Perussuomalaiset

Pekka Hovatov

Vihervasemmisto jatkaa perinteitään

Uusi vihervasemmistolainen hallituksemme jatkaa heillä jo perinteeksi muodostunutta tapaa aloittaa veljeily terroristien ja terrorismia suoraan tukevien valtioiden kanssa, heti valtaan päästyään. Välittömästi nimittämisensä jälkeen, nykyinen ulkoministerimme suorastaan ”juoksi” terrorismia vuosikymmeniä tukenutta ja harjoittanutta Sudania ja sen nykyistä sotilasjohtoa ”nuoleskelemaan” ja katosi samalla julkisuudesta ja Suomen ulkoministerin tehtävistä. Samanaikaisesti vihreä sisäministerimme, joka ei ole selvästikään vielä tiedostanut mitä ja mikä kuuluu Suomen sisäministerin tehtäviin ja toimialueisiin puuttui asioihin, jotka selvästi kuuluivat ulkoasiainhallinnon alle ja siten olivat Afrikkaan ”kadonneen” ulkoministerimme toimialuetta. Sisäministerimme hoitaakin nykyään enemmän Afrikan asioita kuin tehtäviinsä kuuluvia Suomen sisäisiä asioita, hyvä Afrikalle, huono Suomelle. Julkisuudessa häntä tituleerattiinkin Afrikan sisäministeriksi, mikä ei ole kovinkaan kaukana totuudesta.

Seuraavaksi ulkoministerimme kiirehti kutsumaan useita terroristijärjestöjä avoimesti tukevan ja merirosvousta, sekä terrorismia harjoittavan valtion Iranin ulkoministerin ystävällismieliselle vierailulle Suomeen. Iran tukee avoimesti ja rahoittaa Hizbollah, Hamas ynnämuita terroristijärjestöjä. Iran itse harjoittaa ”vientituotteenaan” terrorismia ja merirosvousta, viimeisimpä saavutuksenaan se kaappasi Ruotsalaisen Stena varustamon ja Britannian lipun allapurjehtivan m/t Stena Impero -tankkilaivan. Miinoilla tehtyjä hyökkäysiä länsimaisia tankkereita vastaan ei tässä kannata edes alkaa luettelemaan, siitä tulisi lista.

Myös Harri Holkerin hallitus sen SDP:tä edustanut ulkoministeri Kalevi Sorsa kutsui ensi töikseen terroristijärjestön johtajan Jasser Arafatin vuonna 1989 vierailulle Suomeen. Näin ympyrä sulkeutuu ja vihervasemmisto pääsee jälleen kerran vaikuttamaan maailmanpolitiikkaan hyysäämällä terroristeja ja heidän tukijoitaan. Onko edellä mainittu mikään ihme, maksaahan meidän Kelakin tukiaan terroristijärjestö Isiksen riveihin liittyneille murhaajillekin ja siten valtionhallintomme tukee taloudellisesti suoraan myös itse terrorismia. Vihervasemmisto vastustaa säännönmukaisesti kaikkia toimenpiteitä joilla moinen rahoitus voitaisiin katkaista. Kehitysapua uusi hallituksemme lisäsikin heti noin 72 miljoonaa, joten se on nyt melkein miljardi euroa, joten kyllä sillä muutaman uuden panssarivaunun, rynnäkkökiväärin ja leopardinahkalakin pystyy varmaan hankkimaan.

Nykyään Suomen vihervasemmistolainen hallitus onkin enemmän huolissaan Syyrian al-Holin vangituista terroristeista ja heidän jälkeläisistään, kuin esimerkiksi Suomen vanhuksista tai heidän hoitonsa tasosta laitoksissamme. Pääministerimme onkin lehtitietojen mukaan ohjeistanut koululaitostamme valmistautumaan terroristien jälkikasvun saapumiseen Suomeen. Vihervasemmistojohtoisen Helsingin koulutoimessakin valmistaudutaan jo kiireellä ja aktiivisesti ”uusien oppilaiden” saapumiseen.

Mitä tuo edellä mainittu valmistautuminen sitten tarkoittaakin, sitä voimme ainoastaan arvailla. Jos vanhat merkit pitää paikkansa, se todennäköisesti tarkoittaa tosiasioiden salaamista, mahdollisen lisääntyneen kouluväkivallan ja- raiskausten peittelyä, sekä uhrien vähättelyä ja heidän kärsimystensä mitätöintiä eli ihan normi vihervasemmistolaista toimintaa.

Vihreillähän on oma salattu taustansa entisessä Itä-Saksassa ja sen salaisen poliisin Stasin toiminnassa, joka oli omalta osaltaan perustamassa vihreää liikettä aikoinaan Länsi-Saksaan. Muuta vasemmistoa ei kannata edes mainita. He olivat KGB:n ja Stasin talutusnuorassa ja aina vallan vaihtuessa kävi hallitus saamassa toimintaohjeet Moskovassa. Nyt nykyaikana Moskova(Putin) on tulossa vuorostaan tänne Suomeen ”vierailulle” antamaan uudet toimintaohjeet hallituksellemme. Kyllä suomettuminen on ihanaa.

Mihin kaikkeen nykyinen hallitus tulee kykenemään seuraavan 4-vuoden aikana jää nähtäväksi. Kovin he ovat olleet kuitenkin aikaansaavia näiden, muutaman menneen kuukauden aikana, eikä millään hyvällä tavalla. Kannattaa muistaa myös sellainen yksityiskohta että nykyinen ulkoministerimme Pekka Haavisto toimi aikoinaan promoottorina ja oli siten pääsyyllinen Suomen sähköverkkojen myymiseen ulkomaille. Nykyisellä hallituksella onkin tarkoituksenaan kiihdyttää valtion omaisuuden myyntiä, jotta he voivat rahoittaa maailmanparantamisestaan aiheutuvat kulut. Vihervasemmisto onkin jo ilmoittanut lisäävänsä ”pakolaisten” ja muiden ”valioyksilöiden” maahantuontia, joten Haavisto ja kumppanit tulevat aiheuttamaan Suomalaiselle veronmaksajalle tulevaisuudessa huomattavasti suuremman laskun kuin Haaviston edellisellä kerralla myymä sähköverkkoyhtiö Caruna kuluttajilleen aiheutti, korotettuina sähkösiirtomaksuina.

Ai niin, muistihan vihervasemmistolainen hallitus korottaa heti puoluetukea 6 miljoonalla eurolla ja lisäsi poliittisten avustajien määrää roimasti, sekä korotti myös siihen käytettävää rahamäärää huomattavasti. Vaalilupauksiaan vihervasemmisto ei ole pitänyt, eikä näytä pitävän jatkossakaan, vappusatanen, aktiivimallinpoisto, koulutuslupaus jne…

Eli ei mitään uutta ekokommunistien toiminnassa.

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
eastfinn
#1

Ikävä kyllä kirjoitus kertoo totuuden nyky Suomesta

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

P. Haavisto ISRAEL NEWS uutisissa
#2

Katselin eilen TV 7 kanava 68 klo 21 alkanutta ISRAEL NEWS uutisohjelmaa. (tulee joka pv samaan aikaan 15 min.)
Siinä Pekka Haavisto pääsi latelemaan, miten Suomi voisi olla mukana kiertämässä USAn pakotteet Irania vastaan. EU on kehitämässä erilaisia rahastoja ja muuta rahoittaakseen ja käydäkseen ir#nkauppaa. Ir#n rahoittaa terroristeja ja tarvitsee kipeästi länsivaluuttaa. Huhu myös kulkee, että eräs kansanedustaja olisi saatu kuvattu ir#nissa kuolemanpartion kanssa.
Mikään suomimedia ei ole tästä asiasta kiinnostunut, eikä tosin hatarien alkufaktojen valossa voikaan julkaista juttua taikka henkilöä nimellä.
Aika näyttää onko tämä huhu totta…
Vasureille nuo kaukomaat ovat rakkaita välittämättä siitä onko niissä todistettavasti uhkaa länsimaille. Israel tuhotaan esimmäisenä ir#nin saatua ohjuksensa kuntoon. Ohjusten kehittämistä ydisasesopimus EI kiellä.
Ir#n oli ennen pappisvaltaa kehittynyt länsimais-oloinen vapaa tasa-arvoinen valtio. Nyt kaikkea muuta

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lääkäri
Hämmentynyt
#3

Se lääkitys, se lääkitys!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Vihervasemmistosta puhuttaessa on aina muistutettava tämän roskajoukon perimmäisestä tarkoituksesta; vähentää väkeä maapallolta ravintopulan avulla, keinoja kaihtamatta. Metsä- ja maastopalot ovat tänä päivänä suurin taktinen murhaava työkalu näitä terroristeilta. Vihreiden asema politiikassa on vain peitetarina, jonka tarkoitusta katsottava avoimin silmin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000