Perussuomalaiset

Reijo Paunonen

Vanhojen tanssit

Vallan teatterikulisseissa käy kuhina. Kaikki suuret puolueet perussuomalaisia lukuun ottamatta ovat menettämässä otettaan ja konsteja etsitään kiivaasti kehityksen pysähdyttämiseksi. Nyt on soteasia otettu näpertelyn kohteeksi, vaikka jokainen näkee että tästä kirnusta ei voita synny. Tällä manööverilla ohitetaan jälleen kerran huomattavasti tärkeämmät teemat. Paljon tärkeämpi asia kuin sote, on parhaillaan käytävä Euroopan ja Yhdysvaltain välistä kauppa- ja investointisopimusta (TTIP) koskeva neuvottelu. Julkisuuteen on vuotanut teksti, jonka mukaan jatkossa sijoittajat voivat haastaa valtioita välimiesoikeuteen, jos nämä päättävät palauttaa kerran yksityistetyt sosiaali- ja terveyspalvelut julkisiksi. Suuntaus on Suomen kannalta todella hälyttävä. Oma kotimainen yritystoiminta on vaikeuksissa mutta hallituspuolueiden edustajat ovat innolla hyväksymässä yritystoimintaamme ja julkista sektoria kuurnivat sopimsuehdot sellaisenaan. Viimeksi lobbausmatkalla oli kookoomuksen ministeri. Keskusta ALDE ryhmäläisenä tulee mitä ilmeisemmin myötäilemään TTIP sopimuksen hyväksymistä. Demarien EU kattojärjestö PES on vauhdilla jo kääntänyt takkinsa ja on hyväksymässä investointisuojan ottamista mukaan vapaakauppasopimukseen, kun se aikaisemmin vastusti kyseistä menettelyä. Siinä on pohdittavaa myös Suomen demareille. Kolmella  suurella vanhanvallan mahtipuolueella on Suomen kansalle selitettävää ja ihmeteltävää. Muutakin kuin kannatuksensa hiipuminen.   

REIJO PAUNONEN        KANSANedustajaehdokas

www.reijopaunonen.fi

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
#1

Tämä koskee myös kaivannaisvaroja, energiayhtiöitä, muuta teolilsututa, sekä myös kaikenlaista ympäristö- tuote- elintarvike- ja työturvallisuuslainsäädäntöäkin. Kaikkea.

Parin mistä lie nykäistyn henkilön (välimiesoikeus) päätettävissä, lait ja perustuslait jyrätään. Demokratia jyrätään. Kansanvallan tekemät päätökset jyrätään.

Kaikki pitää voida yksityistää eli siirtää rikkaan eliitin käsiin!

Terveisin herrojen luottamuksellinen keskiviikkokerho: RKP-Kokoomus-Keskusta-SDP-yritysjohtajat-viestimien päätoimittajat. Me HERRAT olemme eliitti.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Raimo Heinänen
Tyytyväinen
#2

Puutuit Reijo oikeaan asiaan, en tiedä Amerikan toistaiseksi tehneen yhtään
itselleen epäedullista sopimusta, taas on vahvaa vedätyksen makua heidän juonikkailla ja monimutkaisilla laki- ja oikeustulkinnoin jotka sisällytetään
mahdolliseen sopimukseen, suhteellinen voittomahdollisuus Amerikalla tulee olemaan huomattavasti Eurooppaa suurempi. Meillä ei ole Euroopassa mitään
erityistä kilpailutekijää joka Amerikasta puuttuu. Amerikassa on paljon asioita
jotka voisivat heikentää pienen maamme omien tuotteidemme menestymistä
jopa omilla markkinoilla. On suuri riski työttömyyden kasvuun, maataloutemme
kilpailukykyyn jopa Venäjän markkinoiden menettämiseen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000