Perussuomalaiset

Reijo Paunonen

Investointipaketit Suomen kannalta yhtä tyhjän kanssa

Ex pääministeri Katainen on heilunut innokkaasti erilaisten apupakettien kimpussa viimeiset vuodet. Maassamme on vieraillut EU lobbareita ja ”järjestelmän” puolesta saarnaajia alvariinsa. Viimeksi Suomessa kävi Investointipankin pääjohtaja Werner Hoyer, joka kehui vierailullaan Suomen investointihankkeiden listaa järkeväksi. Kuitenkin Hankkeita kasanneen työryhmän suomalaisjäsen, Markus Sovala epäilee, ettei Suomi hyödy uudesta rahoitusvälineestä.Suomi kyllä kiinnostaa investoijia, mutta muun muassa julkiset infrahankkeet tuottavat sen verran vähän, että suuri osa rahoituksesta jäisi lopulta veronmaksajien hoidettavaksi.Vaikka projektit olisivat hyviä, on todennäköisempää, että uudesta rahoitusvälineestä hyötyvät erityisesti talouskriisin koettelemat Etelä-Euroopan jäsenmaat.

Suomi siis edelleen makaa tulessa ja kannattaa kiltisti kaikkia EU:n apaketteja, vaikka kantaa suhteellisesti katsoen  suurimman riskin. Näin ei tee kaikki EU maat. Saksa esimerkiksi valmistautuu pahimpaan ja kotiuttaa kultavarantojaan USA:sta kaikessa hiljaisuudessa. Samoin varustautuu myös Venäjä, joka ei käytä kultavarantojaan ruplan tukemiseen.

Enteileekö tämä kultapolitiikka EU:n entistä vakavampaa talouskriisiä?

REIJO PAUNONEN  Kansanedustajaehdokas

www.reijopaunonen.fi

Lähteet: YLE http://yle.fi/uutiset/asiantuntija_eun_investointohjelmasta_vain_vahan_h…

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
kimmo Katavisto.
Vihainen
#1

Juuri eräs kansainvälisen sjoittajaryhmän johtaja kertoi että Suomessa toimiluvan hakeminen voi kestää vuosia. Mutta Ruotsissa muutaman viikon. Siksi he sijoittivat miljoonansa Ruotsiin.
PerusSuomalaiset pela peli jonka nimi on taantuminen. Miksi Soini nyt perää tulevalta hallitukselta Persuille 6 ministerin salkkua. Eikö ole mitään konkreettista jolla tämä maa nostetaan takaisin teollisuusmaiden joukkoon. PerusSuomalaiset pelaa juuri niillä säännöillä jota muut suuret puolueet haluaa.
Ehdotus, ottakaa tunnettu yrittäjä joukkoon joka on Sipilän veroinen. Maata pitää johtaa kuin yritystä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000