolitikkojen edellytyksiä jatkaa SDP:n jäseninä ja kunnallisissa luottamustehtävissä tarkastellaan kriittisesti. Mielipiteitä on demarinuorten mukaan mahdoton sovittaa yhteen SDP:n linjan kanssa.” yle.fi

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000