Perussuomalaiset

Pekka Hovatov

Hei, me tienataan tällä

SDP:n Jutta Urpilaisesta leivotaan kovaa vauhtia komissaaria uuteen Ursula von der Leyen johtamaan euroopan komissioon. Jutta on pääministeri Antti Rinteen henkilökohtainen suosikki, koska hänellä on niinsanotusti ”soraa vaginassaan”, mitä tulee SDP:n eurovaalien ääniharavaan Eero Heinäluomaan. Heinäluoma saikin eurovaaleissa lähes 128 000 ääntä, joilla ei tietenkään ole mitään merkitystä silloin, kun Antti Rinne pääsee henkilökohtaisesti kostamaan vanhalle kilpailijalleen. Rypyt miesten välisessä ”rakkaudessa” juontavat jo SDP:n vuoden 2012 varapuheenjohtajakisan ajoilta, jolloin Rinne kärsi omasta mielestään karvaan tappion, kun ilmoittautui jälkijunassa, valmistautumattomana varapuheenjohtajakisaan ja hävisi. Antti on selvästikin edelleen katkera tuosta tapahtumasta ja onkin osoittanut olevansa varsin pikkumainen ja ”vittumainen” yksilö tarvittaessa. 2-vuotta myöhemmin, 2014 Antti onnistui syrjäyttämään Jutta Urpilaisen SDP:n puheenjohtaja taistossa, käyttäen lyömäaseena Kataisen hallituksen valtiovarainministerinä olleen Jutta Urpilaisen ajamaa yhteisöveron laskua, jonka seurauksena todellisuudessa verotuotot kasvoivatkin, vaikka Rinne väitti tuolloin päinvastaista. https://www.uusisuomi.fi/uutiset/olin-vaarassa-antti-rinne-myonsi-ylella-vanhan-virheen-jonka-avulla-syrjaytti-jutta-urpilaisen/e1d1ad3c-ad31-374d-b236-1c4905974405

No, ei ollut ensimmäinen kerta kun vasemmistojohtaja Antti Rinne pääsee vallankahvaan valehtelemalla, vai muistaako kukaan enään Antti Rinteen eduskuntavaalien aikaan tekemiä, toistaiseksi katteetomiksi osoittautuneita ”vappusatasia” tai työttömien ”aktiivimallin” poisto lupauksia?

No, yhtä kaikki. Ollessaan Kataisen hallituksen valtiovarainministerinä Jutta Urpilainen puolestaan lanseerasi kuuluisan lentävän lauseen ”Hei, me tienataan tällä” kun oli kyse hänen ja Kataisen hallituksen suomalaisten veronmaksajien selkänahasta ruoskimalla revittyjen miljardien eurojen kaatamisesta, tuolloin kommunistijohtoisen Kreikan pohjattomaan kaivoon, rahoja, joita ei todellisuudessa Kreikan ollut edes tarkoitus maksaa takaisin.

Todellisuudessa suomalaiset ja suomen kansantalous on tehnyt tuossakin ”Kreikan pelastamisoperaatiossaan” miljardiluokan tappiot, kuten Kokoomusjohto vuonna 2015 aloittamallaan ”pakolaisten” pelastamisbisneksellään.

Kyllä ne vasemmisto ja Kokoomus sitten yhdessä osaavat. Ovat ne niin näppäriä, ettei tule edes ikävä heitä.

No, odotellesamme sitä, kuinka eläkeläisemme joskus tulevaisuudessa, mahdollisesti saavat(hyvin epätodennäköistä) ”vappusatasensa” ja työttömät pääsevät eroon heidän elämäänsä kurjistavasta ”aktiivimallista” voimme yhdessä kohottaa mielialaamme Jutan lupauksilla siitä, kuinka me suomalaiset tulemme tienaamaan Kreikan kommunistijohdolle lahjoitetuista miljardeista euroistamme.

PS.

– Kannattaa varata muutakin kuin pelkästään popcornia odottelun ajaksi, sillä odotusaika on todennäköisesti hyvin, hyvin, hyvin pitkä…

PS.PS.

– Päivitys juttuun. Jutta Urpilainen on nyt valittu Ursula von der Leyen johtamaan euroopan komissioon ulkosuhteista ja kansainvälisestä yhteistyöstä vastaavaksi komissaariksi https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/ed6dba23-495b-4c69-bdf4-8e7a8627dbf4 .

– Kuten kaikki tietää, Jutalla on ainakin Kreikkaan suhteet kunnossa, sen verran Jutta sinne meidän rahoja hukutti valtionvarainministerinä ollessaan.

– Meillähän on jo Afrikan asioista vastaavat ulkoministeri ja sisäministeri, kotimaan asiat kun ei kauheasti tunnu kumpaakaan kiinnostavan. Nyt Euroopanunionissakin on sitten ensimmäinen Afrikankomissaari.

Onneksi olkoon Afrikka!!!

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Toni
Utelias
#1

Olisiko päivitystä, miten kävi? Paljonko meille tuli maksamaan Jutan ja Jykän palkkiovirat?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000