Perussuomalaiset

Pekka Hovatov

Suomi kohti kommunismia

Suomi alkaa päivä päivältä, yhä enemmän ja enemmän muistuttamaan DDR nimistä jo edesmennyttä itä-eurooppalaista valtiota. Edellämainittu on suoraan seurausta nykyisen valtiojohtomme toiminnasta ja heidän aiemmin oppositiossa ollessaan tekemästään myyräntyöstä, joka on käsittämätön sekoitus edesmenneen Itä-Saksan salaisen poliisin Stasin ja Natsi-Saksan Joseph Goebbelsin johtaman propaganda ministeriön toimintaa.

Suomen nykyinen suunta länsimaisena yhteiskuntana tai pikemminkin sen rippeinä olisi varmasti ollut ennakoitavissakin, koska hallituksessamme nyt istuu entisten Taistolalais-kommunistien ja heidän perillistensä lisäksi entisten Natsien ja Stalinistien yhdessä, tosin DDR:n Stasin johdolla, luoman järjestön Vihreän-liikkeen suomalaiset perilliset Vihreät. Alkuperäisen Länsi-Saksalaisen Vihreän-liikkeen DDR:ltä saatu tehtävä olikin tuhota Länsi-Saksan talous. DDR onneksi kaatui omaan mahdottomuuteensa, mutta valitettavasti sen luoma terrorijärjestö Vihreä liike jäi elämään,doktriininsa(oppinsa) kanssa, rasitteeksi kaikille nykyisille länsimaisille yhteiskunnille, mistä se levisikin valitettavasti myös Suomeen. Väittäisinkin, että niin kutsutulta ”Tiitisen-listalta”(Lista DDR:n Stasin suomalaisista vasikoista ja myyristä 18kpl) löytyisi suuri osa nykyisen hallituksen jäsenistä tai heidän taustavaikuttajistaan. Valitettavasti lista on salattu vuoteen 2050 asti, joten emme voi tarkistaa asiaa.

Kuten aiemmin mainitsin oli alkuperäisen Saksalaisen Vihreän-liikkeen ainoa tehtävä oli tuhota Länsi-Saksan talous ja hyvin he ovatkin Itä-Saksalta saamaansa toimeksiantoa toteuttaneetkin. Saksa on nykyään sisäisesti sekaisin kuin ”vaarin seinäkello” ja osa ansiosta menee ansaitusti entisen Itä-Saksan palkitulle pioneerille eli nykyiselle liittokansleri Angela Merkelille. Samaa ”hajoita ja hallitse” politiikkaa ovat meidän kotoperäiset Vihreät toteuttaneet myös varsin ansiokkaasti. Jos heidän kaikki viime vuosikymmenten aikana tekemänsä vaatimukset olisivat menneet läpi eri eduskunnissa ja hallituksissa, eläisimme nykyään pimeydessä, ilman sähköä ja sen mukanaan tuomaa valoa ja lämpöä. Olisimme palautuneet metsästäjä-keräilijä kulttuuriin, jossa ainoastaan vahvimmat selviäisivät. Omista I-phoneistaan Vihreät tietenkin pitäisivät yhtä tiukasti kiinni, kuin Välimeren yli Libyalaisen Tripolin satamakaupungin satama-altaasta maailman vihervasemmistolaisten ”merihädästä” pelastamat ja tännekin Suomeen maahantuomat insinöörit ja lääkärit. Suurimmalta osaltahan hukkui passit ja paperit matkalla satama-altaan poikki, mutta onneksi I-phone sentään säästyi, vaikka matkalla joutuikin jokusen kristityn hukuttamaan kun eivät ”perkeleet” suostuneet rukoilemaan kumiveneessä vääräuskoista allahia.

Nykyisen pääministerimme valehtelu vaalikampanjan aikana, poukkoilu politiikassa ja sammakot, joita hän päästelee toistuvasti suustaan on luonut otollisen maaperän toimia vihreille ja kommunisteille. Vihreiden myyrätoiminta näkyy hyvin muunmuassa vihreän sisäministerimme Maria Ohisalon toimista, joissa hän onkin keskittynyt enemmän Afrikan asioihin kuin Suomen sisäministerille kuuluviin tehtäviin. Samoin ulkoministerimme Pekka Haavisto hoitaa antaumuksella Afrikan mantereen ja sen väestön etuja suomalaisten verorahoja säästelemättä. Samanaikaisesti kommunistien ”puhuvapää” Li Andersson, jolla on paljon asiaa, mutta ei mitään sisältöä, sekaantuun talouspolitiikkaan ja muihin opetusministerin toimeen kuulumattomiin asioihin. Opetusministerin ominaisuudessa hän myös salliin vihervasemmistolaisen propagandan ja henkisesti vielä kehittymättömien lapsiemme aivopesun julkisessa koululaitoksessamme.

Samanaikaisesti vasemmistoliiton ”kansanedustaja” vaatii julkisuudessa rikkaiden omaisuuden kansallistamista ja omaisuudelle omistuskattoa, niin ettei omistukset saisi ylittää 10 miljoonaa euroa(Lähde:https://yle.fi/uutiset/3-10994548).

Kuulostaako kommunismilta?

Samainen Anna Kontula, kuten ei muutkaan hänen aatetoverinsa, eivät ole huolissaan samanaikaisista palkasaajien veroasteikon, polttoaineveron, ajoneuvoveron, jne. nostoista. Noiden verojen nostoilla rahoitetaan muunmuassa kehitysavun korotukset ja ”merihädässä satama-altaasta pelastettujen” ihmisten elättäminen tulevaisuudessa suomessa. Sisäministerimmehän on jo julkisuudessa vaatinut näiden ”merihädässä” olleiden ihmisten massa maahantuontia ja Isiksen terroristien ”pelastamista” pakolaisleireiltä Suomeen. Myöskään Anna Kontula ei vaadi Pekka Haaviston edellisessä ministerinpostissaan alehintaan myymää Carunan sähköverkon pakkolunastamista takaisin suomen valtion omistukseen, yleishyödyllisyyden ja yhteiskunnalle tärkeän omistuksen perusteella tai edes rajoittamaan kunnolla, lainsäädännöllisesti kokoajan nousevia sähkönsiirtomaksuja, jotka siirtyvät Carunan ulkomaisten omistajien taskuihin lyhentymättöminä, osingon muodossa. Nyt joku väittää, ettei Haavisto sähköverkkoamme myynyt. Kyllä myi, Haavisto toimi hommassa aloitteellisena tekijänä ja hän oli se, joka esitteli verkon myynnin valtioneuvostolle, ei kukaan muu.

Kommunistit eivät siis ole huolissaan oman maan kansalaisten olojen kurjistumisesta.

Kommunisteja ei moinen kiinnostanut Neuvostoliitossa, Pohjois-Koreassa, Vietnamissa, Kamputseassa, DDR:ssä, eikä varsinkaan Venetzuelassa, jossa kommunistit tuhosivat erään etelä-amerikan rikkaimman valtion ja sen talouden totaalisesti.

Miksi sitten kotimaiset kommunistimme olisivat huolissaan tavallisista suomalaisista ja heidän pärjäämisestään Suomessa? Ei minkään takia.

Suomen Vihreät taas noudattavat ainoastaan Itä-Saksan, Länsi-Saksan Vihreälle-liikkeelle luomaa doktriinia ja heidän ainoa päämääränsä on tuhota sen maan ja maanosan talous, jossa he pääsevät vapaasti toimimaan. Hyvin ovat hommansa myös hoitaneet kun katsoo maita, joissa tuo kansallissosialistinen myyrä-puolue on saanut vapaasti mellastaa. Vihreät itse luokittelevat politiikkansa ”sosiaaliliberalismiksi”, käyttäisivät edes politiikastaan sen oikeaa nimeä kansallissosialismi, mutta kun ei ole selkärankaa, niin eihän se onnistu.

Kansanedustaja ja kommunisti Anna Kontulakin totetaa Verkkouutisissa seuraavaa:

”Anna Kontula avaa ajatteluaan aatteista toteamalla, ettei fasismikaan tapa ketään, vaan monet fasistit ovat sen sijaan tappaneet.” (Lähde:https://www.verkkouutiset.fi/anna-kontula-kommunismi-on-vanha-vapausaate/)

Saman, Anna Kontulan logiikan mukaisesti kommunismi ideologiana ei ole syyllinen, eikä se toimeenpaneva voima yli sadan miljoonan ihmisen murhaamiseen maapallollamme.

Henkilökohtaisesti epäilen, että pääministerillemme Antti Rinteelle jäi Espanjan lomareissun seurauksena vakava vamma tai vammoja päähän. Sen verran sekavia hänen ulostulonsa ja toimintansa ovat olleet, tuon ”lomareissun” jälkeen. Epäilen vahvasti hänen kykyään toimia maan johtavana politiikkona ja sen pääministerinä. Tästä on hyvä esimerkki tämän päiväinen 29.9.2019 ulostulo iltapäivälehdessä(Lähde:https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d0d8b331-019e-477f-9452-fafe49e35548) ja Ylessä ilmastoaktivistin Greta Thunbergin asiassa. Olisi varmasti ollut käsillä Suomen ja suomalaisten kannalta tärkeämpiäkin asioita, kuin ottaa kantaa vihervasemmiston aivopesemän Ruotsalaisen lapsen toimintaan ja hänen toimintansa arvostelijoihin. Rinne käyttäytyy julkisuudessa kuin juuri uskoon tullut uusi käännynnäinen, joka pyrkii levittämään omaa ”ilonsanomaansa” ympäristöönsä väkisin, pakkomielteenomaisesti.

Aiemmin kuvatulla epämääräisellä toiminnallaan pääministeri Antti Rinne on luonut ympärilleen ja hallitukseensa valtatyhjiön jonne näyttäisi olevan kova tunku, ainakin Vihreiden puolelta, kommunistit eivät ole vielä saaneet koottua rivejään, kiistelevät keskenään siitä, kenellä on tyhmin idea. Keskusta tekisi nyt viisaasti itsensä kannalta, jos siirtyisi oppositioon, ahneella kun on perinteisesti ”paskanen loppu”.

Osallistu keskusteluun!


19 kommenttia
Nimetön
Utelias
#1

Säälittävintä ja samalla huolestuttavinta on tuo pääministerimme kohellus, asiassa kuin asiassa. Kannattaisi todella noudattaa Merja Kyllösen (vas.) ohjetta, ei kannata kaikkea ääneen hökäistä, mitä mieleen juolahtaa.
Jännä nähdä miten päättyy tuo ”urhean vastuunkantajan” retki tässä EU:n Puheenjohtajakauden tärkeimmäksi asiaksi nostamassamme ”oikeusvaltio” farssissa?
Tuppurainenn hosuu ympäri Eurooppaa kuin ketunpesällä. ”Kaikki” kuulemma kannattavat rahanjaon ”uudistamista”. Mitenkähän käy niiden maiden joissa ei ole edes Perutuslaki tuomioistuinta? Ei, vaan on maallikoista koottu, sekalainen poliittinen seurakunta ja lain tulkinta vaihtelee poliittisten muutosten myötä. Melenkiintoista minkälainen pannukakku uunista pulpahtaa vai tuleeko mitään?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Utelias
#8

Jos oikein muistan pitää päätös olla jäsenvaltioiden kesken yksimielinen, ennenkuin voidaan muuttaa rahanjaon perusteita. Hyvä niin, tuskin tulee yksimielisyyttä valtioiden kesken Rinteen sekoiluista. Ensimmäinen maa jolta tuet pitäisi Rinteen perustelujen mukaisesti viedä on Suomi. Suomi on saanut lukuisia langettavia päätöksiä muunmuassa sosiaaliturvan tasosta suomessa, eikä sillä ole aikomustakaan noita päätöksiä noudattaa. Parasta aikaa taitaa olla komissiossa tai menossa EU-tuomioistuimeen yksi tapaus, jos oikein muistan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#2

Ensiksi sanoisin Pekalle ym.että jos mahdollista , niin kirjoitukset kannattaisi laittaa , lyhyempäänasuun !? Niin asiaan , kyllä minäkin seuraan mielenkiinnolla Rinteen /koko Hallituksen touhuja ja edesottamuksia !? Ne näyttävät kansantaloudelliselta kannalta katsottuna , ihmeelsisiltä , vääristyneeltä väärältä politiikalta !!?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Iloinen
#7

Paljon asiaa, paljon tekstiä. Tottakai voi aina tiivistää ja ”kiteyttää” asian muutamaan sanaan, mutta silloin väärinymmärrysten määrä lisääntyy eksponentiaalisesti. Jep, minäkin seurailen ihan uteliaisuuttani, anteeksi tiedon vuoksi Rinteen ja kumppaneiden edesottamuksia. Ne eivät tule loppumaan tai edes vähenemään

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Klasu
#3

Suomalaiset toimittajathan ovat tunnetusti enimmäkseen vihervassareita. Jussi Halla-aholta kyselevät vähän väliä, mitenkäs se TUOMIO? Teidäthän on TUOMITTU!
TUOMIO tullut oikeudessa kiihotuksesta!
Mikseivät kysele Antti Rinteeltä hänen saamistaan TUOMIOISTA?
Muuten, eikö ministerin pidä olla REHELLISEKSI todettu henkilö?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Suomen syntyvyydestä ollaan huolissaan, oikein. Mitä enemmän maahanmuuttoa, sen kalliimpaa on suomalaisen lapsen kasvattaminen työikäiseksi ja talouden jatkajaksi. Sosialistien ratkaisu on tuoda maahan kaneja, jotka hoitaisi syntyvyyden taloudellisesti. Kaukana on demareiden työperäinen maahanmuutto todellisista ongelmista, kun tuo työperäinen maahanmuutto alkaa aakkosten opiskelusta jopa aikuisilla ja tukiviidakon hallinnan opiskelun. Suomalaisen eläkejärjestelmässä ketju alkaa vanhempien maksamista veroista ja eläkemaksuista, eli maahanmuuttajat ovat kirjaimellisesti väliinkiilaajia. Maahanmuuttajilla tulisi olla rahaa omaan toimeentuloonsa ja oleskelulupa vain työnhakuajaksi, ja kun kriteerit eivät täyty, turistit olisi karkoitettava pakkokeinoin. Suomalaisten verotus pitäisi moninkertaistaa, jos edelliset toimet eivät toteudu.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#6

Syntyvyyteen olisi yksi ehdodus , onko liian arka-asia kertoa ??! Nimittäin abortit , tehdäänkö niitä noin 10000 tuhatta ? Kuinka paljon olisi , lapsien ottajia omikseen , jos vain olisi saatavilla niitä lapsia !?! Ja Lapset saisi Elämän , kuoleman sijaan !! Miten on ??

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#9

Lapsen kasvattaminen on kallista, synnyttäminen halpaa. Toisaalta myös maahanmuuttajat saa suomalaisen tasa-arvon mukaan samat oikeudet synnytyksessä sosiaaliturvaan. Veromaksaja yhdistää lapsen korkeaan verotukseen, kuten työttömyyden aiheuttamiin riskeihin nuoresta työikäiseksi, niin koulutetumpi suomalainen jättää mieluummin lapset väliin, kuin ottaa riskin toimeentuloluukusta. Elämisessä jo pelkästään asunnon hankinta riittää riskeistä, ja siihen lisäksi lapsen kasvattamisen muodostamat kulut. Korkeat verot vie perheen lisäysvietin, ja lisäksi demarivihreet kommunistit ovat täysin vastenmielinen hallinto. Maastamuutto muihin, sivisyneisiin valtioihin pois kommunistivaltiosta on vaivattomampaa, kun lapset eivät ole esteenä. Suomi on kommunistivaltio, ddr:n jälkeläinen, jota kokoomuskin tukee. Turha on tulla vaatimaan lasten tekoa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hämmentynyt
#13

Yksi ongelma lisääntymisen kannalta Suomessa on itsekkäät ihmiset. Nykyaikana meininki tahtoo jokapaikassa olla mallia ”Minä itse, minä ensin ja minulle kaikki” siinä ei silloin paljon lasten teko paina vaakakupissa yhtään mitään ja ne jotka saavatkin aikaan lapsen edellä kirjoitetulla ”mentaliteetilla” kasvattavat lapsesta/lapsista 100% varmuudella lisää kusipäitä tähän yhteiskuntaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hämmentynyt
#10

Abortista olen kyllä itse sitä mieltä, että se on jokaisen naisen oma, henkilökohtainen päätös ja tulee myös pitää sellaisena.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Charlie Black
Utelias
#11

Ei niitä abortteja voi mitenkään tehdä kymmentä miljoonaa, kuten väität. Eihän meillä ole kansalaisiakaan kuin vähän yli puolet tuosta määrästä! Abortti on sitäpaitsi jokaisen naisen henkilökohtainen valinta, valintana erittäin vaikea suurimmalle osalle!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#14

Siis kirjoitin/tarkoitin 10000 vuosittain ! Mistä löysit luvun 10 miljoonaa ???

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Charlie Black
Hämmentynyt
#15

Kyllä minun tietääkseni tuo 10 000 tuhatta on sama kuin kymmenen miljoonaa!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#12

HOLTITTOMAN SUKUPUOLIKÄYTTÄYTYMISEN SEURAUKSENA MURHATAAN SUOMESSAKIN TUHANSIA IHMISEN ALKUJA LUOJAMME TAHDON VASTAISESTI. JUMALATTOMAKSI ON MENNYT ELÄMÄ MAASSAMME. TÄMÄ ON VARMAANKIN SITÄ HALLITUSPUOLUEIDEN KUULUISAA ARVOMAAILMAA !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Tyytyväinen
#5

Onko niin väliä mitä kohti kulloinkin ollan menossa tai miltä se ulkopuolisen silmin näyttää? Tämän päivän Suomessa ja maailmalla tulokset merkitsevät, ei kovin paljon keinot tai miltä se näyttää. Kun Sipilän porukka laittoi maan kuntoon, niin sitä puhaa sanottiin niin oikeistolaiseksi että! Nykyhallitus laittaa pökköä pesään ja tavoittelee 60.000 uutta työpaikkaa hieman eri keinoin ja välinein. Minulle on ihan sama millä nimikkeellä ja porukalla tämä tavoite saavutetaan. Pääasia, että saavutetaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000