Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Demareiden vaalilupaukset karkeaa pilaa

”Me haluamme synnyttää uutta taloudellista kasvua. Me haluamme luoda 100.000 uutta työpaikkaa sekä rakentaa Suomeen maailman parhaan työelämän. Me haluamme tasapainottaa valtion talouden.
Me haluamme uudistaa jämähtäneet rakenteet, ottaa mukaan kyydistä tippuneet sekä näyttää konkreettisin teoin, että 2010-luvun Suomessa oikeudenmukaisuus on enemmän kuin  pelkkä jalo sana. Me haluamme paljon.
Äänestäjät päättävät, pääsemmekö tekemään sen, minkä nyt lupaamme. Sen minkä niin hyvin osaamme.”
Näin lupasi SDP:n puheenjohtaja ja valtiovarainministeri Jutta Urpilainen vuonna 2011.
Juuri päättyneessä demareiden puoluevaltuuskunnan kokouksessa nykyinen puheenjohtaja ja nykyinen valtiovarainministeri Antti Rinne lupasi jälleen taloudellista kasvua ja työpaikkoja.
Perusteettomien, täysin katteettomien lupausten antamisessa demareille pärjää vain Vasemmistoliitto.

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Persut ei persettä myy
#1

Samaa mieltä ,aivan täyttä paskaa….
Siis velaksi elämisen jatkamista tulevien sukupolvien kustannuksella…
On täysin selvää jos SDP tuollaisella valheella vaalit voittaisi,niin Luottoluokittajat laittasivat Suomen kuriin seuraavana päivänä laskemalla luokitusta niin rajusti että Suomi pakoitettaisiin järkiin ja näillä lupauksilla ei olisi mitään merkitystä.
Mistä ja millä konstilla SDP 100.000 työpaikkaa yrittää tehdä,julkiselle sektorilleko?
Nehän taistelee kokoajan tuottavia ulkomaista valuuttaa tuovia työpaikkoja vastaan jotta ne häviäis tästä maasta pois ja ovat valmiita senkin korvaamaan velalla, nin eihän tuossa puheessa ole mitään järkeä.
Puheet ja teot on niin ristiriidassa keskenään että sen tajuaa jokainen järkevä ja tajuaa äänestäjätkin On selvää että kyllä Demareille se 15 % löyty julkisen sektorin /Ylen kannatajien ääniä ja näin ne kilpailee kolmanneksi suurimman puolueen asemasta Kokoomuksen kanssa.

SDP vaalilause pitäis olla
” Rahat julkiselle kultalusikoille meille ,velat nuorille teille ”

KOKOOMUKSEN vaalilause pitäisi olla
” Velka Rahat Eu:n voiteluu ja komissaarin miljoona virat meille,työttömys ja velkakirjat teille”

KESKUSTAN Vaalilause pitäisi olla
” Bioenergian nimiin otettut velkarahat sijoitetaan niin sipilän kuin maa Jussiin ,velkakirjat siirretään tulevien sukupolvien pussiin”

Persujen vaalilause pitäs olla
”Muutetaan Suomi hedelmäliseksi maaperäksi tuottavalle valuutta tuloja tuovalle työlle jotta voimme aloitaa velkojen maksun,niin että kaikki on samassa veneessä soutamassa samaan suntaan niin sijoittajat kuin yrittäjät kuin työntekijät”

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000